- 14 Ekim 2016
- 7.046
- 47.494
Kudret bende olsaydı şu an bir an bile düşünmeden sana dünyada ne dertler olduğunu gösterir feleğini şaşırtırdım ama kudret bende değil işte.Bence dünyada derdin en büyüğü budur.o ne acılar var dediğin durumların ortasında sevişip çocuk doğuruyor insanlar.o acıların içinde bile cinsel hayatlarına devam ediyorlar.sen gelmiş ne dertler var diyorsun.soruya gelirsek doğru dürüst biri denk getirmek gerçek hayatta da sanalda da mucize gibi geliyor bana.eskiden ben de sadece sanalda sıkıntı olduğunu düşünürdüm ama gerçek hayatta da o kadar abuk sabuk insan var ki.buralarda ne olmadık tanışma hikayeleri okuduk, ne önyargılı olduğumuz konularda şaşırdık kaldık.nereden ne geleceği hiç belli olmuyor.tamamen kısmet olduğunu düşünüyorum ve yapılacak hiçbirşey olmadığını düşünüyorum.nasibinde varsa oluyor yoksa olmuyor işte.bazı kadınlar bu konularda çok şanslıdır 3 kere evlenir, kimi de çok şanssızdır bir tane bile bulamaz.hatta kalp damar cerrahi kocasıyla hava atan 3 kere evlenmiş bir üyemiz var.gelip sinirlerini bozabilir.bu işler böyle.
Ama sevgili ferhans bu sözünü unutma . Günün birinde gerçek bir derdin ne olduğunu öğreneceksin. Hayat öyle kolay bırakmaz büyük söyleyenlerin yakasını.