- 2 Ekim 2023
- 2.509
- 9.904
-
- Konu Sahibi neyapacaginibilenvarmi
İnandın mı?
Çıkmalısın net!!! Kesinlikle hemde bir an önce. Allah korusun tecavüze ugramayamı bekliyorsun, yada ne bileyim o adamlardan birinin seni öldürmesini, vs vsMerhaba 1 senelik bir ilişkim var ve sevgilimin annesiyle beraber yaşıyoruz. Kadın sürekli eve saçma adamlar getiriyor. Hatta bir tanesi bana yürüdü ama sevgilimin haberi yok duysa olay çıkar. Kadın hiç anne gibi değil ne yemek yapar ne temizlik yapar anca suslenip evli erkeklerle takılıyor çalışmıyor. ve ben her şeyi yapmama rağmen bana sürekli soğuk,kotu davranıyor kendimi kötü hissettiriyor kadın ben yokken de böyleymiş yemek erkek vs konusunda. Neyse özetle artık tahammül edemiyorum sevgilim sabret 1 seneye çıkacağız diyor ama o kadını artık midem almıyor ve ayrı eve çıkmayı düşünüyorum. Muhtemelen bu ilişkimizi de etkileyecek. Ayrı eve çıkmak beni maddi açıdan zora sokacak ama cidden dayanamıyorum.İlişkimizin bitmesi pahasına ayrı eve çıkmali miyim ? Kendime yeni bir yok mu çizmeliyim. Lütfen evlenmeden neden aynı evdesin su bu yazacak insanlar cevap yazmasın
sen inandın mı?
Adam daha nikah kıymadan sizi kv ile birlikte yaşatıyor.Bu tip adamlar mi çok zeki yoksa özellikle buldukları kızlar mı çok alık bilemiyorum.Yalan dünyada evlenmeden kaynana terörü yaşayan bilerek çeken birini gördüm ya......Merhaba 1 senelik bir ilişkim var ve sevgilimin annesiyle beraber yaşıyoruz. Kadın sürekli eve saçma adamlar getiriyor. Hatta bir tanesi bana yürüdü ama sevgilimin haberi yok duysa olay çıkar. Kadın hiç anne gibi değil ne yemek yapar ne temizlik yapar anca suslenip evli erkeklerle takılıyor çalışmıyor. ve ben her şeyi yapmama rağmen bana sürekli soğuk,kotu davranıyor kendimi kötü hissettiriyor kadın ben yokken de böyleymiş yemek erkek vs konusunda. Neyse özetle artık tahammül edemiyorum sevgilim sabret 1 seneye çıkacağız diyor ama o kadını artık midem almıyor ve ayrı eve çıkmayı düşünüyorum. Muhtemelen bu ilişkimizi de etkileyecek. Ayrı eve çıkmak beni maddi açıdan zora sokacak ama cidden dayanamıyorum.İlişkimizin bitmesi pahasına ayrı eve çıkmali miyim ? Kendime yeni bir yok mu çizmeliyim. Lütfen evlenmeden neden aynı evdesin su bu yazacak insanlar cevap yazmasın
Bunlar ailenin sana verecegi huzursuzluktan zarardan cok daha fazlasini verecek potansiyeldeler görmüyormusunAilemle aram yok malesef ki, öncesinde tek kaliyordum sevgilimin annesi de başlarda melek gibi davranınca beraber yaşayabiliriz sanmıştım
Bu kaynana ile aynı evde yaşamak değil ki.Ondan daha kötü.Kadın eve evli erkekleri alıyor birisi sana sarkıntılık ediyor ve sen hala o evdesin napayım diye soruyorsun.Bu gençler neden böyle.Neden göremiyorlar.Kaç arkana bakmadan.Akıllı ol.Yarın o evde başına neler gelir kimbilir.Oğlundan da kaç.Oda normal değil.Merhaba 1 senelik bir ilişkim var ve sevgilimin annesiyle beraber yaşıyoruz. Kadın sürekli eve saçma adamlar getiriyor. Hatta bir tanesi bana yürüdü ama sevgilimin haberi yok duysa olay çıkar. Kadın hiç anne gibi değil ne yemek yapar ne temizlik yapar anca suslenip evli erkeklerle takılıyor çalışmıyor. ve ben her şeyi yapmama rağmen bana sürekli soğuk,kotu davranıyor kendimi kötü hissettiriyor kadın ben yokken de böyleymiş yemek erkek vs konusunda. Neyse özetle artık tahammül edemiyorum sevgilim sabret 1 seneye çıkacağız diyor ama o kadını artık midem almıyor ve ayrı eve çıkmayı düşünüyorum. Muhtemelen bu ilişkimizi de etkileyecek. Ayrı eve çıkmak beni maddi açıdan zora sokacak ama cidden dayanamıyorum.İlişkimizin bitmesi pahasına ayrı eve çıkmali miyim ? Kendime yeni bir yok mu çizmeliyim. Lütfen evlenmeden neden aynı evdesin su bu yazacak insanlar cevap yazmasın
Anladim canim simdi oldu. Bunu ilk anda yazsaydin kendini bu duruma mahkum etmenin nasil bi pskolojik bi sebebi oldugunu daha cok anladik. Hayatından tekrar birini kaybetmek istemiyorsun ama inan bana sevgilin senin için doğru kişi değil.Ailem zamanında beni teyzemlere bırakıp gittiği için ve onlar da ben 18e basınca beni kapı dışarı ettiği için aile evi gibi bir şansım yok
Sevgilinle aynı evde yaşamak ok. Ama annesi ile yaşamanızı anlayamıyorum. Kadının eve aldığı adamlardan bir tanesi size yürümüş ki farklı olaylarda yaşanabilirdi bunları nasıl höze alabiliyorsun belli ki saçma bir hayat tarzı içerisindesin. Aldığın karar çok doğru ve arkasında dur. Bir de eğer ki bir kız çocuğunuz olsaydı sizin gibi bir yaşam sürmesini ister miydiniz? Siz anne olacaksınız ona göre bir yaşam seçinMerhaba 1 senelik bir ilişkim var ve sevgilimin annesiyle beraber yaşıyoruz. Kadın sürekli eve saçma adamlar getiriyor. Hatta bir tanesi bana yürüdü ama sevgilimin haberi yok duysa olay çıkar. Kadın hiç anne gibi değil ne yemek yapar ne temizlik yapar anca suslenip evli erkeklerle takılıyor çalışmıyor. ve ben her şeyi yapmama rağmen bana sürekli soğuk,kotu davranıyor kendimi kötü hissettiriyor kadın ben yokken de böyleymiş yemek erkek vs konusunda. Neyse özetle artık tahammül edemiyorum sevgilim sabret 1 seneye çıkacağız diyor ama o kadını artık midem almıyor ve ayrı eve çıkmayı düşünüyorum. Muhtemelen bu ilişkimizi de etkileyecek. Ayrı eve çıkmak beni maddi açıdan zora sokacak ama cidden dayanamıyorum.İlişkimizin bitmesi pahasına ayrı eve çıkmali miyim ? Kendime yeni bir yok mu çizmeliyim. Lütfen evlenmeden neden aynı evdesin su bu yazacak insanlar cevap yazmasın
Evli bile değilsin Allah sana akıl fikir versin , kendi anneniz olsa bir dakika katlanamazsınız gider elin sümüklüsünün anasını çekersiniz, gerçekten müstehak...Merhaba 1 senelik bir ilişkim var ve sevgilimin annesiyle beraber yaşıyoruz. Kadın sürekli eve saçma adamlar getiriyor. Hatta bir tanesi bana yürüdü ama sevgilimin haberi yok duysa olay çıkar. Kadın hiç anne gibi değil ne yemek yapar ne temizlik yapar anca suslenip evli erkeklerle takılıyor çalışmıyor. ve ben her şeyi yapmama rağmen bana sürekli soğuk,kotu davranıyor kendimi kötü hissettiriyor kadın ben yokken de böyleymiş yemek erkek vs konusunda. Neyse özetle artık tahammül edemiyorum sevgilim sabret 1 seneye çıkacağız diyor ama o kadını artık midem almıyor ve ayrı eve çıkmayı düşünüyorum. Muhtemelen bu ilişkimizi de etkileyecek. Ayrı eve çıkmak beni maddi açıdan zora sokacak ama cidden dayanamıyorum.İlişkimizin bitmesi pahasına ayrı eve çıkmali miyim ? Kendime yeni bir yok mu çizmeliyim. Lütfen evlenmeden neden aynı evdesin su bu yazacak insanlar cevap yazmasın
Sevgilin annesinin sevgililierinden haberi varmı acepMerhaba 1 senelik bir ilişkim var ve sevgilimin annesiyle beraber yaşıyoruz. Kadın sürekli eve saçma adamlar getiriyor. Hatta bir tanesi bana yürüdü ama sevgilimin haberi yok duysa olay çıkar. Kadın hiç anne gibi değil ne yemek yapar ne temizlik yapar anca suslenip evli erkeklerle takılıyor çalışmıyor. ve ben her şeyi yapmama rağmen bana sürekli soğuk,kotu davranıyor kendimi kötü hissettiriyor kadın ben yokken de böyleymiş yemek erkek vs konusunda. Neyse özetle artık tahammül edemiyorum sevgilim sabret 1 seneye çıkacağız diyor ama o kadını artık midem almıyor ve ayrı eve çıkmayı düşünüyorum. Muhtemelen bu ilişkimizi de etkileyecek. Ayrı eve çıkmak beni maddi açıdan zora sokacak ama cidden dayanamıyorum.İlişkimizin bitmesi pahasına ayrı eve çıkmali miyim ? Kendime yeni bir yok mu çizmeliyim. Lütfen evlenmeden neden aynı evdesin su bu yazacak insanlar cevap yazmasın
Boşverin madem ayrı eve çıkabiliyorsunuz çıkın o zaman zorlayın şartlarınızı. Aranızın bozuk olduğu kendi ailenizle yaşamanız bile daha iyi ama kendi evinize çıkın mutlaka. Sevgilinizle de aranız açılırsa açılsın.Ailemle aram yok malesef ki, öncesinde tek kaliyordum sevgilimin annesi de başlarda melek gibi davranınca beraber yaşayabiliriz sanmıştım