Sevgili, kuzen ve bir küçük hesap meselesi?

O kadar haklısın ki
ne bu samimiyet
Her seyden haberi var
her ortamda olmak ıstıyor filan
Hiç etrafınızda bu tür insanlar olmadı mı acaba yoksa bir tek ben mi sınanıyorum bu türle 😂 haklısınız tuhaf gelebilir ama kendisi bana ve hayatıma daima müdahil olma eğilimi içerisinde ne yazık ki kırmadan uzaklaştıramayacağım gibi görünüyor

Sağlam bir ilişkide kim müsaitse, kimin içinden geldiyse veya o öder. Böyle şeylerin lafı bile olmaz. Kuzen kendisini zorla davet ettirdiyse elini de cebine atacaktı. Dedikodu yapmış olması ise zaten başlı başına rezillik. Bence yüzleşin kuzeniniz ile ve yaptığından hiç hoşlanmadığınızı söyleyin. Bir daha da böyle planlara davet etmeyin. Akrabaların böyle yerlerde işi yok zaten.
Teşekkür ederim daha dikkatli davranacağım akrabalar konusunda bundan sonra

Kuzeninizden yediklerinin parasını isteyin, senin yediklerinide ödemek zorunda degildik sonuçta diyerek.
Benimde bir kuzenim ankaraya gittigimde goruselim hemde erkek arkadasimla tanis diyerek beni bi cafeye davet etti.
onun erkek arkadasda calismiyordu benide ilgilendirmez.
Neyse yedik içtik ben hesabi odemek istedim, davet edilsemde yuk olmamak için kuzenim israr kiyamet kendisi odedi sevgiliside " koskoca kiz sen niye oduyosun yeaa onun hesabini dedi" sanki kendi hesabinida odetmemiş gibi.
kuzeninizde tam bu kafa yerinizde olsam bu dedikodusuna karşılık " X o kadar görmemiş gibi yediki çocuğa yük olmamak için hesabı ben ödedim" derdin herkese.
kuzeninizde görgüsüzlüğüyle otursun sonra yerinde 😁
Hahahah fikrinizi çok beğendim teşekkür ederim yorum için ve görüyoruz değişik insanlar varmış fazlasıyla

Gerçek, sağlam, güven temelli ilişkilerde hesabı kim ödedi hesapları yapılmaz. Müsait olan çıkarır öder. Bazen duruma göre bir tarafın daha fazla ödediği olur. Bunlar normaldir. Hesap ödemek erkeği daha erkek yapmaz, hesap ödetmek kadını daha kadın yapmaz.
Sizin durumunuzda sizin daha fazla elinizi cebinize atmanız lazım bence mesela. Adam şehir dışından geliyor her seferinde sizin için ve sizin sabit bir geliriniz var, Onun henüz yok.
Kuzeninizi baştan davet etmeniz hata olmuş. Belli ki dedikodu potansiyeli olan birisi, olan olmuş. Böyle yuzsuzler tavır yapmaktan, mesafe koymaktan anlamaz. Direkt olarak yüzüne neden arkamdan konuştun, neden sevgilimin dedikodusunu yaptın diye sorun ki bir daha yapamasın.
Ben de kendimi kötü hissettim sevgilime karşı o yüzden ben ödemek istedim mesela bir dahaki gelişine de hediye almak istiyorum
Çok haklısınız mesafeden soğuk yapmaktan asla anlamıyor mecburen kırıcı olacağım
Teşekkür ederim yorum için

Kuzen hiç iyi niyetli değil. Dikkat ettiği şeye bak. Ben olsam sağlam tartışırdım. Ayrıca biraz da kıskançlık sezdim. Aklı sıra sevgiliyi aşağıya çekme çabası, bence bir daha onunla muhatap olmayın.

Hiç etrafınızda bu tür insanlar olmadı mı acaba yoksa bir tek ben mi sınanıyorum bu türle 😂 haklısınız tuhaf gelebilir ama kendisi bana ve hayatıma daima müdahil olma eğilimi içerisinde ne yazık ki kırmadan uzaklaştıramayacağım gibi görünüyor
Etrafımda bu tür insanlar olmadı gercekten
Olanda cekındi bence o yuzlerını goremedım
Cok keskin bi insanım
Ablalarım ılıskımı evlilik teklifi alarak eve geldıgım Gune kadar bilmediler mesela.
Baştan belli sınırlar ve ketumum anlatmam etmem fılan

Kuzen hiç iyi niyetli değil. Dikkat ettiği şeye bak. Ben olsam sağlam tartışırdım. Ayrıca biraz da kıskançlık sezdim. Aklı sıra sevgiliyi aşağıya çekme çabası, bence bir daha onunla muhatap olmayın.
Teşekkür ederim yorum için buradan objektif yorumlar almak iyi oldu benim için kıskançlık var içinde cidden

Etrafımda bu tür insanlar olmadı gercekten
Olanda cekındi bence o yuzlerını goremedım
Cok keskin bi insanım
Ablalarım ılıskımı evlilik teklifi alarak eve geldıgım Gune kadar bilmediler mesela.
Baştan belli sınırlar ve ketumum anlatmam etmem fılan
Ay karakterinizi çok sevdim ben
en doğrusunu yapıyorsunuz bence ve benim de belli sınırlar çizmem gerek artık

X