Çıkmalısın net!!! Kesinlikle hemde bir an önce. Allah korusun tecavüze ugramayamı bekliyorsun, yada ne bileyim o adamlardan birinin seni öldürmesini, vs vs
Birde erkek arkadaşın annesinin bu hayatina nasil müsade ediyor, nasil az daha dayan sabret diyebiliyor sanki cokta siradisi bir sey degilmis gibi.
Biliyor ise sen bu adamı nasil seviyor, ona nasil saygi duyuyorsun. Ileride belki evlenip cocuklarinin babasi olmasini istedigin adam boyle birimi. Sen butun bunlara layik değilsin, kaynana adayinin haksiz tavri sana muamelesi butun bunlarin icinde en hafifi inan bana.
Ustelik niye birlikte yasiyorsunuz, adam olmadan ayaklarinin uzerinde duramazmi bir kadın. Ailen yokmu?
Önce sen degerini bileceksin. Bak hata büyük konusmak istemiyorum ama onurlu bi tarz degil senin suan kendini maruz biraktigin sey. Insan degerlidir. Kendine saygi duy ve neye layik olduguna karar ver. Eger bir gun anne olup cocuk yetistireceksen once sen güçlü karekterli ol, bir takım degerlerden ödün vermeyen hatta ne pahasına olursa olsun ödün vermeyen biri olmaya calismalisin. Yoksa degersiz bir insan olursun. Tamamen seni düşünerek acikca yazdim. Kirdim ise hakkini helal et.