Kaynana kişisi

Nasıl insanlar var yaa? Off benim lise öğrencisi bir kız bir de oğlum var. Bir an evvel şehir dışında üniversite kazanıp gitsinler de kafa dinleyeyim diye bakıyorum. Yıldım yeminle ergen tiriplerinden. Bunlar evladıyla dipdibe yaşama peşinde. Ayyyy bir fenalık geldi bana. Allah yazdıysa bozsun. Hayatta istemem. Kendi başıma kalmayı çok özledim ben ya.

Annesi ile ben 3. Senemizde tanıştık. Totalde 3 kez görmüşümdür bu işlerden önce. Büyük oğlunu babasına benzettiği için çok sevmez. Küçük oğlunu yani benim eşimi kendine benzettiği için daha farklı bir bağları var. Babası ara ara evden kendi gidiyormuş kimseye bir şey demeden. Sonra tekrar dönüyormuş falan

Annesine o soyleyemiyosa ben soylerdim. Benim kendime tahammulum olmuyo zaten ev de kucuk yakindan size de bi kucuk.ev tutalim tatli tatli gider geliriz derdim. Baktim anlamiyo mu oglun cok gurultulu sevisiyo bence bizde rahat edemezsin derdim

Bu kadın 50 60 yasinda emekli oldu desek, vefat edene kadar çok baş ağrıtacak demektir. Bir de bir hastalığı çıktı mı yandınız, ben hastayım yardıma ihtiyacım var diye kazık çakar eve.
Bu nasıl yorum o kadar da değil!

Anneniz babanız var mı ? Böyle mi düşünüyorsunuz onlar için de?

Bu işler ana oğul konuşup edildikten sonra size söylenmiş maalesef. Eşiniz çizgiyi çizmezse geçmiş olsun. Ben de sizin gibiyim, annemle dahi zorunlu olmadıkça aynı evde kalamam, anneme tahammülüm böyle kisitliyken neden eşimin annesiyle yaşayayım? Üstelik sebepsiz..

"emekli olduğu için iki kardeş ve kendi evi arasında gidip gelmeyi düşünüyor”
Eli ayağı tutan, parası olan bi kadının iki oğlunun evinde mekik dokuyacak olması çok rahatsız edici. Annesi tek başına karar veriyor oğluda tamam diyor sizin haberiniz bile yok.
En kötü yani henüz 1 aylık evli olmanız.
Annedir tabiki arada gelir kalır ama sizinki yılda 1 ayla kalmaz haberiniz olsun.
Kendine yer oda falan ayarlıyor, tam çıldırmalık.

Çok çok net ol kesinlikle gelip kalmasına izin verme en fazla 1 hafta olur senin annende benimkide de yeni evlisiniz siz nasıl başlarsa öyle gider sana yakistirmamis asıl ben sana yakıştıramadım annenin kötü giden evliliğinin sorumluluğunu ben mi alacağım de ailem beni okuttu doktor yaptı bu yüzyılda sıginti gibi kaynana gelin aynı evde mi yaşayacağım de .. valla içimden s.ktiri bas demek geliyor da neyse...

Mesele kvnin sizde kalmak istemesi falan değil komple size yerleşmek istemesi. Büyğk ihtimalle diğerine pek söz geçiremedi ondan umudu yok size o yüzden evi sataalım üstüne para koyup ev allaım diyor. Valla benim bildiğim bi çıkarları yoksa 5 krş bile teklif etmezler

Durumu eşinle çözmelisin ama kavga ile değil . Öyle hemen boşanma falan da deme . Çok sık dile getirirsen bazı şeyleri ciddiye alınmazsın. İstemediğini tatlı tatlı söyle . Evi varmış kalsın evinde gelir gider o ayrı hadi canı sıkıldı 1-3 gün kaldı o da tamam ama o kadar .

senin yapabilcegin hicbir sey yok, yapılması gerekeni sadece esin yapabilir ama, o da yapabilecek karakterde biri değilmiş.

Kimse kimsenin evine gidip 1 ay ya da daha fazla sure kalamaz, kalmamali. Mecburiyeti olur, hastalik vs o zaman amenna, lakin bu sekilde olmaz.

Sen tavrini guzel bir sekilde belli edip çekilecektin, daha 1 aylik evliyken boşanma lafi gecmez, gecmemeli. Ha baktin olmuyor icraata dokersin o ayri, ama yalama olur bu sekilde. 14 senedir bir kere kullanmadim bu cumleyi, cunku bosanmak istersem bosanirim, tehdite gerek yok.

Bu nasıl yorum o kadar da değil!

Anneniz babanız var mı ? Böyle mi düşünüyorsunuz onlar için de?
Bence siz biraz haddinizi bilin ve öyle yorum yapın. Şu yoruma da böyle tepki verilmez, ne kadar abartmışsınız. Benim annem babam sapasağlam haliyle her sene birkaç ay evime gelmezdi. Yeni emekli olmuş kadın şimdiden böyleyse azıcık yaşlanınca kalp gibi hastalıklar çıkınca konu sahibinin evine yerleşir. Bunu görmek bu kadar mı zor?

Had bilmek mi? sakin ol şampiyon!

O mesajınızı tekrar okuyun.. Kimin kimden önce öleceğini bilemezsin. Kimin kime muhtaç olacağınıda ..

Onun dışında ben zaten konu sahibine hak veriyorum o konuda problem yok.

Espri anlayisiniz yok mu hic? Yorumu yazanin kimsenin ölümünü isteyeceğini sanmiyorum, fazla abartiyorsunuz

Bence siz önce kendi yorumunuza bakın. Tek siz vicdanlısınız, sizin aksinize düşünen herkes de vicdansız zaten. İnsanlara vicdansız iması yapıp da sıyrılamazsınız. Böyle aileler gördüm ve öyle konuşuyorum. Yorumumu beğenmediniz diye de saçma sapan imalar yapamazsınız.

Herkes kendisine göre yorum yaptı tabi.. Bende her türlü aile gördüm. Ama kimsenin ölmesini isteyecek kadar da abartmadım. Ayrıca vicdanla da ilgisi yok üslupla ilgili bu durum..

Espiri mi grrçekten böyle şeylere gülüyor musunuz siz? Zaten arkadaş da az önce espiri olmadığına dair güzel açıklama yaptı. Siz neden alındınız şimdi?
Espri oldugu belli, ciddi soyledigini dusunmedim ben, az cok tanidigim, yorumlarini begendigim biridir, her ironinin/esprinin arkasina gulme efekti falan mi koyalim?

Herkes kendisine göre yorum yaptı tabi.. Bende her türlü aile gördüm. Ama kimsenin ölmesini isteyecek kadar da abartmadım. Ayrıca vicdanla da ilgisi yok üslupla ilgili bu durum..
Gece gece bela oldun başıma. Nerede demişim ben kadın ölsün diye! Tanımadığım insandan bana ne! Ne diye ölsün isteyeyim! Sizin gibiler duyar kalmasın diye yazmamıştım ama kadın genç evlenecek birisini bulsa sorun kalmaz. Sizin gerçekten kalbiniz kötü, bu yorumdan bunu anlamak başka türlü açıklanamaz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…