• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem beni çok yoruyor

Annen için abartmışsın bence her anne öyle şeyler der yani he de geç.benim annende bana diyor gereksiz şeyler alıyorsun falan diye ama bende para benim alırım deyip geçiyorum.babanız bence ciddi sorun saçma sapan konuşmuş ve çocuk gibi saçma sapan davranmış ama sonuçta yetişkin insan mesafe koyun madem laftan anlamıyor.kpyi de boşverin konuşsun dursun eşinize güveniyorsanız ne söylerse söylesin dediklerini yapamaz zaten siz tavrınızda net olmaya devam edin.
Yok normal bi davranış değil 3 kere söylersin susarsın sınırı bilirsin kaynana söylese dar ederiz.

Değişsem 30 yılda değişirdim onlar beni hala tanımıyor gibi davranıyor

Siz de aynısını yapmıyor musunuz? Ailenizi tanımıyor gibi davranıyorsunuz. Aileniz de değişmeyecek neticede. Madem bu kadar isteklisiniz açıkça söyleyin kopartın bağlarınızı, bir daha da görüşmeyin

Gelmicem bakmıcam diyo zorla mı getireyim ya. İki lafından biri bakmıcammmm bakmıcamm sanki ona bak diyorum
Aranızdaki tartışmaların sonucunu bilmiyorum, son lafları gelmicem olduysa ve de gelmeyecekse artık yapıcak bir şey yok, kolaylık dilerim🤷‍♀️

Ben çoğunun aksine senin baya geçimsiz biri olduğunu düşünuyorum gisla az çok taniyorum artik seni bi ara kocanada fena sarmıştın boşayacaktın az daha kadın iyiliğini istemesi resmen suç olmuş hamilelikten heralde hormonların dans ediyor gibi

Aranızdaki tartışmaların sonucunu bilmiyorum, son lafları gelmicem olduysa ve de gelmeyecekse artık yapıcak bir şey yok, kolaylık dilerim🤷‍♀️
hayır başından beri bakmam diyor. hamile kalmadan da yapma ben bakmam diyordu. hiç bir zaman annem bakar demedim. zaten çalışıyor Kendi kendine tripleniyor

Ben çoğunun aksine senin baya geçimsiz biri olduğunu düşünuyorum gisla az çok taniyorum artik seni bi ara kocanada fena sarmıştın boşayacaktın az daha kadın iyiliğini istemesi resmen suç olmuş hamilelikten heralde hormonların dans ediyor gibi
Ben de geçimsizim o konuda bir şey diyemiyorum ama onlar da çok normal değiller hele kayınpederim. Benimle ultrasona gelecek bunun planını yapıyor sen benim kayınpederimsin bi sınır bil. Ne işin var yahu. Hiç mi aklın yok. Annem iyiliğimi istemiyor ki. Çocuk yapmadan önce de yapma bakmam diyordu. Yaptım bakmam diye triplerde. Ona bir kere anne çocuk yapsam bakar mısın demedim. Zaten onu düşünmedim hiç. Çalışıyor bir kere. Durup dururken niye moralimi bozuyor. Ondan borç isteyen yok bak diyen yok. Kendi acaba babaannemi diğer kaynanasını annesini hayatına ne kadar dahil ediyor. Eşim de sinir oluyor artık. Onu hala boşama düşüncem var. Ama böyle giderse o boşayacak. Bi şekilde hallediyorum. Hiçbir şey yapmasa bile batıyor. Biri arar ben öleyim der ölüyüm der biri gelir tüm stresini bana aktarır. Beni gamsız görüyorlar ondan böyleler işte. Annem kaynanamdan kötü kaynanalık yapıyor.

Sezeryan olacağım hiç ameliyat olmadım ama ablam da var kız kardeşim de eşim zaten yıllık iznini bebeğe göre alacak 1 ay da ücretsiz izin alacak içerde birikmiş izinleri var. Şimdiden evdeki kalabalığı düşündükçe geriliyorum. Babaannem de geleceğim doğuma dedi neden dedim. Gece uyanabilir misin ben dinlerim diyor senin kendine hayrın yok ki dedim. Küserlerse küssünler niye ben milleti alttan almak zorundayım ya
Hay allah cümbür cemaat geliyorlar. İnsan neden kendi bebeğini büyütemesin ki. Tamam anne kardeş anlarım da.. bişey diyemiyorum. Bence yinede kalp kırmadan halledin

Hay allah cümbür cemaat geliyorlar. İnsan neden kendi bebeğini büyütemesin ki. Tamam anne kardeş anlarım da.. bişey diyemiyorum. Bence yinede kalp kırmadan halledin
Aynı şehirdeyiz babam babaannem qbim harici onlar da bende kalır. İznini doğumuma denk getirmek istiyor bak desem kimse gönüllü olmaz herhalde ailede ilk bebek bu yüzden biraz telaş var

Kendı bebegını kendın gayette güzel büyütürsün hatta beraber çokta güzel büyürsünüz

Hamilelik süresince böyle her halta laf yapanlar genelde doğumdan sonra yok oluyorlar günün sonunda bebegınle sen kalıcaksın

Kendı bebegını kendın gayette güzel büyütürsün hatta beraber çokta güzel büyürsünüz

Hamilelik süresince böyle her halta laf yapanlar genelde doğumdan sonra yok oluyorlar günün sonunda bebegınle sen kalıcaksın
Dimi millet ikiz bebeğe bakıyor 🤣 ben kendime güveniyorum bu konuda. Zaten oldu artık hadi geri dön mü diyeyim bekle mi diyeyim milyonluk zamandan beri bebekleri büyütüyoruz zaten bak demedim ona güvenmedim kendi kendine tripler. Bir kere de moral vetin destek olun kedi köpek bile bakıyor bebeğine ben neden bakmayayım. Ki kim ameliyat olsa baktım. Kim dört dörtlük anne baba

Dimi millet ikiz bebeğe bakıyor 🤣 ben kendime güveniyorum bu konuda. Zaten oldu artık hadi geri dön mü diyeyim bekle mi diyeyim milyonluk zamandan beri bebekleri büyütüyoruz zaten bak demedim ona güvenmedim kendi kendine tripler. Bir kere de moral vetin destek olun kedi köpek bile bakıyor bebeğine ben neden bakmayayım. Ki kim ameliyat olsa baktım. Kim dört dörtlük anne baba
Valla öyle de güzel bakılıyor ki hatta kendıne kendın bile hayret edip hayran kalıcaksın .
Sürekli tepende biri olunca sinirleniyorsun hele ben yatılı kimseyi istemıyorum eşimle bakarız ikizlere :)

Valla öyle de güzel bakılıyor ki hatta kendıne kendın bile hayret edip hayran kalıcaksın .
Sürekli tepende biri olunca sinirleniyorsun hele ben yatılı kimseyi istemıyorum eşimle bakarız ikizlere :)
Ben de istemiyorum ama gelirler. Eşimin kuzeni doğurdu hem kv hem kendi annesi 1 bebeğin başında

Ben de istemiyorum ama gelirler. Eşimin kuzeni doğurdu hem kv hem kendi annesi 1 bebeğin başında
Anoov cıldırırdım herhalde ben . Doğurunca bile duyurmucam kimseye 40 gun gelmesinler başımıza 🤣analar babalar yeter fazla kalabaya gerek yok minnacık canlar enfeksiyon riski çok fazla nefes olmasın tepelerinde

Anoov cıldırırdım herhalde ben . Doğurunca bile duyurmucam kimseye 40 gun gelmesinler başımıza 🤣analar babalar yeter fazla kalabaya gerek yok minnacık canlar enfeksiyon riski çok fazla nefes olmasın tepelerinde
AYY SANKİ Bİ SİZ DOĞURUYORSUNUZZZZ duyarı yükleniyo

AYY SANKİ Bİ SİZ DOĞURUYORSUNUZZZZ duyarı yükleniyo
Yüklensin banane😀 ben diyorum evden duş alın üstünüzü değişin gelin bebekleri görün sonra bidaha sigaraya yaklaşan odalarının kapısının önüne uğramasın die . Eşim bile bırakmaya çalışıyor şimdi belli oldu sen dokundurmucaksın çocuklara die . Dedim valla mecbur dokunacan ben ameliyatlı olcam 10 gun eğilip kalkıp sen vercen ister her sigara sonrası duş al ister kökünden bırak adam korkuyor 🤣

Ailen ergenlikten çıkamamış. Bununla ilgili çok şey okumuştum. Tek yapabileceğin şey sınırlarını iyi korumak, kimse değişmez.

Yüklensin banane😀 ben diyorum evden duş alın üstünüzü değişin gelin bebekleri görün sonra bidaha sigaraya yaklaşan odalarının kapısının önüne uğramasın die . Eşim bile bırakmaya çalışıyor şimdi belli oldu sen dokundurmucaksın çocuklara die . Dedim valla mecbur dokunacan ben ameliyatlı olcam 10 gun eğilip kalkıp sen vercen ister her sigara sonrası duş al ister kökünden bırak adam korkuyor 🤣
Bu sigara zıkkımı yüzünden annem torununa bakmaya gelmiyor. Elini yıkamak üstünü değiştirmek falan zor geldiği için. Ben bebeğimi zaten kendim büyütmek istiyordum ama lohusayken bu durum beni çok incitmişti. Sigara nasıl daha değerli olabilir torunundan demiştim. Siz böyle yazınca hatırladım da üzüldüm gene.

Benimki de bırakacak doğuma kadar. Şimdi canım çekince arada onu öpüyorum 😂 bazen miss gibi kokuyor 1 senedir. Şimdi de aynı ortamda bulunmuyorum hiç içenle. Kayınpederim de bıraktı babam kalp krizi geçirince ona sıçradı. Annem üvey babam ablam abim içmiyor. Bi babam ve kocam. Ben bebekken annem kimseye öptürmezmiş kucağına alır otururmuş ben de öptürmem diyemiyorum başta ben öperim sırf bebe sevmek için yaptım valla

Bu sigara zıkkımı yüzünden annem torununa bakmaya gelmiyor. Elini yıkamak üstünü değiştirmek falan zor geldiği için. Ben bebeğimi zaten kendim büyütmek istiyordum ama lohusayken bu durum beni çok incitmişti. Sigara nasıl daha değerli olabilir torunundan demiştim. Siz böyle yazınca hatırladım da üzüldüm gene.
Boş ver. Annen de yaşlanınca bunları hatırlar artık. Kendince sana trip atıyor

Back
X