- 24 Aralık 2007
- 9.181
- 28.863
- Konu Sahibi melek yemlha
Gitmeyin?Hayır umreye gideceğim için mecburen elimiz biraz dar
Bende gittim umreye ama kimsenin evinde kalmadım
Kalmak zorunda olsaydım gitmezdim. Mecburi biryer değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitmeyin?Hayır umreye gideceğim için mecburen elimiz biraz dar
Anlamadum umreye gitmek icin beraber mi yasiyorsunuz ne kadar cazgır olursan o kadar ezilmezsn camasir asmayi bilmiyordm yani duzenli asmiyordm bi kere baktm makine bitti gittm attm tele tabi boyuna sekline gore dikkat etmedim geldi bunu sen mi astn dedi evet begenemedin mi dedim bi garip bakti filan babamin evinde kurutma makiensi vardi ben camamsir asmiyodum asmam bundan sonra da dedim bi daha da bisey demedi
M
KAYNANAM SÜREKLİ BENI KALIYE ALMIYOR
Takibi Bırak
- Konu Sahibi M melek yemlha
- Başlangıç Tarihi8 dakika önce
- Etiketler#kaynana #kaynana #cadı #gibi #kaynana
•••
M melek yemlha
M melek yemlha
Yeni Üye
Kayıtlı Üye
merhaba canlar artık psikolojikmen çökmüş durumdayım kaynanam sürekli beni iteliyor çok kötü bir gelinlik süreci yaşıyorum birde evde ilk gelinim yani ben rabbimin izni ile umreye gideceğim oyuzden kaynanam ile beraber kalıyoruz biraz elimiz sıkıssın dedik 2 hafta gidene kadar kalalım ama hergün bir konu açıyor bir gün terlik kayboldu dedi koyduğu yeri unutmuş bir gün ailem ile konuşsam ona karısıyor yani sizin anlayacağınız surekli bir dert sorunsalı yaşıyoruz neyse bu gün kayınpederim yemek daveti yaptı eltim geldi inanirmisiniz bir eltim var nasıl çingene biri ama ona bayılıyorlar ne söylesem hepsi heryerden sen umreye gideceksin şöyle böyle denildi o saçma sapan konussa da ona birsey denilmiyor birde ben büyüğüm yani 26 yaşındayım eltim 23 yaşında ne yapabilirim lütfen bana yardım edin canlar kaynanam onu bir alttan alma alıyor onu öyle idare ediyor ki benim azımı açmam ile birlikte sanki vakit kolluyormus gibi ya bir ağzını acsada şunu bir dalsam derdine düşüyor kadın lütfen bana akıl verin ne yapmam gerekk....
- 8 dakika önce
- Konu Sahibi M melek yemlha
- Favorilere Ekle
Aynisini yazacaktım konu sahibine.Gitmeyin?
Bende gittim umreye ama kimsenin evinde kalmadım
Kalmak zorunda olsaydım gitmezdim. Mecburi biryer değil
E eliniz darsa neden umreye gidiyorsunuz umre zengine bile farz değil ayrıca iki haftada da ne kadar tasarruf yapılır kiHayır umreye gideceğim için mecburen elimiz biraz dar