Kaynana kişisi

Çok mu fesatca bilemedim ama, "sizin evlilik", kadının boşanma ve emeklilik olaylarının aynı zamana denk gelmesi bana ironik geldi ne yalan söyleyeyim.

Ana-oğul eğer bu şekilde plan yaptilar ve sizinde haberiniz yok.

Resmen emrivaki ile kadın temelli geliyor.en az yılın 4 ayı sizde kalma planı var sanki.

En baştan hem eşinize, hem annesine karşı net olup, bu şekilde bir düzen istemediğinizi söylemeniz gerekiyor. Belli ki eşiniz ve annesi kendi aralarında bu konu hakkında konuşmuşlar size danışmadan. Ayrıca eşiniz sizi manipüle etmeye çalışıyor. Evet annesinin yaşadıkları çok üzücü ama bu sebeple sizinle mi kalması gerekiyor ne alakası var yani. Söylediğim gibi her ikisine de restinizi çekin, kararlı olduğunuzu anlasınlar.

Benim kv dünya iyisi kadindi, lohusaligimda 1 gun arayla geldi toplamda 20 gun. Hic biseye karismaz, ye kizim, otur kizim, ben yaparim kizim, bi kalkarım ev mis gibi olmus, soylenmez, gocunmaz, karismaz. Ben onlara gidince keza ayni. Ama ayni evde olmuyor. Kocanla konusup basit bir espri bile yapsan, kocan gulse dahi ustune dikilmis bir çift goz oluyor. Bir mesele olsa, ortak karar vermeye niyetlensen yine o gozler üstünde. Hele kucuk evde hiiic olmuyor benim evde sizinki gibi kucuktu, boğuluyodum.

Belkide oğlunun dediği gibi olacak. Siz, hemen her şeyde boşanmayı mı dile getireceksiniz?

Hiç çözüm odaklı değilsiniz.

Kırmadan, yapıcı bir şekilde kayınvalidenize tam ne yapmak istediğini sorabilirsiniz. Tam ne olacağını anlayınca sizde buraya ya,dığınız gibi anlatın. O da belki sizi anlar bir iki gün sizde kalıyorsa 3 - 5 gün de bekar oğlunda kalır.

Eşiniz çözemezse direkt kadına dersiniz ama bi gelsin kalirsa dersiniz bana biraz acele ediyorsunuz gibi geldi

1 2 gun mu? Simdiden 1 ay kalsa nolacak denmis ama 1 ayla da kalmaz o is. Geldi mi kisi gecirir. Ama ben size yemek yapiyorum. Utu yapiyorum ne zararim vara dondurur. Sonra da gelin gecimsiz artniyetli olur.Arkasindan Istiklal marsi ve kapanis.

İcabında donla geziyoz olmaz o iş şaka bir tarafa yakında bir yerde ev tutmayı da bir daha teklif etme unus o iş de yaş denendi ama olmadı Bu kocasız kayınvalideler gelinleri aşırı kıskanıyor ne kadar uzak olsa o kadar iyi.

Ben kendi annemle anlaşamıyorum aynı evin içinde onun annesi ile nasıl anlaşabilirim? Ben bu şartlar altında evlilik sürdüremem kendimi biliyorum. Sinir olup ona bir şey diyemeceğim eşimden hıncımı çıkaracağım. Bu evlilik zaten biter bu şekilde

Emrivaki yapılması ,sanki planlıymış gibi olması başlı başına sinir bozucu zaten
Kaldı ki “bir ay kalsa ne olur” lafı her şeyin önünü açar
Ne olur ,ne zararı var ki vs vs sonu gelmez sinir olduğunuzla kalırsınız
Net olmanız gerekiyor

7 senedir ilişkide annesiyle ne zamandır tanışıyorsunuz? Öncesinde hem seninle hem oğullarıyla arası nasıldı? Eğer oğulları uzaktaysa, eşinden uzak kalmak için herhalde sürekli oğullarına kalmaya gidiyordur diye düşündüm, önceden böyle bir düzenleri oldu mu?

Bu da çok Samanyolu dizilerine benzedi gibi

Yani burada esas konu gizli gizli sinsice planlar yapılmış olması.
Kv kendi hayatını planlarken başkasını düşünmüyor.
İki oğlum arasında gider gelirim ee ama bu çocukların evlendiği kadınlar nolucak seni isteyecekler mi diye hiç düşünmedin mi acaba?
Ne güzel tatlı tatlı geçinip gitmek varken böyle yaparak kendilerinden sogutuyorlar.

Kv yeni boşanmış bu aşamada sosyal desteğe ihtiyacı olabilir ama bunun yolu gideyim de 1 ay oğlumla gelinimde kalayım olmamalı.
Kendisine yeni bir çevre edinmeli, geziler turlar vs böyle bir hayat planlanmalı.
Çocuklarının üzerinden plan yaparsa hayal kırıklığına uğrar.

Giresun kışın soğuk olur. Gidecek, yapacak çok birşeyi de olmaz. Tahminimce kışın 3-4 ay gelirse kalır. 1 ayla sınırlı kalmaz o iş. Anlatımınıza bakılırsa daha önceden de bu konu ikisi arasinda konuşulmuşa benziyor.

Yahu bu anayla beraber oturmayi kızların daha çok istemesi gerekir yufka yürekli olan kizlardir ama ne hikmetse erkekler analarını istiyor buraya yazdığın gibi net bir dille söyle bence ben kendi annemle bile bir ay yaşayamam senin annene özel bir durum değil baştan söylüyorm diyin. İki kızım bir oğlum var. Kimseye salça olmam ya otur evinde ye iç yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…