Sen olsan sevinmezmsn acaba o kadar kötülük yaptırsın fitnelik hasetlık sonrada elini kokununsaallasın gezsin
Kocanızın şiddetini onaylıyorsunuz resmen. Hiç eşimin ailesi denmesin adam gibi adam ne karısını ne annesini bir birine kırdırır. Siz alışmışsınız kocanızın dayağına. Size yol gösterdik kurtulun bu insanlardan diye ama kocam da kocam diye yapıştınız resmen. Kaynanam görümcem kazanır diye dayakçı adamı bırakmayın bence de. Avrupa'nın ortasında çocuğunuzla gül gibi yaşarsınız size mükemmel bakarlar ama derdiniz insanca yaşamak değil. Tek derdiniz kayınvalidenizin sosyal medyada engellenmesi ve oğlundan dayak yemesi. Bunlar olsun gerisi mükemmel olacak.
Herkesin de bir bahanesi var, babası hayatta olanın babası kabul etmiyor, olmayanın annesi kabul etmiyor boşanmasını. Şuna kimse çıkıp "ben evlilik ve koca meraklısıyım demiyor" Cahilsiniz ve sizden daha cahil tiplerin arasında yuvarlanıp gidiyorsunuz üstelik bir de günahsız çocuğu sürüklüyorsunuz peşinizden.
Hiç evden akraba gezmesinden kafanızı kaldırıp da bu insanlar nasıl yaşıyor, kültürleri nasıl diye merak ettiniz mi? Bir hobi edinmeyi düşündünüz mü? Mesela biçki dikiş kursu var, kadın göstererek anlatıyor yaptığını, her gün üç beş kelime kaparsınız. Ayrıca aynı yerde yan odada çocuklara bakılıyor anne kurstayken. Sadece bu değil göçmen entegrasyonu için her kursta kreş odası vardır. Bakıcılar ilgileniyor çocuklarla. Hiç mi gönlünüzden geçmiyor şöyle aktivitelere katılıp biraz kültürlenmek? Çocuğuma bir şeyler öğreteyim, insan içine karışayım, bu cahillerin arasında büyütmeyeyim diye düşündünüz mü hiç?
Bu kadar soruyorum aldığım cevap "ama kocam, ama görümcem, ama kaynanam, ama beni dövdü kaynanamı dövmedi..." Bir de kınamayın, Allah sizin başınıza vermesin, oradan konuşmak kolay, başına gelmeyince bilmiyorsun, siz öyle yapın o halde bla bla bla.
Bu arada o sapık bakışlı kayınpedere dikkat edin, çocuğunuzu sakın yalnız bırakmayın.