Kaynana kişisi

Gerçekten 1 ay kalacaksa neden kalmasın. Kadın evini satıp üstüne ev alın bile demiş .
Evini satıp vereceği oğlunda sadece bir ay kalacağını düşünmek çok romantik bir düşünce. Ben bahsi en az 3 ay üstünden açıyorum. Daha sonra senenin yarısı, torun da olursa bakmışsınız beraber yaşıyoruz. Neden çünkü evini satıp yeni ev aldıracaksa "kendi evi" olacak

Gerçekten 1 ay kalacaksa neden kalmasın. Kadın evini satıp üstüne ev alın bile demiş .
Evimi satayım demesi hiç masum değil birlikte oturmaya hak görecek kendine. En makulü bence de yakınlarda ev kiralamak eşin söyleyemiyorsa sen söyle. Ay daha sizin çocuğunuz bile yok hadi çocuk olsa özler gelir bi yalnız bırakın gençleri ya

Kabul etme. Elden ayaktan düşmemiş sağlıklı emeklisi her şeyi var ne münasebet. Gezmeye gelinir kalınır ama yılda bir kaç kez bir ay süreyle çok uzun bir zaman. Sıkıntılı evlilikten çıkmışsa geçmiş olsun. Sırf bu yüzden aynı evde yaşamak ne alaka evlatsa evlatlığını yapar oğlu da sende. Eşinin annesine kocasıymış gibi davranmaya çalışmasına hiç gerek yok.

Birinin erkeklere 'Eger bir ebeveynle yasamak isteseydim evlenip senin annenle yasayacagima, evlenmez kendi annemle yasarim' dusuncesini benimsetmesi lazim. Resmen hazirlik yapilmis ya anne bosanmis, anne emekli olmus, en sevdigi oglusu bunlardan sonra evlenmis, esine diyor ki anam canim anam bizde 1 aycik (!) kalsa ne olur

Yalnız adamın babası her kafasına estiğinde evden gidip geri geliyormuş. 1 sene önce boşanmışlar ve kayınvalide gayet rahat 1 sene tek yaşamış, çalışmış, emekli olmuş. Koca şiddetinden yıllar önce kaçmalıydı. Giresun'dan bir evi satarım dediğine göre maddi durumu da iyi. Ana oğul kendi aralarında konuşup anlaşmışlar, kadına sormaya danışmaya tenezzül bile etmemişler. Kocasından değil kayınvalidesinden öğreniyor gelip kalma olayını, dalga geçer gibi bu ev küçük bana yer yok, bunu tutmayın büyük ev bulun diyor. Yani biz oğlumla konuştuk anlaştık senin fikrinin önemi yok, ben her istediğimde gelip kalırım diyor. Bu saygısızlık ve kimse kabul etmek zorunda değil.

eşinize söylediğiniz gibi olmasa da kv y de söyleseydiniz keşke
ev küçük dediğinde eşimle bana yeter vs deseydiniz

tabiki siz haklısınız ama boşanma vs almayın hemen ağzınıza
birde 1 ay kalmak ne yaa yeni evlilerin evinde

bu arada benim kv 1 ayı geçkin kalır ve ben hiç rahatsız olmam ama herkes kabul etmek zorunda değil

Bugün kayınvalidemle bu olayı konuşacağım umarım hallolur

Siz bu durumu kadının annesiyle nasıl kıyas ediyorsunuz anlamıyorum kendi annesi ne yemeğe söylenir ne temizliğe (içinden de olsa) eşi evde yokken kendi annesinin yanında şortla da uzanır kendini sohbet etmek zorunda da hissetmez gider odasında uzanır... Kadının annesi de gelse erkeği pek etkilemiyor ama erkeğin annesi geldiğinde olan kadına oluyor.

Ben öyle düşünmüyorum. Her birey aynı hissiyatı yaşamıyor. Benim eşim ailemin yanında istediği gibi davranamıyor. Giyiminden oturuşuna hep dikkat ediyor. Ben tamamen karşı tarafın ailesi anlamında söyledim. Başlığı açan erkek olsaydı yine aynı düşünürdüm. Kendi aileniz olmadığı sürece rahat değilsiniz. Bu herkes için geçerli bence.

Kızın ailesinin de kendine yer yapıp en az 1 ay kalmak istemesi sıkıntılı olur zaten. Bakıma muhtaç olmayan kimsenin kimseyi bu kadar rahatsız etmeye hakkı yok. Herkesin hayatında çeşitli travmalar oluyor bu kimsenin yaşantısına çöreklenme hakkı vermez.

Haber bekliyoruz mutlaka
Konuştuk. Kendisinin bana zarardan çok faydasının olacağını söyledi :) Yukarda da biri aynennn bunu söylemişti. Zaten eve yatmadan yatmaya geleceksiniz ben evi temizler, yemek yapardım, çocuğa bakardım dedi. Bunları da istemediğimi söyledim. Emeklisin gez, toz bunları düşünme sen dedim. Bozuldu biraz ama bir daha tekrar söylemez umarım

Sonradan kötü olmaktansa baştan kötü olmak en iyisi

vay be çok güzel konuşmuşsunuz hem kendi evi varmış Giresun'da oraya gitsin maaşı da var eşinizin sizi manipule etmesine vicdan yapmasına izin vermeyin

Kadında kafa, mantalite buysa işiniz biraz zor. Kesinlikle tekrar gündeme gelecektir bu konu.

İnşallah kocanı doldurmaz unus beni istemiyor diye

İnşallah kocanı doldurmaz unus beni istemiyor diye

valla bu isler kesinlikle huzursuzlukta sonuclaniyor .insallah esinizi doldurmaz .saglikli bir insan baska bir insanin evinde 1 ay kalip kredisini tuketmemeli bence ya hastalik vs basimizin ustunde yerleri var ama genclikte yildirmamak lazim kimseyi

Hanımlar sizin öngörüleriniz halis mi hahahaha
Eşim aradı yaptığım şeyi bana yakıştıramamış. Arayıp böyle söylenir mi kadın üzüntüden mahvoldu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…