bak güzelim kendin de demişsin ben babamın evinde el bebek gül bebek büyüdüm diyeEvet yeni evliyim bende babamın evinde el bebek gül bebek büyüdüm, bilmiyorum böyle şeyler nasıl olur nasıl yürür. Kazayla hamile kaldım ve eşim aldırmama izin vermedi. Yoksa bende meraklı değilim bu yaşta anne olmaya. Görümcemi kıskandığımı vurgulayan arkadaşlar var. Hastaneye gidildi ve doktor raporuyla da hiçbir sorun olmadığı belirtildi, tek bir ilaç verilmeden yollandı diye belirtmiştim. Bunu görmezlikten gelip bana saldıranlardan da Allah razı olsun. Ben buraya beni yada kaynanamı eleştirin diye açmadım bu konuyu. Ama birçoğu dedikoducu kadınlardan farksız o orda suçlu bu burda suçlu demek için yorum yapmış. Zaten atlatamadığım bu psikolojiyi iyice çıkmaza sürüklediğiniz için sağolun. Kendini yerime koymayıp sadece eleştirmek için yazanlar çok düşüncesizsiniz. Unutmayın, kınadığınız şeyi yaşamadıkça ölmezsiniz...
e görümcenin de nazlanmaya hakkı var öyleyse değil mi?
takmışsın görümcene kafayı demekki o da annesinin nazlı bebeği...
sen ne bekliyorsun anlamadım ki..ona gösterilen ilgiyi kıskandığın aşikar..
resmen yalvarmışlar gel bizle diye gitmemişsin e komşuya da binbir nazla gitmişsin
bak güzelim adam milleti zaten geçim derdindedir..bir olur iki olur..elin adamı senin nazını kaprisini her gün çekmez
böyle yaparak kendini o aileden ve eşinden uzaklaştırırsın
şahsen böyle bir karım olsa eve köye gelmek istemezdim