Kaynana kıskanclıgı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınz umarım hayat sıze böyle bır imtihan sunmaz

Siz herkese ayni seyi yaziyorsunuz, ama hepimizin kendimize göre sinavlari oldu. Bazilarin sizinkinden daha büyük de. Sinav dünyasi engelleyemeyiz, ama elimizden gelen cabayi göstermeliyiz. Sizin tek cabaniz anlattiklariniza göre esinizi kendinize baglamak icin cocuk yapmak olmus. Ya bundan sonra hayatiniz icin ne düsünüyorsunuz? Ne istiyorsunuz? Gercekten kücümsemek veya dalga gecmek adina yazmiyorum bunlari. Ama tüm bu yazdiklarinizin icinde sizi göremedim

😏siz olsanı ne yapardınız peki

o adam deil aslında adam olsa sınır çizmeyi Billur kimse kimsenin özeline giremez işte böyle psikolojisi bozuk insanlar bize denk geliyor ve heryerdeler kaynanamın benı kıskanması dediğim açık olmam kaldıramıyor

Icimden bir his fena halde keklendigimizi soyluyor. Umarim kekleniyoruzdur gercek degilseniz mutlu olurum.

Hastasiyim köleliği bu kadar benimseyen kadinlara. Suna bak ödü kopmuş köleliğinden eksilme olur diye

Selamlar herkese benim içinden cıkamadıgım bir konu var sizlerin güzel fikirlerini almak isterim yorum yapan herkese teşekkür ederim
Arkadaşlar ben 3 yıllık evlıyım yurtdışına gelin geldim severek evlendik eşimin annesi beni istememsti ben açığım diye hepsı kapalı neyse bi şekilde evledk geldm ülkeye evimiz ayrı olsun dıye başta aıleler konuştu anlaştık geldım 1ay sonra kv kaynbb ve görümcem benım evime yerlestıler evlerinin kirasını ödemeynce devlet bunları evden atmış nyse bnde dedim misafir olarak olarak kabul ederim biraz kalsnlar bende yeni hamıleyymn4 ay kaldılar kaynana görümce is yapmıyo yemek yapmıyo Kaynbaba sapık gbi bakışları üzerimde çok rahtsz oldum eşimle her gün Tartstk esım aılesın yanında benı kaç defa dövdü ama onlar evimden gtmedi ky ve görümce bana diyordu burası onun babasının evi deil beğenmiyorsa gtsn hamıleyım bana bunları yaşattılar en sonda esım dedı abımlere gıdın bıraz kalın neyse olanlar oldu ben evımı bırakıp başka yere kıtaya tasındm çocuğum oldu bunları affetm geldık gıttık bayramda gttm dedim büyükler sonuçta arada tartışma oluyordu neyse son ıkı ay aramız çok çok iyiydi bana gel diyorlardı evlerine gittim mısralarını evıme yemeğe çağardım kaynanam hep bana soguktu çünkü etrafa benım dedıkodumu çok yaptı ve ben onun aöyledıklerıne utandırdım çok iyi oldum herseye rağmen neyse 2 hafta önceye kadar konusuyorduk arıyordu bir baktm numarası görünmüyor beni engellemiş ve ortada hiç sorunumuz yokken bu benım çok zoruma hattı esıme dedim birdaha görüşme onla bu yaptığı sacmalık çocukluk bı sebebı olmalı sormuş bi bahane bıle uyduramamıs ama neden ınsan küser kırılır konuşma aramaz yada söyler bırıne engellemek ne demek neyse esımde halen onla konuşuyor kaldıramıyorum artık esım bu yaptığına rağmen ona bir ders vermedi ne yapacam bılmıyorum
Ay ne yapalım yani şimdi ? Adam onların yanında dövmüş barışmışsın kaynanan seni engelledi diye mi barışmayacaksın 🤣 barış gitsin zaten affedicen

Haklısınz umarım hayat sıze böyle bır imtihan sunmaz

Ay bu ne ya böyle? Umarım yaşamazsın, umarım sınanmazsın, bikbik aynı şeyi yazıp durmuşsunuz.
Yaşarlarsa boşanırlar zaten. Her kadını kendiniz gibi sanıyorsunuz herhalde.

Sen kalk medeniyetin göbeğine git, bir evde 50 kişi yaşarken çocuk yap, dayak ye ama dert ettiğin şey hala engellenmek olsun. Bunun neresi imtihan?
Kendi elinizle kendinizi çıkmaza sokuyorsunuz, gösterilen bütün çıkış yollarını da tıkıyorsunuz. Sonra elaleme ımırım yışımızsın diyerek dua görünümlü beddualar ediyorsunuz. Biriniz de şaşırtın 🙄

Sizi döven adamın sizin için annesiyle karşı karşıya gelebileceğine kendinizi inandırabilmeniz hayret verici.
Kayınvalideniz canı istediğinde engeli kaldırıp arayacak sizi. Siz de koşa koşa gideceksiniz işte. Niye macera arıyorsunuz kocanızın üstüne gidip?

Ay bu ne ya böyle? Umarım yaşamazsın, umarım sınanmazsın, bikbik aynı şeyi yazıp durmuşsunuz.
Yaşarlarsa boşanırlar zaten. Her kadını kendiniz gibi sanıyorsunuz herhalde.

Sen kalk medeniyetin göbeğine git, bir evde 50 kişi yaşarken çocuk yap, dayak ye ama dert ettiğin şey hala engellenmek olsun. Bunun neresi imtihan?
Kendi elinizle kendinizi çıkmaza sokuyorsunuz, gösterilen bütün çıkış yollarını da tıkıyorsunuz. Sonra elaleme ımırım yışımızsın diyerek dua görünümlü beddualar ediyorsunuz. Biriniz de şaşırtın 🙄

Sizi döven adamın sizin için annesiyle karşı karşıya gelebileceğine kendinizi inandırabilmeniz hayret verici.
Kayınvalideniz canı istediğinde engeli kaldırıp arayacak sizi. Siz de koşa koşa gideceksiniz işte. Niye macera arıyorsunuz kocanızın üstüne gidip?
Çok büyük konusuyorsunuz ☝🏻

Selamlar herkese benim içinden cıkamadıgım bir konu var sizlerin güzel fikirlerini almak isterim yorum yapan herkese teşekkür ederim
Arkadaşlar ben 3 yıllık evlıyım yurtdışına gelin geldim severek evlendik eşimin annesi beni istememsti ben açığım diye hepsı kapalı neyse bi şekilde evledk geldm ülkeye evimiz ayrı olsun dıye başta aıleler konuştu anlaştık geldım 1ay sonra kv kaynbb ve görümcem benım evime yerlestıler evlerinin kirasını ödemeynce devlet bunları evden atmış nyse bnde dedim misafir olarak olarak kabul ederim biraz kalsnlar bende yeni hamıleyymn4 ay kaldılar kaynana görümce is yapmıyo yemek yapmıyo Kaynbaba sapık gbi bakışları üzerimde çok rahtsz oldum eşimle her gün Tartstk esım aılesın yanında benı kaç defa dövdü ama onlar evimden gtmedi ky ve görümce bana diyordu burası onun babasının evi deil beğenmiyorsa gtsn hamıleyım bana bunları yaşattılar en sonda esım dedı abımlere gıdın bıraz kalın neyse olanlar oldu ben evımı bırakıp başka yere kıtaya tasındm çocuğum oldu bunları affetm geldık gıttık bayramda gttm dedim büyükler sonuçta arada tartışma oluyordu neyse son ıkı ay aramız çok çok iyiydi bana gel diyorlardı evlerine gittim mısralarını evıme yemeğe çağardım kaynanam hep bana soguktu çünkü etrafa benım dedıkodumu çok yaptı ve ben onun aöyledıklerıne utandırdım çok iyi oldum herseye rağmen neyse 2 hafta önceye kadar konusuyorduk arıyordu bir baktm numarası görünmüyor beni engellemiş ve ortada hiç sorunumuz yokken bu benım çok zoruma hattı esıme dedim birdaha görüşme onla bu yaptığı sacmalık çocukluk bı sebebı olmalı sormuş bi bahane bıle uyduramamıs ama neden ınsan küser kırılır konuşma aramaz yada söyler bırıne engellemek ne demek neyse esımde halen onla konuşuyor kaldıramıyorum artık esım bu yaptığına rağmen ona bir ders vermedi ne yapacam bılmıyorum
Size şiddet uygulamış ve derdiniz kayinvalidenizin sizi engellemiş olması mi??? Ne kadar rahat rahat anlatmissiniz yahu hani normalde böyle birsey okuduğumda üzülür sinirlenirim. Engellediyse engelledi hem sikayetcisiniz hem de belayı kendinize çağırıyorsunuz. Görüşmek zorunda mısınız? Yani ben gerçekten anlamıyorum ya Allah size olayları idrak edebilme gücü versin insaAllah

Kocan seni dövmüş dövmüş! Sorun kaynananin seni engellemesi mi anaaa :işsiz:

Hımmm anladım.
Bu karakterdeki bir insanın sizi engellemesi daha iyi değil mi?
Tabiki iyi ama kötü günlerde yapacağına hiç bir sorun yokken hatta her gün beni arayıp torununu sorarken birden yapması normalmı szce

Tabiki iyi ama kötü günlerde yapacağına hiç bir sorun yokken hatta her gün beni arayıp torununu sorarken birden yapması normalmı szce
Normal bence.
Sorun olmadığını gören sadece sizsiniz çünkü.
Kadın sizi başından beri sevmiyor,istemiyor. Bunu fark etmediniz mi cidden?

Babanıza Allah rahmet eylesin,adına çok üzüldüm.Yapmişsiniz artık bir cehalet,Devlete sığınma gibi bir şansınız var mı?Bu aileden bir cacık olmaz,kaçıp kurtarın kendinizi.
Şansım var ama bu defa bir adım iki olacak ve annemde benımle konuşmaz bidaha ayrılırsam o yüzden elım kolum bağlı yıksa şikayet etsem onu alır götürüler ben ortada kalırım Kmsem yok burdada☹️

Normal bence.
Sorun olmadığını gören sadece sizsiniz çünkü.
Kadın sizi başından beri sevmiyor,istemiyor. Bunu fark etmediniz mi cidden?
Tabikide biliyorum farkındaydım ama ben uzak durunca neden gelıp görmek istedilerji torunlarını bunıyunlar neden anlamıyorum

Dayak yemişsiniz + milletin içinde dayak yemissiniz. Bir insan bundan daha fazla nasil aşagilanabilir, kucuk dusurulebilir diye dusunuyorum. Bundan daha kotu bir kaç sey kaliyor geriye.

Dayak yediginiz eşinizi affedip hala da insan içine cikabiliyorsunuz. Engellenmek mi zorunuza gidiyor anlamiyorum ki.
+hamile iken dayak yemiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X