Kaynana kişisi

Bu kadın 50 60 yasinda emekli oldu desek, vefat edene kadar çok baş ağrıtacak demektir. Bir de bir hastalığı çıktı mı yandınız, ben hastayım yardıma ihtiyacım var diye kazık çakar eve.
Espirili bulunan mesaj
Espri oldugu belli, ciddi soyledigini dusunmedim ben, az cok tanidigim, yorumlarini begendigim biridir, her ironinin/esprinin arkasina gulme efekti falan mi koyalim?
Anladım burdan bayıldığınız bir arkadaş onu söyleyinde anlayalım.

Ama cevabı ne espiri ne de ironi.. Emoji koysaydı daha fenaydı.

Mesajını da cevabını da beğenmedim avukat hanım. Size ne şimdi?

Ayy üzülme üzülüyorlar senin için şimdi. Kankaların bana mesaj yazıp duruyor.

Mesajından, yazdığından haberin yok daha ne denir ki senin gibi birine!

Şu an geleceği kesin mi? Ne zaman gelecek?

Valla net bir tavır koymayıp taviz verirseniz şimdiden geçmiş olsun işiniz var. Üzüldüm gerçekten net tavır koyun bütün herseyiniz alt üst olur 1 ay bile ne alaka sizin kendinize göre bir düzeniniz var. Herkesin kendi evinde mutlu olsun çok oğullarıyla yaşama niyeti varsa alsın yanına mutlu mesut yaşasın.

Giresun’a kadar okudum daha da okumadım :) giresun kvsi biraz fazla karışır , eşinizin annesine pek bir şey diyebilceni sanmıyorum iş size düşüyor :)
Eşimden çok önce üniversite yıllarında giresun'lu bi erkek arkadaşım vardı msn den benimle görüntülü aradığında annesi de yanında oluyordu 3 kişi görüşüyorduk

Genelde Ordulu erkekler için çalışmayı sevmezler derler Giresunlular da mı tembeller.. Yazık vallahi Karadenizin kadınlarına
Karadeniz erkeklerinin büyük çoğunluğu öyle maalesef kadınlar tarlada, kamuda her yerde çalışırken erkekler kahvede okey oynuyor.

Geçmiş olsuuuun. Senenin 3 ayını sizde geçirmeyi düşünmüş. Eşiniz de sizin fikrinizi önemsemediğinden o 3-4 ayı 1 ay olarak söylemiş. Bu sizi kandırmak, bu iki yüzlülük. Bunu bile bile evlenmeyeceğinizi bildiği için evlenince söylemiş oldular size. Evi asla rahat edeceği hale getirmeyin yeter.

Bence şimdiden kaygı enerjisine girmeyin.

Kadın zaten evinizi beğenmemiş. Demek ki onun rahat edebileceği bir ev değil. Bu yüzden başka ev aldırma derdine düşmüş.

Uzun vadeli kalmaya gelse de, duramayıp geri dönme ihtimali çok yüksek. Kadın konforu seviyor demek ki. Mesela benim görümcem tek kişilik koltukta bile yatmayı kabul eder. Aradaki farka bakın?

Son olarak; eşiniz de annesinin travmalarını bildiği için mutlaka ona karşı çok hassastır. Kadın gelip kalırım dediğinde, yok gelme diyememiştir. Duygu olarak da arada kaldığı için size söylemeye çekinmiş olabilir diye düşünüyorum.

Kesin değil. En son senede 1 ay olarak söyledi. Evde kendine rahat edecek yer açması falan bana öyle düşündürdü.
Asıl sorun evlendiğiniz, hayat arkadaşınız olan kişinin sizden habersiz plan yapması. Annesi bu konuyu açtığında önce eşimle konuşmam gerek deyip size anlatmalıydı. Ama size danışmamış hatta söz hakkınız bile olmadığını düşünmüş. Siz de böyle kafanıza göre 1 ay boyunca eve birini davet edebilecek misiniz? Anneci olan ve olduğunu gizlemeyen biriyle evlenmişsiniz. Ben restinizi abartılı bulmadım.
Bir de sizi manipüle ediyor. Sizin suçunuz mu ailesinin kötü evlilik hayatı veya babasının şiddet olayları? Annesi zamanında boşansaydı, mesleği geliri evleri varmış. Yani evlerin birini satarım diyen kadın da bir zahmet dayak yemesin. Daha ilk günden arkanızdan iş çeviren bir adama güvenmemenizi tavsiye ederim. 1 ay gelsin kalsın nolur ki diyenler; kadının paraya bakılmaya ihtiyacı yok. Emekli olduğuna göre iş hayatı bir çevresi de olmuştur. Tek derdi gidip de aylarca oğullarımın evinde kalayım olmamalı. Kendi konforunu düşünüp bu ev küçük başka tutun deme hakkı olmamalı.

Kesin değil. En son senede 1 ay olarak söyledi. Evde kendine rahat edecek yer açması falan bana öyle düşündürdü.
Çok saygısızca size yapılan. Ben şunu anlamıyorum siz biriyle birlikte yaşamak üzere evleniyorsunuz hesapta hiç olmayan biri daha çıkıyor. Size sorulmadan o insanla yaşamaya mahkum ediliyorsunuz.

çok üzücü çünkü kandırılmışsınız. planlı hareket edilmiş resmen. emekli olup boşanınca evi satarım sana ev alırım beraber yaşarız oğlum demiştir o da tamam ana demiştir. çok kötü ya. bir ay falan kalmayacak temelli gelecek ve beraber yaşamayı eşiniz ona vaad etmiş. size danışmadan. ne parasını kabul edin ne de birlikte yaşamayı. bu iş boşanmaya gidecekse gitsin.

Konunuza canım sıkıldı.Kızım var .daha çok küçük 11 yaşında.En iyi eğitimleri aldırıyor, istediği kurslara gönderiyoruz.kibar naif hanımefendi yetiştiriyoruz.En azından böyle olması için elimizden geleni yapıyoruz.Doktorluk istiyor.Başarılı da bir öğrenci.Şayet ileride doktor olursa, kendi gibi de bir doktorla , sevdiği adamla evlenirse daha ne isterim.Ama gel gör ki okumuş doktor olmuş bir adam bile annem de annem biz de bir ay kalsa ne olacak deyip,kızımın huzurunu kaçıracak.Yıllarca suratı asılmasın diye bile babasının gözünün içine baktığı kızım, doktor olmuş kızım, sevdiği adam için annesiyle birlikte yaşayacak.Olacak iş değil.Annenizin gözünden durumunuz bu.O anne de sizinki ne

Boşanmayı böyle kolay dile getirirseniz yandınız. Eşinize bu hissiyatı yaşattıktan sonra bu sefer hep ondan duyarsınız haberiniz olsun. Sonra da ilişkilerin de kavgaların da b*ku çıkar. Dilinize pelesenk olur.

Konuya gelince;
Evet zor bir ikilem. Dünyanın en iyi insanı da olsa kayınvalide. Yatamıyorsun,kalkamıyorsun,ayağını uzatamıyorsun. Özel hayat cinsel hayat desen zorda. Şahsen ben yapamıyorum.
Birarada yaşamak zor olur ama büyük de konuşmuyorum maalesef. İstemediğimiz şeyler bazen dibimizde bitiyor. Bunun hastalığı falan var Allah korusun.
O yüzden akışına bırakın ve kendinizi eşinizin yerine koyun. Sizin anneniz koca şiddetinden kaçıp evladı yanına gelseydi ve eşiniz istemiyorum deseydi tepkiniz ne olurdu ?

Gerçekten 1 ay kalacaksa neden kalmasın. Kadın evini satıp üstüne ev alın bile demiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…