- Konu Sahibi neyapacaginibilenvarmi
Baslikta kaynanayla yasamak demissiniz ama..o sizin kaynananiz degil once kafanizdan bunu cikartirsaniz daha mantikli kararlar alirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba 1 senelik bir ilişkim var ve sevgilimin annesiyle beraber yaşıyoruz. Kadın sürekli eve saçma adamlar getiriyor. Hatta bir tanesi bana yürüdü ama sevgilimin haberi yok duysa olay çıkar. Kadın hiç anne gibi değil ne yemek yapar ne temizlik yapar anca suslenip evli erkeklerle takılıyor çalışmıyor. ve ben her şeyi yapmama rağmen bana sürekli soğuk,kotu davranıyor kendimi kötü hissettiriyor kadın ben yokken de böyleymiş yemek erkek vs konusunda. Neyse özetle artık tahammül edemiyorum sevgilim sabret 1 seneye çıkacağız diyor ama o kadını artık midem almıyor ve ayrı eve çıkmayı düşünüyorum. Muhtemelen bu ilişkimizi de etkileyecek. Ayrı eve çıkmak beni maddi açıdan zora sokacak ama cidden dayanamıyorum.İlişkimizin bitmesi pahasına ayrı eve çıkmali miyim ? Kendime yeni bir yok mu çizmeliyim. Lütfen evlenmeden neden aynı evdesin su bu yazacak insanlar cevap yazmasın
Başlık da kaynana. Kadının statüsü kaynana değil ki yav şu an, X teyze yaniAhjfksksks çok komik. Evli olup da bi cesaret kabul edenleri bile anlarım, ama bunu asla. Delircem
Çok kötü ya insan kendini niye bu duruma sokmak ister ki? Güvende de değilBaşlık da kaynana. Kadının statüsü kaynana değil ki yav şu an, X teyze yani
Abladan açıklama bekliyoruz ama gelmiyurÇok kötü ya insan kendini niye bu duruma sokmak ister ki? Güvende de değil
Cahillik, aşk :'/Abladan açıklama bekliyoruz ama gelmiyur
Hayatının hatasını yapıyorsun ama, yapma. Kendi ayakların üstünde durmadan kimseye bu derece güvenme, asla da beraber yaşama. Önce kendi gücün olsunCahillik, aşk :'/
Ailem zamanında beni teyzemlere bırakıp gittiği için ve onlar da ben 18e basınca beni kapı dışarı ettiği için aile evi gibi bir şansım yokKadın sizin "kaynananız" değil.
Onun yaşadığı eve gitmişsiniz anladığım kadarıyla.
Begenmiyorsanız ev tutup çıkın.
Sevgiliniz eve gelen erkeklerden rahatsız olmadığına göre, size yürümesini de sorun etmez.
Şu hayat aile evinden daha iyi demek ki çekiyorsunuz. Maşallah.
Öğrenci misin pekiAilem zamanında beni teyzemlere bırakıp gittiği için ve onlar da ben 18e basınca beni kapı dışarı ettiği için aile evi gibi bir şansım yok
Şuan yaşadığınız evde de güvende değilsiniz farkında mısınız?Ailem zamanında beni teyzemlere bırakıp gittiği için ve onlar da ben 18e basınca beni kapı dışarı ettiği için aile evi gibi bir şansım yok
Çalışıyorum aylık gelirim 28k sanırım en başta eve çıkarken zorlansam da sonradan bir şekil gecinirimŞuan yaşadığınız evde de güvende değilsiniz farkında mısınız?
Sevgiliniz ve ailesinin yaşam tarzı farkli.
Çalışıyor musun?
Tek zor olursa, kız arkadaş bulabilirsin ev tutmak için.
O zaman durmayın o evde. Sevgiliniz güven veren biri değil kesinlikle. Hazmettiği şeylere bakınca korkutucu gelmiyor mu size?Çalışıyorum aylık gelirim 28k sanırım en başta eve çıkarken zorlansam da sonradan bir şekil gecinirim
28k yeter tek başına. Apart vs gibi 1+0 bi yer bak. Kadınlara öğrencilere özel olan yerler oluyor uygun fiyata. Şu an gerçekten büyük hata çünkü orda kalmaya devam etmen. Kimseye güvenmeÇalışıyorum aylık gelirim 28k sanırım en başta eve çıkarken zorlansam da sonradan bir şekil gecinirim
Siz bunu yazana kadar bunu hiç düşünmemiştim aşkın gözü kör demek kiKadın eve evli erkek getiriyor ve sevgiliniz bu duruma tepki göstermiyor... Mideniz neden sadece kadından bulanıyorki?
Güvenecek biri olsa o evde durmasına müsaade eder mi cidden? Ana bi yolun yolcusu oğlu da normal görüyor bunu demek ki. Kız asla güvende değilO zaman durmayın o evde. Sevgiliniz güven veren biri değil kesinlikle.
HayirÖğrenci misin peki