• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın bana davranisi

5 yıllık evliyim. Kaynanamlarla aynı binadayiz malesef. Kendisine ne yapsam nankör olmasından bıktım. Kaynım yeni evlendi iki ay önce. Yeni gelin ben kadarı bırakın pek biseye yardım etmez ve bu durum eşimin tarafının bile dikkatini çekmiş. Her neyse kaynanam iki çuval domates almış salça için yeni gelin ilk gün gelir sandım çünkü kaynanamda öyle diyodu gelmemiş ertesi gün kaynanam dün bir çuvalı tek başıma bitrdim iki tane gelin var bilmem ne laf ediyo eşime gerekçesi siz yemiyonuz mu salcadan ... Diğer çuvala gttm hamile halimle yardım ettim ve yaparken de yeni gelin daha gelcek dedi söylendi.dort gibi geldi yeni gelin bizimde iş bitti zaten az bsy kaldı sonra ben eve gectim. Kalanı onlar halletti.aksam oldu evdekiler gülerek ee anne sana kim yardım etti dediler kaynanam da önce eşimi diyo çünkü oda biraz yardım etti onu demiyoz anne dediler yani gelinlerden demek istediler kaynanam yeni gelini gösterdi.anne ben yardım etmedim mi akşama kadar dedim hiç Cvp vermedi ikinci üçüncü sordum dilinin ucuyla sende ettin diyo. İnanın kadın bana karşı hep boyle . Kaç kere evine yardıma gittim aşırı nankör bana karşı özellikle. Geçen hafta merdivenleri supuruyodu elinden aldım yaptım. Sizce sinir olunmaz mi inanın buz gibi soğudum gitmeyi bırak gormeye tahammül edemiyorum.
Yaptigi salçayida kabul etme yardımda etme
Gider marketten alirim daha iyi salça kac kuruş
Bebek dogunca bebegi bahane et gitme insanlara yaranilmiyor maaleef hep yardim etmeyen uzak duran kiymeli oluyor

6 haftalık gebesiniz ve hamile halimle demişsiniz ya, yapmayın çok itici oluyorsunuz. Bismillah zaten yeni gebe olduğunuzu öğrenmişsiniz, sanki son zamanlarınuzmış veya gebeliğiniz ilerlemiş de sıkıntılarınız olmuş gibi yapmayın böyle, buldumcuk gibi, gebeliği ağır bir hastalık göstermek gibi.........

Onun dışında istemiyorsanız ben kendi salçamı yaparım anne zahmet etme bizim için, herkes kendi yiyceğini düşünsün deyin gitmeyin yardıma.
Onu demek.istemedim bahane etmedim gittim yani yardima

Onu demek.istemedim bahane etmedim gittim yani yardima
bende diyorum ki bahane edicek bi şeyiniz yok zaten. Ben 34 35 haftalık gebeyken doğumdan sonra kimsenin eline bakmayım diye akşam 9dan sabah 5e kadar sarma sardım, börek sardım dolaba attım. Umarım daha açıklayıcı olmuştur.

Ben de hiç anlasamam lakin 2 cuval domatesi alsa getirse ustelik kendim de yiyorsam yani evime giriyorsa tabii ki yardim ederim payimi alir cekilirim koseme. Yapasiniz yoktuysa da soylemen gerekirdi ben yardim edemicem istersen vermezsin bize der gecerdin. Yeni gelin naparsa yapsin takilma ona al salcani gec evine.

Size ben bir sey diyeyim mi kaynananiz bilerek size öylr yapiyor ki siz dahada yaparsiniz diye yani siz yardim etmissiniz sonra eve gitmissiniz ya bu ona batmis cünkü siz hep yapmak zorundasiniz bilerek yapiyor

5 yıllık evliyim. Kaynanamlarla aynı binadayiz malesef. Kendisine ne yapsam nankör olmasından bıktım. Kaynım yeni evlendi iki ay önce. Yeni gelin ben kadarı bırakın pek biseye yardım etmez ve bu durum eşimin tarafının bile dikkatini çekmiş. Her neyse kaynanam iki çuval domates almış salça için yeni gelin ilk gün gelir sandım çünkü kaynanamda öyle diyodu gelmemiş ertesi gün kaynanam dün bir çuvalı tek başıma bitrdim iki tane gelin var bilmem ne laf ediyo eşime gerekçesi siz yemiyonuz mu salcadan ... Diğer çuvala gttm hamile halimle yardım ettim ve yaparken de yeni gelin daha gelcek dedi söylendi.dort gibi geldi yeni gelin bizimde iş bitti zaten az bsy kaldı sonra ben eve gectim. Kalanı onlar halletti.aksam oldu evdekiler gülerek ee anne sana kim yardım etti dediler kaynanam da önce eşimi diyo çünkü oda biraz yardım etti onu demiyoz anne dediler yani gelinlerden demek istediler kaynanam yeni gelini gösterdi.anne ben yardım etmedim mi akşama kadar dedim hiç Cvp vermedi ikinci üçüncü sordum dilinin ucuyla sende ettin diyo. İnanın kadın bana karşı hep boyle . Kaç kere evine yardıma gittim aşırı nankör bana karşı özellikle. Geçen hafta merdivenleri supuruyodu elinden aldım yaptım. Sizce sinir olunmaz mi inanın buz gibi soğudum gitmeyi bırak gormeye tahammül edemiyorum.
Madem her halükarda konuşuyor yapmayın. Niye kendi iç huzurunuzu bozuyosunjz

Kesinlikle ne git ne yap hiç uğraşma ben tek gelinim o kadar iyi niyetle yaklaştım düşüklerim oldu doktor bana dedi yola bile çıkma ben 5-6 haftalık hamileydim riskli halimle gittim sırf bayramda yalnız kalmasınlar o ise bebeğim düşsün de eşimle kavga edeyim ayrılayım istedi daha iki yıl olmadı 6. Ayda kocama bırak karını dedi ona rağmen sustum ettim ama en son baktım bebeğim düşsün diye uğraşıyor eşime laf söylüyor sebep eşim bana yardımcı olmuş hamileyşm diye oksapar iğne yapmış daha beler beler tartıştım Aradm babamı 12 saatlik yol töm geliyorum kzıım dedi eşim sağolsun destek çıktı kalk evinize gidiyoruz dedi kalktık geldik evimize 3-4 saatlik yol ve sadece 2 gün kalabildik kaynanamda kalktık geldik şuan 2 ay geçti üzerinden sağa sol arkamdan demediği kalmamış attığı iftiralar daha neler neler ve görümcem var büyük ikisi bir yalan üstüne yalan anladım ki iyilik yaramazmış bir daha konuşmayacam şuan çok huzurluyum kes irtibatı diğer gelini ile istediğini yapsın seni bilen bilir zaten yazıklar olsun bu kv hamile hamile bunu yapıyorlar gelinlere canlarının canı güya acımazsalar üzülmene değmezler

Bu anne sana kım yardım ettı dıye soranlar gorumcelermı esınız cevabı duymadımı bısey demedımı benm karım yardım ettı dıye.? Ya yenı gelın yoo ben gelemedim vs demedımı. İlginc. Hazır salca al ye onların hıcbıseyıne gerek duyma hazır salca al esın sorarsa bundan sonra boyle ben okadt yardım edıyorm okadr ılletın ıcınde yardım etmedı diyip yaptıklarımı gormuyolarmıs madem.bundan sonra elımıde surmem yaptıkları seyletdende yemem artk de

Senb kv yenı gelınden korkuyo galıba arkasın an gelmedınetmedı dıyıp onunde bı o yardım ettı dıyorsa bır korktugu cekındıgı bısey vsr

Ha buarada 39.hafta hamileliğimde bile kendi domates biber konservemi kendim yaptım 6 haftalık hamilelikte bu kadar hassas olmayın :)
Sag saglım kucaklarsınz ınsllah 39. haftadan ses yoksa normal dogummu olacak acaba sızınkı. O kocaman karınla yükle kendınıze iş cıkarmayın ya allah korusun cocugun kordonu dolanır falan

Domatesleri fırlatacaksın suratına al salça yaptım deyip gideceksin.

Üç günlük dünyada insanoğlu birbirini yemekten vazgeçmeyecek.
Nefret geldi billahi.

Çünkü bir kere yapınca artık vazifen oluyor yardımdan sayılmıyor o. Benimki de söyledi durdu gel yapalım bilmem ne he dedim bak şöyle yapacaksın çok kolay böyle yapacaksın çok kolay yaparsın sen . Tabi laf sokmayı ihmal etmedi telefonda ama umrumda mı hayır. Aygır gibi kızı var övünmeye gelince marifetli diye övünüyor çağırsın yaptırsın banane yani. Sonra her sene bana kitlesin kışlık yapma işini
Aygir ne cirkin bir ifade

Yapma salcanızınıda ortak yapmayın ne yapacaksan evın ıcın kendı evınde yap.

Bana kizanlari anlayamadım sadece içimi döktüm eltime bsy dediğim yok ki kv diyo
Ben 6 haftalık hamileyim yazısını görmedim ama nedense herkes 6 haftalıkta birşey mi demeye getirmiş , 6 haftalık bebeklerin kalp ve gelişim açısından önemli bi hafta herkesin bünyesi sizinkiyle bir olmaya bilir oyuzden can sıkıcı yorumlara pek kulak asma kaynana muhabbetinde de sal gitsin madem ağız ucuyla söylüyor yaranamiyorsun ne yapsan da , bırak yapma he sensin de geç

Sag saglım kucaklarsınz ınsllah 39. haftadan ses yoksa normal dogummu olacak acaba sızınkı. O kocaman karınla yükle kendınıze iş cıkarmayın ya allah korusun cocugun kordonu dolanır falan
Cok teşekkürler ama ben dogurdum iki hafta önce :)
40+3 te doguma dair belirtilerin hic biri olmadıgı ve bebek iri oldugu icin zorunlu sezeryan oldum
Hareket etmek lazım hamilelik hastalık değildir evet kısıtlanıyor hareketler ama domates yıka dogra tencereye at cok yorucu bi iş değil :)

Cok teşekkürler ama ben dogurdum iki hafta önce :)
40+3 te doguma dair belirtilerin hic biri olmadıgı ve bebek iri oldugu icin zorunlu sezeryan oldum
Hareket etmek lazım hamilelik hastalık değildir evet kısıtlanıyor hareketler ama domates yıka dogra tencereye at cok yorucu bi iş değil :)
Ya gozunuz aydın allah sagkıklı hayırlı uzun omurler nasıp etsın evladnza. İlk gebelıkmıydı bende 9 haftalıgm hanı boyle gebeler yururken belını falan tutarlar ya ıkına ıkına yürürler onlara ozenıyorum daha kanrım bıle sısmemısken🤭🤭 esım abartma bebek daha fetüs bıle olmadı dıyo. Ya sanane ilk bebegım heralde gebe hareketlerı yapacam dıyorm🤣

Back