SenceKadin mi tuhaf?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SenceKadin mi tuhaf?
Siz dayak yiyince söz dinlediniz demekDövmesini isterdim açıkçası çünkü kadın kocasından yemıyo azmış ne yapacagınınsasrms sadece oda engellese ona yeterliydi
Dövmesini isterdim açıkçası çünkü kadın kocasından yemıyo azmış ne yapacagınınsasrms sadece oda engellese ona yeterliydi
Tam gelin kaynana birbirinizi bulmuşsunuz o zaman. İkinizde birbirinizin aynısınız. Söyleyecek çok laf var ama anlayacağınızı sanmam.
Onun allah belasını verecek bende Onu görmek için bekliyom ama anasında az pislik deil yanıSeni doven esin normal yani
Arkadaşım sızın benle sorunuzun var neden insan gbi yazamıyorsunuz içimizde böyle eltı kaynana görümce hasetlıgı varsa hıc yazmayın ne kadar patavatsz insanlarsınızSiz dayak yiyince söz dinlediniz demek
Aynisini ben diyecektim. Kocasi anasini dövse birde sevinir. Ama kimse kocise dokunmasin
İnsallah sanada öyle bir kaynana rast gelırTam gelin kaynana birbirinizi bulmuşsunuz o zaman. İkinizde birbirinizin aynısınız. Söyleyecek çok laf var ama anlayacağınızı sanmam.
İnsallah sanada öyle bir kaynana rast gelır
Vallaha beni engellese ben sorgusuz sualsiz sevinirdim oyle aile oyle kocami olur allah askina!!ağlanacak halıme güldüm su an sanırım bende bunların içinde kalmaktan sıyırdım eşimizde aılesının yaptığı herseyıde Allah’a havale ettım ben kayınvalidenin engellemesine üzülmedim her gün arayıp soran kadın birden bunu neden yapar Düzce’de garıp deılmı
Çok haklısın ama sen yınede bu kadar laflar etmemeye çalış hayat bu neler yaşatacağı bellı olmaz insanaGelmez merak etmeyin tam gönlüme göre kayınvalidem var aman nazar demesin. Kaynanayı bırak kocaya bak, benim kocam kadın dövecek tıynette bir adam değil. Velev ki yaptı öyle bir şey sizin gibi kocam kocam diye peşinde gezmem boşanır hayatıma bakarım. Zaten kayınvalide, koca, siz üçünüz aynı cehalete sahipsiniz bir de birbirinizi beğenmiyorsunuz.
Seviniyorum ekmegıme yağ sürdü şükür artık esımınde bır bahanesı kalmadı onlarla görüştürmek için beni yada evime gelmelerı için hiç br nedenlerı olamaz allah affetsin ama ben affetmem artık sadece benı her gün arıyordu torunuyla konuşuyordu bırden engellemesi kavga dövüş yokken sorun yokken yanı anlıyormusunzVallaha beni engellese ben sorgusuz sualsiz sevinirdim oyle aile oyle kocami olur allah askina!!
Kayınpederinizin size farklı gözle baktığından mı şüpheleniyorsunuz? Bu çok ciddi birşey farkında mısınız?Hayr ben açığım o kapalı kocası sapık ıste herseyımı kıskanıyor haset fesat kadın daha ne söylem ben herseyınyazamıyom
Çok haklısın ama sen yınede bu kadar laflar etmemeye çalış hayat bu neler yaşatacağı bellı olmaz insana
Evet bende farkındayım adam bütün kadınlarada herkese sapık gbi bakar asagıdan yukarı süzer ve bunu kendı eşide görüyor herkeste farkında adam maalesef o karakterde anloycan tam bır piçKayınpederinizin size farklı gözle baktığından mı şüpheleniyorsunuz? Bu çok ciddi birşey farkında mısınız?
Bakın benım eşim biraz zora gelınce sınırlenır eli kalkar ve benı sahıpsız bıldıklerı ıcın bende öyle susmam ama şikayet etmedım dedım yapma çocuğum ıcın susuyorum allah büyük ayrılmıyorumda sırf kv görümce mutlu olmasın diye çünkü esım sürekli siddete başvuran biri deib
Bir esin gozden dusmesi icin vurmasa bile o elini kaldirmasi bile yeter...surekli siddete basvuran biri degil ne demek 1 kere vurmasiysa olay biter nokta koyulur...şunu cok merak ediyorum sadece sizin icin sormuyorum...acaba kocasindan siddet goren kadinlar ayni yataga nasil giripte o koca kılıklı adami yatakta rahatlatiyolar ve acaba nasil yemeklerini ve diger islerini nasil yapiyolar...şiddete o kadar karsiyim ki benimde 4 evladim var babam hayatta degil esim elini kaldirsa bir kere en son yuzumu mahkemede gorur sanirim..Bakın benım eşim biraz zora gelınce sınırlenır eli kalkar ve benı sahıpsız bıldıklerı ıcın bende öyle susmam ama şikayet etmedım dedım yapma çocuğum ıcın susuyorum allah büyük ayrılmıyorumda sırf kv görümce mutlu olmasın diye çünkü esım sürekli siddete başvuran biri deil