- 20 Ocak 2010
- 46.137
- 166.351
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi Pardonbakarmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okumuyosan geç , zorla yazdıran mi oldu slfkgjfkdSiz ilk önce başlık açmayı öğrenin konuyu okumadım her başlığınız ayrı saçma çünkü![]()
Ayrıca burada gerçek hayatında hic olmadığı gibi davranan ve o şekilde yargılayıp lincleyen insanlar oldukça fazla. Onları kastederek yazıyorum . Siz ve sizin gibiler üstlerine alınıyor kendinizden birseyler buluyorsunuz belki de bilemiyorum.. yargılamadan yazan insanlar başlığa takılmayıp gerçek yorumunu yazıyor geçiyor.Siz ilk önce başlık açmayı öğrenin konuyu okumadım her başlığınız ayrı saçma çünkü![]()
Kimseye ültimatom verecek konumda değilsin konunu açarsın isteyen yorum yapar istemeyen yapmazAyrıca burada gerçek hayatında hic olmadığı gibi davranan ve o şekilde yargılayıp lincleyen insanlar oldukça fazla. Onları kastederek yazıyorum . Siz ve sizin gibiler üstlerine alınıyor kendinizden birseyler buluyorsunuz belki de bilemiyorum.. yargılamadan yazan insanlar başlığa takılmayıp gerçek yorumunu yazıyor geçiyor.![]()
Merhaba buraya yazdığımı sanıyordum. Eşim işin ciddiyetini anlayınca ablalariyla konuştu. Annem sonuçta elbet bakacağım ama ben ne kadar evladiysam sizler de o kadar evladisiniz üstelik annem öyle geliniyle arasını iyi tutacak bir insan değil bunu en iyi siz bilirsiniz , bakilacaksa hep birlikte bakılacak. Sorumluluğu tek kişiye yükleyip raha rahat oturmak doğru değil. Yanımda dursa bile çoğu zaman eşim bakacak ben evde olmuyorum genelde dedi. Açık açık sırayla bakalım dedi yani. Onların hoşlarına gitmese de kabul etmek zorunda kaldılar çünkü uzaktan akıl vermesi daha kolaydı onlara. Velhasıl o zamandan sonra anneleri kızına geçti aramızda hiç bir tartışma hür gür olmadan. Sonra öbür kızına geçti sonra oğullarına geçecek sıra bana geldiğinde elbette elimden geleni yapacağımEee aradan bir ay geçmiş, ne yaptınız boşanma kararını?
TamamKimseye ültimatom verecek konumda değilsin konunu açarsın isteyen yorum yapar istemeyen yapmazyargılanmak linçlenmek istemiyorsan konu açmazsın sen diyorsun diye kimse öyle davranmak zorunda değil
Vallahi ben buradan rahatladım, eşini tebrik ediyorum, senin de gözün aydın. Umarım sorunsuz devam eder.Merhaba buraya yazdığımı sanıyordum. Eşim işin ciddiyetini anlayınca ablalariyla konuştu. Annem sonuçta elbet bakacağım ama ben ne kadar evladiysam sizler de o kadar evladisiniz üstelik annem öyle geliniyle arasını iyi tutacak bir insan değil bunu en iyi siz bilirsiniz , bakilacaksa hep birlikte bakılacak. Sorumluluğu tek kişiye yükleyip raha rahat oturmak doğru değil. Yanımda dursa bile çoğu zaman eşim bakacak ben evde olmuyorum genelde dedi. Açık açık sırayla bakalım dedi yani. Onların hoşlarına gitmese de kabul etmek zorunda kaldılar çünkü uzaktan akıl vermesi daha kolaydı onlara. Velhasıl o zamandan sonra anneleri kızına geçti aramızda hiç bir tartışma hür gür olmadan. Sonra öbür kızına geçti sonra oğullarına geçecek sıra bana geldiğinde elbette elimden geleni yapacağım