Kaynana kıskanclıgı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynisini ben diyecektim. Kocasi anasini dövse birde sevinir. Ama kimse kocise dokunmasin

Yazık ki bu insanlar bir de çocuk yetiştiriyorlar. Yarın bir gün konu sahibi kayınvalide olsa onun yetiştirdiği çocukta karısını döver o da kaynanasını gibi oturur izler. Sonsuz döngü resmen

İnsallah sanada öyle bir kaynana rast gelır 😂

Gelmez merak etmeyin tam gönlüme göre kayınvalidem var aman nazar demesin. Kaynanayı bırak kocaya bak, benim kocam kadın dövecek tıynette bir adam değil. Velev ki yaptı öyle bir şey sizin gibi kocam kocam diye peşinde gezmem boşanır hayatıma bakarım. Zaten kayınvalide, koca, siz üçünüz aynı cehalete sahipsiniz bir de birbirinizi beğenmiyorsunuz.

😂ağlanacak halıme güldüm su an sanırım bende bunların içinde kalmaktan sıyırdım eşimizde aılesının yaptığı herseyıde Allah’a havale ettım ben kayınvalidenin engellemesine üzülmedim her gün arayıp soran kadın birden bunu neden yapar Düzce’de garıp deılmı
Vallaha beni engellese ben sorgusuz sualsiz sevinirdim oyle aile oyle kocami olur allah askina!!

Gelmez merak etmeyin tam gönlüme göre kayınvalidem var aman nazar demesin. Kaynanayı bırak kocaya bak, benim kocam kadın dövecek tıynette bir adam değil. Velev ki yaptı öyle bir şey sizin gibi kocam kocam diye peşinde gezmem boşanır hayatıma bakarım. Zaten kayınvalide, koca, siz üçünüz aynı cehalete sahipsiniz bir de birbirinizi beğenmiyorsunuz.
Çok haklısın ama sen yınede bu kadar laflar etmemeye çalış hayat bu neler yaşatacağı bellı olmaz insana

Vallaha beni engellese ben sorgusuz sualsiz sevinirdim oyle aile oyle kocami olur allah askina!!
Seviniyorum ekmegıme yağ sürdü şükür artık esımınde bır bahanesı kalmadı onlarla görüştürmek için beni yada evime gelmelerı için hiç br nedenlerı olamaz allah affetsin ama ben affetmem artık sadece benı her gün arıyordu torunuyla konuşuyordu bırden engellemesi kavga dövüş yokken sorun yokken yanı anlıyormusunz

Herkes olayı makul biçimde yorumlamış, bazı arkadaşlar ayrıntılı olarak çözüm de önermişler. Karşılığında da elbette bolca atar ve beddua işittik, buna benzeyen her konuda olduğu gibi. Döngü tamamlandı sayılır, bence artık dağılabiliriz.

Kayınpederinizin size farklı gözle baktığından mı şüpheleniyorsunuz? Bu çok ciddi birşey farkında mısınız?
Evet bende farkındayım adam bütün kadınlarada herkese sapık gbi bakar asagıdan yukarı süzer ve bunu kendı eşide görüyor herkeste farkında adam maalesef o karakterde anloycan tam bır piç

Bakın benım eşim biraz zora gelınce sınırlenır eli kalkar ve benı sahıpsız bıldıklerı ıcın bende öyle susmam ama şikayet etmedım dedım yapma çocuğum ıcın susuyorum allah büyük ayrılmıyorumda sırf kv görümce mutlu olmasın diye çünkü esım sürekli siddete başvuran biri deib

Bakın benım eşim biraz zora gelınce sınırlenır eli kalkar ve benı sahıpsız bıldıklerı ıcın bende öyle susmam ama şikayet etmedım dedım yapma çocuğum ıcın susuyorum allah büyük ayrılmıyorumda sırf kv görümce mutlu olmasın diye çünkü esım sürekli siddete başvuran biri deil
Bir esin gozden dusmesi icin vurmasa bile o elini kaldirmasi bile yeter...surekli siddete basvuran biri degil ne demek 1 kere vurmasiysa olay biter nokta koyulur...şunu cok merak ediyorum sadece sizin icin sormuyorum...acaba kocasindan siddet goren kadinlar ayni yataga nasil giripte o koca kılıklı adami yatakta rahatlatiyolar ve acaba nasil yemeklerini ve diger islerini nasil yapiyolar...şiddete o kadar karsiyim ki benimde 4 evladim var babam hayatta degil esim elini kaldirsa bir kere en son yuzumu mahkemede gorur sanirim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X