ay iyi yapmışsın valla helal olsun sana. :)
ev çok fena ya artık eşim vazgeçince anlatıllar bir bir sorununu düşün mutfak dolapları bile yokmuş fayans yıkık dökükmüş. yağmurda tavan küfleniyormuş. sonra sonra dökülüyor bunlar tabi. binaya yeni doğal gaz çekiyorlarmış falan bende eşime söledim . sen o evi alarak sakın ucuzdur çok uygun fiyata gireriz deme dedim aldığın evin parası kadar masraf yaparım ben oraya dedim. korktu
bu arada eşim bi yere gitmiyecek yani sabah çıkıp akşam gelecek belki ayda bir yada 3 nöbeti olacak o kadar. aklımda sende kalmasın diyor yok anam aklın bende kalamasın dedim...
kız dün onlardayız. görümcem ben eşim hava almaya çıktık sonra eve geldik.. sonra kaynanam görümceme bana hadi yürüyüşe çıkalım dedi. bende ben yorgunum dedim.uyuyabilirm dedim.
eşimle evde kaldık..sizi yanlız bırakalım dedi. bende hıı dedim bişe demedim işte.
eşimle uzandk tv izledk . geldiler sonra işte bana mutfakta diyor ki bide görümcemin yanında 18 yaşında görümcem. kızımıda aldımki rahat olasınız yapacağınız şeyler vardır belki demezdi. ağzım açık kaldı.
böyle şeylerin konuşulmasını hiç sevmem . şakasını bile sevmem. yok ne işimiz olacakmış. dedim uzatmadım. yani bende içeriğini tam belli edemedğim için görmcemin yanında bide ondanda utandm ama ozaman keşke deseydim o iş için evimiz var allaha şükür o kadar sapıtmadık deseydim.keşke ah içimde kaldı... sonra gidip eşime söledim gülerek annen böle dedi diye . içimden geçeni söledi dedi desedin evimiz var diye falan tam pişman oldum... yani kaynanamla arama mesafe olsun istiyorum. yani görümcem 18 ben 21 çok iyi içli dışlıda olablirirz ama daha tam ağır değil böyle. onedenle hepsiyle mesafeli olmaya çalışıyorum. böylesi daha ii . bu nedenlede yakın olmak istemiyorum kimseyle. böyle iyiyiz . ne çok sıkıfıkıyız kaynanamla ne kötü.ama şunu iyi biliyorum yakın olursak ben dayanamam çatlarım. ki ailemdende uzak olacak taşınırsak tam çatlarım. kimse sormasın sen ailenle yakın olmak istiyorsun oda kocanda olmak istiyor diye.. benm annem şuanda bana çok yakın evi evimi görüyor. ama aynı değiller valla . biz anamızın elinde el bebek gülbebeğiz. kocanın anası evinde el kızıyız die bi söz vardı çok doğru bence ..
ve şunuda sölüyim bulunduğum yere kalıbımı basarım annem kaynanamdan daha çok kocamın borcuna üzülüp düşünüyor..işte böyle arkadaşm :)
evlenmek güzel olduğu kadar zorda. ki ben yaşıma göre çok tecrübeli olduğum düşünüyorum yani ALlahın izniyle yanlış yapmadım taşıyabilirm inşallah evliliğimi. ama çok duygusallık var bende. o güçlü olmamı engelliyor çok.