• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın bana davranisi

Bir daha asla hiçbir işine yardım etme..birsey söylersede çagır gelinin yapsın..nasıl olsa ben yapsamda onu söylüyorsun..bundan sonra böyle dersin..

Amin cok teşekkür ederim darısı basınıza olsun :)
Hiç öyle elim belimde gezmedim kurumsal bi firmada calısıyorum calısma iznimin sonuna kadar calıstım
Eve gecincede kıslık hazırlıklar yaptım
Hamilelikte hareket cok önemli hem hamlamıyorsun hem agrın sızın minimum oluyor sanada nacizane tavsiyem eli belindeki hamilelere değil tülin sahin gibi fit hamilelere özenmen :)
gizemliasli gizemliasli
O işin sakasıda ben vucuduma bıseyler gırnesı degmesı bıle benı ırkindiryor mesela serm takarlarken hemsırenun pantolonunu ındırdım dusunun hanı boyle butun damarlarjmı cekıyorlarmıs gıbı irkiliyoryorm serumu cıkardıkları halde kolumu dumduz tutuyorum sankı hala ıcımde serum ıgnesı varmıs gıbı.ıkıskı sırasındada affedersın sert bır penıs ıcıme gırdıgı ıcın irkile irkile yapamıyorum. Iste gozumde gozluk olunca hanı burnuma temas edıyor ya asla gozlyk takmıyorm bırı elıyle burnunun ucuna dokunnca ıstemsızce irkiliyoryorm burun ucu kırılacakmıs gıbı.kulagıma dokunamam. Oyle bır rahatsızlıgım var. Sımdı ıcımde bebek olunca yerımden kalkarken karnımı tutuyorm sankı dusucekmıs gıbı ıcımde oldugunu dusunnce ıstemsızce kasılıyorm. Yaknda hareketlennce nasl durucam bılmıyorm. Hele nasıl dogurucam o kısmı hıc dusunmuyorm. Anlıycahınz vucudumda herseye ırkılme oldugu ıcın karnımiyice sistiginde hiç hareket etmem heralde😥

Aklın varda o salçadan alma yardım etme , kendi salçanı otur kendin yap.

5 yıllık evliyim. Kaynanamlarla aynı binadayiz malesef. Kendisine ne yapsam nankör olmasından bıktım. Kaynım yeni evlendi iki ay önce. Yeni gelin ben kadarı bırakın pek biseye yardım etmez ve bu durum eşimin tarafının bile dikkatini çekmiş. Her neyse kaynanam iki çuval domates almış salça için yeni gelin ilk gün gelir sandım çünkü kaynanamda öyle diyodu gelmemiş ertesi gün kaynanam dün bir çuvalı tek başıma bitrdim iki tane gelin var bilmem ne laf ediyo eşime gerekçesi siz yemiyonuz mu salcadan ... Diğer çuvala gttm hamile halimle yardım ettim ve yaparken de yeni gelin daha gelcek dedi söylendi.dort gibi geldi yeni gelin bizimde iş bitti zaten az bsy kaldı sonra ben eve gectim. Kalanı onlar halletti.aksam oldu evdekiler gülerek ee anne sana kim yardım etti dediler kaynanam da önce eşimi diyo çünkü oda biraz yardım etti onu demiyoz anne dediler yani gelinlerden demek istediler kaynanam yeni gelini gösterdi.anne ben yardım etmedim mi akşama kadar dedim hiç Cvp vermedi ikinci üçüncü sordum dilinin ucuyla sende ettin diyo. İnanın kadın bana karşı hep boyle . Kaç kere evine yardıma gittim aşırı nankör bana karşı özellikle. Geçen hafta merdivenleri supuruyodu elinden aldım yaptım. Sizce sinir olunmaz mi inanın buz gibi soğudum gitmeyi bırak gormeye tahammül edemiyorum.
O yeni gelinin alnından öpüyorum. Aynı ben.

Ayrıca iki çuva
Aygir ne cirkin bir ifade
Görümceme at demem sizi niye rahatsız etti? Üstelik aygır bir hakaret değil . Kaldı ki hakaret de edebilirim çirkin bir betimleme de yapabilirim . Yapabilirim yani . Zaten kimse birbirine çirkin ifade kullanmıyor herkes birbirine majesteleri filan diye hitap ediyor

Sırf gidip salça muhabbetine girmemek için 2 kilo salça aldım bir arkadaşımın annesinden siz de öyle yapın.
Her halükarda nankörse hiç yardım etmeye kalkmayın.

Ayrıca iki çuva

Görümceme at demem sizi niye rahatsız etti? Üstelik aygır bir hakaret değil . Kaldı ki hakaret de edebilirim çirkin bir betimleme de yapabilirim . Yapabilirim yani . Zaten kimse birbirine çirkin ifade kullanmıyor herkes birbirine majesteleri filan diye hitap ediyor
Abimin eşi bana aygir desin hic istemem. Keza ben de gorumcemle anlasamam ama aygir gibi igrenc bir ifade de kullanmam. Ilginc geldi okuyunca. Ama bana cevabinizda seviyenizi gordugum icin, artik ilginc gelmiyor. Istediginize istediginiz seyi soyleyebilirsiniz tabii ki

Abimin eşi bana aygir desin hic istemem. Keza ben de gorumcemle anlasamam ama aygir gibi igrenc bir ifade de kullanmam. Ilginc geldi okuyunca. Ama bana cevabinizda seviyenizi gordugum icin, artik ilginc gelmiyor. Istediginize istediginiz seyi soyleyebilirsiniz tabii ki
Tamam

Back