Kaynana kıskanclıgı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Koşa koşa deil ama ailesinin bokluk çıkarıp ayıracağını tahmın eteğim için olsun dedim eşim çocuklara çok düşkün mecbur kaldm aslanda yuvamı yıkmasnlar diye

Ve burda da yine bir kadinin günahsiz bir bebegi böyle bir aileye ve hayata kendi bencilliginden nasil mecbur ettigini görüyoruz. Afferim. Kocamin bir alkis 👏👏👏

Eşiniz olacak insan(!), hamile halinizle size şiddet uygulamış , sizi dövmüş ve hiçbir şey yapmamışsınız. Neden hastaneye gitmediniz ? Neden konsolosluğa gidip hukuki yardım talep etmediniz ?

İnşallah dünyaya gelen bebeğiniz sağlıklıdır.

Tüm bu yaşananları yutup , kaynananız size küstü mü diye dertlenmenize anlam veremiyorum.
Çocuğum sağlıklı çok şükür ama çevreye rezil olmamak için bide benim kmsem yok burda yanına gidebileceğim sabr etmek zorundaydım ve eşimin ailesi çok mutlu olucaklardı onlara frst vermemek için cektm allah versin cezalarını kaynanın canı cehenneme aslında istemem yüzü yüzüme değsin canm ama ben küs oldum uzak durdum benım huzurumu bozamadılar için yanaştılar bıze kapıma geleni kovmadm iyi olmaya çalıstk iyi oldum ve karşılığında bunu yapması ağır geldı amaç ne anlamadm bi insan ya görüşür yada düşman olur

Ve burda da yine bir kadinin günahsiz bir bebegi böyle bir aileye ve hayata kendi bencilliginden nasil mecbur ettigini görüyoruz. Afferim. Kocamin bir alkis 👏👏👏
Benım allahtan başka kmsem yok ve bekliyorum allah beni bunlarla daha fazla sınamasın

bende yeni hamıleyymn4 ay kaldılar kaynana görümce is yapmıyo yemek yapmıyo Kaynbaba sapık gbi bakışları üzerimde çok rahtsz oldum eşimle her gün Tartstk esım aılesın yanında benı kaç defa dövdü

Eşim çok iyiydi bana ve ailesiyle arası acıktı dedım ılerde aılesı için beni bırakmaz yada arada kalmam zaten aıle bağı çok yoktu o yüzden ama ben gelınce baya güçlendi aıle bağı tuhaf 🧐

Konu mesajınızda yazdıklarınızı yeniden okuyun. Siz bu duruma razıysanız , insanların görüşünün size bir faydası da yok. Mutluluklar.

Engellendin diye git 2 rekat şükür namazı kıl. Anam iyi misin sen? Şuurun gitmiş. Dayak yemişin herkesin için hamileyken. Affettim diyon. Kaynanam beni engelledi diye halleniyon . 🙄
Yok canm istediğimde buydu aslında onlardan gelsın pıslık bende sorun çıkmasın olduda zamanında kavgalıyken olmadı beni arayıp konuşuyordu burdan yapınca tuhafıma gttı sadece amaç ne olablrkı

Çocuğum sağlıklı çok şükür ama çevreye rezil olmamak için bide benim kmsem yok burda yanına gidebileceğim sabr etmek zorundaydım ve eşimin ailesi çok mutlu olucaklardı onlara frst vermemek için cektm allah versin cezalarını kaynanın canı cehenneme aslında istemem yüzü yüzüme değsin canm ama ben küs oldum uzak durdum benım huzurumu bozamadılar için yanaştılar bıze kapıma geleni kovmadm iyi olmaya çalıstk iyi oldum ve karşılığında bunu yapması ağır geldı amaç ne anlamadm bi insan ya görüşür yada düşman olur
Kusurabakmasın ama siz başınıza gelen her şeyi hak etmişsiniz ya iyi olmuş. Böyle kafalarda insanlar bir değil bin sene sürünse akıllanmaz. Al birini vur ötekine. Gelin de kaynana da aynı b*kun laciverdi

Konu mesajınızda yazdıklarınızı yeniden okuyun. Siz bu duruma razıysanız , insanların görüşünün size bir faydası da yok. Mutluluklar.
Yok sadece sız olsaydınız ne yapardınız nasıl hareket ederdınız bu saatten sonra çünkü karsıma bilerek çıkacaklar yüzsüzler

Bakın benım eşim biraz zora gelınce sınırlenır eli kalkar ve benı sahıpsız bıldıklerı ıcın bende öyle susmam ama şikayet etmedım dedım yapma çocuğum ıcın susuyorum allah büyük ayrılmıyorumda sırf kv görümce mutlu olmasın diye çünkü esım sürekli siddete başvuran biri deil
bi tane daha vardı sizin gibi üye . Eşi yılllardır kadını aldatmış kv görümce mutlu olmasın diye boşanmıyordu. Ona çok benzettim

Burda yurtdisinda benzer durumda olan ve o ortamdan cikmak isteyen kadinlar icin eklemek istiyorum: Google den "yurtdisinda zor durumda olan kadinlar icin yardim dernekleri" ve ülkenizi yazsaniz yardim imkanlari gösteriliyor. Almanya da bütün bilgiler türkce de mevcut. Kadin siginma evlerinde cogunluk yabanci kökenli kadinlardan olusuyor. Boyun egmek istemeyen ve yardim isteyen bir cok kadin var. Yasal haklariniz korumak icin yardim da sagliyorlar.

bi tane daha vardı sizin gibi üye . Eşi yılllardır kadını aldatmış kv görümce mutlu olmasın diye boşanmıyordu. Ona çok benzettim
😏siz olsanı ne yapardınız peki
Bakin yazdiklarimi sizi kirmak ya da incitmek icin yazmiyorum ama konuyu okuyunca kiskanmak degil boyle birine insan sadece uzulur. Yani kiskanilacak bir tarafiniz yok uzgunum. Bu kadinin yaninda siz dayak yemissiniz yapmayin Allah askina biraz mantik. Madem bunlarin hepsini sindirdiniz bari kv.yi esinize kotulemeyin de dayak yemeyin bari ama siz hala esim ona bir ders vermedi diyorsunuz. Esiniz kim? Sizi dovuyor, kv.ye ders verecek kim bu adam ya kim? Sinirim zipladi ya sonra kirici yazmayin deniyor az biraz mantik ya cok degil.
o adam deil aslında adam olsa sınır çizmeyi Billur kimse kimsenin özeline giremez işte böyle psikolojisi bozuk insanlar bize denk geliyor ve heryerdeler kaynanamın benı kıskanması dediğim açık olmam kaldıramıyor

Burda yurtdisinda benzer durumda olan ve o ortamdan cikmak isteyen kadinlar icin eklemek istiyorum: Google den "yurtdisinda zor durumda olan kadinlar icin yardim dernekleri" ve ülkenizi yazsaniz yardim imkanlari gösteriliyor. Almanya da bütün bilgiler türkce de mevcut. Kadin siginma evlerinde cogunluk yabanci kökenli kadinlardan olusuyor. Boyun egmek istemeyen ve yardim isteyen bir cok kadin var. Yasal haklariniz korumak icin yardim da sagliyorlar.
Evet biliyorum hatta edımın arkadaşının karışımda orda su an ve ben onun ailesi sevinmesin bak sana demedkmi onla evlenme dıye inat ettım yerımden gitmem eşim olacak canı gtsn anasının evıne

Evet biliyorum hatta edımın arkadaşının karışımda orda su an ve ben onun ailesi sevinmesin bak sana demedkmi onla evlenme dıye inat ettım yerımden gitmem eşim olacak canı gtsn anasının evıne

Siz hep kendi kendinize ayni yerde durmak icin bahane cikartiyorsunuz. O yüzden simdi bu engelleme mesele yeni dram icin iyi firsat. Böyle bir durumda siddeti uygulayanin yanina siddeti kabul edip pasif devam ettiren biri lazim. Bence terapi almaniz lazim. Bunu saka olarak söylemiyorum

Umarım benım yasadıklarımı yasamazsınz szde ama insanın başına geleni anlamak içinde sanırım yaşamak gerekıyormus maalesef yorum yapmak kolay
Neyi yaşadıgımı burda paylaşmayacagım.
Yorum yaptığım şey cezalandırılıyor dediğiniz cümleniz bu cümle size dönünce anladınız yanlış oldugunu.

Siz hep kendi kendinize ayni yerde durmak icin bahane cikartiyorsunuz. O yüzden simdi bu engelleme mesele yeni dram icin iyi firsat. Böyle bir durumda siddeti uygulayanin yanina siddeti kabul edip pasif devam ettiren biri lazim. Bence terapi almaniz lazim. Bunu saka olarak söylemiyorum
Haklısınz umarım hayat sıze böyle bır imtihan sunmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X