• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen kendinizi gerçek anlamda benim yerime koyun ve gerçekçi yorumlar yapın rica ediyorum siz olsanız bu durumda naparsiniz?

Hepsi birlikte bakıcı tutsunlar annelerine.
Hem arkamdan konuş, hem her cocuguna gosterdigin hayrinin onda birini bize gosterme sonrda senin esin temiz titiz e hani begenmiyolardi sizi birden temiz titiz ovulecek insan oluvermişsiniz.

Ben evlendigim günden beri eşimin ailesi tarafından hep eleştirilen dışlanan, heryerde dedikodusu yapılan bir kadınım maddi manevi hiç bir katkilari yok zorunda da değiller tamam. Çocuğum oldu lohusa depresyonu yaşadım. Kayın validemi arayıp sadece yanımda olmasini istedim bir iş beklemedim ama yok gelmedi sen yaparsın dedi kapattı. Sonra eşimin abisi eşini boşadı keyfi, sırf başkasının peşinden gitmek için 3 tane çocuğunu annesiz bıraktı. Kayın validem olsun oğlum ben bakarım dedi biri kundakta olmak üzere 3 tane çocuğunu güle oynaya büyüttü. Sonra oğlu büyüyen çocuklarını alıp yurt dışına gitti bunlari bir daha arayıp sormadı... Kaldı mi başıma.. sonra ben hastayio yavrum diye eşimi aramaya başladı eşim köy ile şehrin yolu arasında mekik dokuyo ve herrrr seferinde doktorlar teyze maşallahın var diyo inanın 65 yaşında bir tansiyon şeker bile yok masallah ben 30 yaşındayım ondan daha çok hastalığım var. Bu arada eşimin bir abisi daha var ona da yine herşeyi ne yardım ettiler evinin tüpüne kadar düşünurlerdi. Her neyse eşimin babası öldü ve kaynanam artık köyde yalnız olmaz diye bilmiş kızı dün akşam eşimi aradi şimdi annem öbür abinde yapamaz onun eşi pasaklı dedi. E bizde kızlarımız bize düşmez anneme bakmak dedi. Senin eşim temiz titiz dedi en uygunu sensin dedi. Gelsin seninle yaşasın dedi. Ve ben hiç bir şey diyemedim eşim annemdir bakacağım dedi. Şuan içimden sessizce boşanma kararı aldım haksizmiyim
Haklısın boşan

Ben evlendigim günden beri eşimin ailesi tarafından hep eleştirilen dışlanan, heryerde dedikodusu yapılan bir kadınım maddi manevi hiç bir katkilari yok zorunda da değiller tamam. Çocuğum oldu lohusa depresyonu yaşadım. Kayın validemi arayıp sadece yanımda olmasini istedim bir iş beklemedim ama yok gelmedi sen yaparsın dedi kapattı. Sonra eşimin abisi eşini boşadı keyfi, sırf başkasının peşinden gitmek için 3 tane çocuğunu annesiz bıraktı. Kayın validem olsun oğlum ben bakarım dedi biri kundakta olmak üzere 3 tane çocuğunu güle oynaya büyüttü. Sonra oğlu büyüyen çocuklarını alıp yurt dışına gitti bunlari bir daha arayıp sormadı... Kaldı mi başıma.. sonra ben hastayio yavrum diye eşimi aramaya başladı eşim köy ile şehrin yolu arasında mekik dokuyo ve herrrr seferinde doktorlar teyze maşallahın var diyo inanın 65 yaşında bir tansiyon şeker bile yok masallah ben 30 yaşındayım ondan daha çok hastalığım var. Bu arada eşimin bir abisi daha var ona da yine herşeyi ne yardım ettiler evinin tüpüne kadar düşünurlerdi. Her neyse eşimin babası öldü ve kaynanam artık köyde yalnız olmaz diye bilmiş kızı dün akşam eşimi aradi şimdi annem öbür abinde yapamaz onun eşi pasaklı dedi. E bizde kızlarımız bize düşmez anneme bakmak dedi. Senin eşim temiz titiz dedi en uygunu sensin dedi. Gelsin seninle yaşasın dedi. Ve ben hiç bir şey diyemedim eşim annemdir bakacağım dedi. Şuan içimden sessizce boşanma kararı aldım haksizmiyim
Dönüşümlü bakma şartı koyun veya herkes para koysun bakıcı tutun, kendi evinde bakılsın. Köyün delisi siz değilsiniz, eşiniz değil siz bakacaksınız. Öyle bir telefonla siz bakacaksınız deyip işin içinden çıkamazlar., lütfen yukardaki seçenekleri sunun. Birşey derlerse ben bakmam demiyorum, herkes eşit bakacak, adalet mühim dersiniz..Ne kadar uyanıklar!

65 yaşında hasta olmayan bir kadın neden bakılıyor anlamadım.Hadi öyle karar verildi sizin fikriniz alınmadan emrivaki yapılıyor bu çok cirkin.Medem illa bakılacak herkes elini taşın altina koyacak kızı erkeği yok.Bakım süresini kardeş sayısına bölün herkes kendine düsen süre kadar baksın.Bakıcı deniyor evet de kadın yatalak degıl bisey degıl bakıcı ne yapıcak yemegino mi yedoricek eli kolu tutan insana.Sessiz kalırsan basına atar giderler.
O çok bilmiş gorümcelerine bakılsın istiyorsunuz hay hay hep beraber bakalım sizde evladısınız eşit şekilde bakacağız deyiverin bakalım hala bakılsin diyorlar mı

asıl ben varken anama bakmak kimseye düşmez
vay anam vay çocuk yapıyorsun seni istemiyor hale bak
sessiz değil gayet sesli boşanın bence

Kabul etmem

Kayinvalidenizin 3 çocuğu bakması beni mutlu etti. Annelerinin yaptığı edepsizlik yüzünden (başka adamin peşinden gitme) o yavruları sefil etmemiş.

Ben kayınbiraderinin başka birisinin peşinden gitmek için eşini keyfi boşayarak çocukları annesiz bıraktı olarak anladım mevzuyu. Acaba hangisi?

Geçenlerde temizlik için kadın aldım eve . Teyze 65 yaşındaymış… çok da iyi çalıştı maşallah. 🧿 iki oğlu bir kızı varmış. Tek başına yaşıyor ve temizliğe gidiyormuş….

Siz anlayın. Allah akıl versin

Görümcelerde kendi rahatının derdinde gelin var bakar ohhh. Ya bunlar kendi anasını düşünmüyor ki sizi düşünsünler. Güzelce konuş kardeşim eşinle başka çaren yok. Noktanı başından koy ben devamlı bakamam herkesin olduğu gibi benimde evim konfor alanım yeri geliyor insan bornozuyla yatıp uzanıyor bütün gün canı kalkmak istemiyor kahvaltı kafasına göre bişeyler yiyor ama evde biri olunca hep düzenli olmak isteyeceksiniz eee böyle olunca da sizin bir konfor alanınız olmayacak. Üstelik kayınvalide bakılacak durumda değilse neden sizlerde kalsın ki bakılacak olsa bakılsın elbette. Bilmiyorum zor bir durumun içerisindesin kardeşim Rabbim yardımcın olsun inan fazla da bişey diyemiyorum şu durumlar olunca insan bunun için mi evlendim düzenimi bozdum ben diyor pişman oluyor tatlı bir şekilde eşinle konuş bu durumun üstesinden gelmeye çalış ve bolca dua et🌸

65 yaşında ne bakımı Allah aşkına ?
Kv 64 yaşında çocuk yaparsan bakarım diyor bana. Sizinki masallah dayanacak yer arıyor. Anneannem 78 yaşında marketine bile kendi gider yemeğini kendi yapar. 65 yaşındayken de 5 yaşındaki kuzenime bakıyor, okula götürüp getiriyordu.
Kadın yatalak değil, hasta değil.
Allah muhtaç etmesin elden ayaktan düşmüş olsa neyse de kocanız da masallah yani gık dememiş.
Size sormadan nasıl tamam der ?
Ayrıca neden bakmak geline düşüyor valla bana da el yani kaynanam kusura bakmasın.
Çok istiyorsa kızı alsın zaten bir sorunu olmayan annesini misafir etsin evinde.
Ya da kadın gelsin ver eline süpürgeyi bezi 3 güne evine kaçar 🤣🤣

Back