Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben de hastalık durumu olursa bakarız yoksa olmaz dediğimde sadece kışın gelirler isterlerse demeye basladiÇok güzel yorumlar var adı üzerinde ^evli^ insanlar olacaksanız eviniz ayrı olmalı şunu diye bilirsiniz gelip kalabilirler hastalık olur yardımcı oluruz biz gideriz onlar gelir ama tamamen aynı ev içinde olmaz, yapamazsınız.
Kis dediğin 2 gün mü sanki? Bunu kabul mu ettinizEvet ben de hastalık durumu olursa bakarız yoksa olmaz dediğimde sadece kışın gelirler isterlerse demeye basladi
Bazi sehirlerde kış neredeyse 6 ay sürüyorEvet ben de hastalık durumu olursa bakarız yoksa olmaz dediğimde sadece kışın gelirler isterlerse demeye basladi
Asla kabul etme diri diri mezara gir daha iyi..Merhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
Etmedim şimdi de tamam gelmezler istemiyorsan dedi ama nasıl güvenicem güvenmeli miyim bilmiyorumKis dediğin 2 gün mü sanki? Bunu kabul mu ettiniz
Kesinlikle guvenme ewlendikten sonra zaten seni cepte goruyorular istediklerini yaptırıyorlar hele bide hamile kalirsan zaten cocukta var biyere gidemez istedigibi isteklerini yaptirirEtmedim şimdi de tamam gelmezler istemiyorsan dedi ama nasıl güvenicem güvenmeli miyim bilmiyorum
Hayır kabul edilmez ev ev üstüne olmaz. Kesinlikle kabul etmeyin. Gerekiyorsa ayrılın.Merhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
Nasıl insanlar bilemeyizki ama yok ya olmuyor olmaz yürümez o gemi .Merhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
AslaMerhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
Yani coo ağladım tabiri caizse yandım ama olmazdı yani biliyordm kendimi kandiramam dedim cidden çok aşıktım kendimden çok seviyordm herşeyini ama olmazdi yani anneye baciya bu kadar düşkünlük normal degildi sırf bu yüzden bitti zor oldu ama bittiPeki özel değilse nasıl atlattiniz anlatabilir misiniz?
Ben de o kadar çok seviyorum ki tüm dünyam oldu benim uzun yıllardır beraberiz aksi bir durum canımı çok acıtıyorYani coo ağladım tabiri caizse yandım ama olmazdı yani biliyordm kendimi kandiramam dedim cidden çok aşıktım kendimden çok seviyordm herşeyini ama olmazdi yani anneye baciya bu kadar düşkünlük normal degildi sırf bu yüzden bitti zor oldu ama bitti
Ben ona hayrandım zekasına kültürüne kişiliğine esprilerine sen konuş ben dinleyim derdim dinlerken de nerdeyse ağlardım hayranliktan ama duygularımı değil mantigimi dinlemek zorundaydim pişman değilimBen de o kadar çok seviyorum ki tüm dünyam oldu benim uzun yıllardır beraberiz aksi bir durum canımı çok acıtıyor
Benim de eşimin babası yoktu .gorumcelerim vardı.evlenmeden ince ilerde annesinin bizle yaşamasını teklif etti.ben kabul ettim.Merhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
Pişman olmamana sevindim umarım ben de pişman olmamBen ona hayrandım zekasına kültürüne kişiliğine esprilerine sen konuş ben dinleyim derdim dinlerken de nerdeyse ağlardım hayranliktan ama duygularımı değil mantigimi dinlemek zorundaydim pişman değilim