5 yıllık evliyim. Kaynanamlarla aynı binadayiz malesef. Kendisine ne yapsam nankör olmasından bıktım. Kaynım yeni evlendi iki ay önce. Yeni gelin ben kadarı bırakın pek biseye yardım etmez ve bu durum eşimin tarafının bile dikkatini çekmiş. Her neyse kaynanam iki çuval domates almış salça için yeni gelin ilk gün gelir sandım çünkü kaynanamda öyle diyodu gelmemiş ertesi gün kaynanam dün bir çuvalı tek başıma bitrdim iki tane gelin var bilmem ne laf ediyo eşime gerekçesi siz yemiyonuz mu salcadan ... Diğer çuvala gttm hamile halimle yardım ettim ve yaparken de yeni gelin daha gelcek dedi söylendi.dort gibi geldi yeni gelin bizimde iş bitti zaten az bsy kaldı sonra ben eve gectim. Kalanı onlar halletti.aksam oldu evdekiler gülerek ee anne sana kim yardım etti dediler kaynanam da önce eşimi diyo çünkü oda biraz yardım etti onu demiyoz anne dediler yani gelinlerden demek istediler kaynanam yeni gelini gösterdi.anne ben yardım etmedim mi akşama kadar dedim hiç Cvp vermedi ikinci üçüncü sordum dilinin ucuyla sende ettin diyo. İnanın kadın bana karşı hep boyle . Kaç kere evine yardıma gittim aşırı nankör bana karşı özellikle. Geçen hafta merdivenleri supuruyodu elinden aldım yaptım. Sizce sinir olunmaz mi inanın buz gibi soğudum gitmeyi bırak gormeye tahammül edemiyorum.