• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidesiyle altlı üstlü oturan varmı?

off ne dir bu kaynanalardan çektiğimiz yahu..evlenırken insanın baska bısey gözü görmüyor üstelik erkende evlenmedım 26 yasında evlendim.tek kaynana dedim tek çocuk dedim kabul ettım ama şimdi çok pişmanım.
yeni evlenecek olan kızlar ister tek kaynana olsun baştan kabul etmeyın aynı yerde oturmayı.
helekı kaynana dulsa oğulları çok kıymetlı oluyor
kocası olmadıgı için amaçları yok hayattan başka herşeye karışıyorlar.
benım kaynana, 2 gorumce, 2 elti, bir kayına eşit valla :9:
kaynatamda vardı ama 4 sene once öldü.. kaynatam sağken de kabul etmiştim oturuum ailenle demiştim
ayy ne kadar da salakmışım.. ne kadarda gözüm körmüş..

sizin yazdıklarınız tercüman oluyor bazen ''bunları yaşayan tek ben değilim benı anlamıyorsun ama bak ben senı bi siteye sokııym bak gör neler var herkes aynı dertten muzdarıp'' diyesim geliyor eşime :34:

çunku bana sen abartıyosun dıyor genelde..
abartmadıgımı herkesın benım gıbı sorunlar yaşadıgımı görsün bakalım..

off ne zormuş vallahi yaa.isterse melek olsun yinede kendı düzenin gibi olmuyor OLMUYOR OOLMUYOORR...:25:

çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş:84:

Merhaba, benim ufak bi sorunum var belki burada yazılanlara göre çok hafif kalacak ama olsun.

6 ay önce evlendim.Altımda oturuyor kayınvalidem.Ben şuan çalışmıyorum.Başka şehre gelin geleceğimden işimden ayrıldım.Akşamları sürekli beraber yiyoruz.Çoğunlukla k.validemlerle bu durum beni rahatsız ediyo belli etmesemde.Ne biliyim ben evlenirken sürekli hayal ederdim işte eşim işten gelince şöyle yemek yapıcam böyle sunucam yemekleri falan diye.Ama olmuyo işte.2 hafta öncesine kada pazarlarıda beraber yiyoduk artık ayrı yiyoruz.Biz ayrı yiyince içlerine sinmiyomuş da vs...

Bi de misafir gelince arıyo şu geldi sende gel.Bi yere giderken hadi gidelim.Beraber gidelim ki millet aa bak geliniyle geziyo sürekli diye onu övsünler.Bi yere giderken bileziklerimi takacakmışım.Ama inanın başlarda hepsi yaşımdan bi hayli büyük insanların bulunduğu günlerine giderdim.bilezikleri takardım..Orada da anlatır işte çocuğu evlendirdik çok borç var ama olsun onları ödüyoruz işte diye ..inanın bi doğalgazı yaptırdılar gerisini ve biçok şeyi hatta onların bazı borçlarını eşim ödedi...

Patik örmüşde hiç beni giyerken görmemiş..Yüzük verdi takmıyomuşum..O öyle deyince hiç takasım giyesim gelmiyo valla sırf millete gösteriş olsun başka bişey değil...

Bende artık bi yere gitmeyeceğim zaman gitmicem diyorum..Bilezikleri takmıyorum ..İnanın her dediklerine evet derseniz başınız bir süre sonra ağrır..Ama eşim sağolsun anne bi yere gideceksen gidermisin diye sor ısrar etme diyor..ondan da şanslıyım..

acaba altlı üstlü oturan arkadaşlar siz neler yaşıyosunuz.

en büyük hatayı altlı üstlü oturmakla yapmışsın gerçi uzak olsada yeteceği yerde yetiyorlar bu kaynanalar niye böyle onlarda zamanında gelin olmamışmı niye çektirirler el kızına bunca eziyetleri...
illa kendi dedikleri olacak kendi aldıkları giyilecek herkesin bir zevki var olmaz ki....
bende nişanlıydım ayrıldım kendileri güler yüz göstermez benden güler yüz beklerler,bir konuşmaya başladımı susmazlar ben iki üç kelime söylesem dili uzamış derler, getirdiği bir penyedir (annem yaşındakiler giyecek hiç tarzım değil giiyemiyorum) niye giymiyorsun diye başına kakar sanki dünyanın giysisini almış getirmişte...birde durmuş bizim aldıklarımız giyilir o zaman sende benim tarzıma uygun birşey getirde giyeyim bende,kendi evlerinde olduğum halde kendisi çarşıya çıkıp kendi zevkine göre badi almış ...ne yapmaya çalışıyorlar artık bilmiyorum kendi kalıplarına sokmakmı istiyorlar ?...ağzınla kuş tutsan bu insanlara yaranamıyorsun illa bir eksiğini bulurlar en iyisi uzak durmak ve yeri geldiğinde de dişini göstermek....

Biri kayınvalide mi dedi:27::27:Bende altlıüstlü oturuyorum kötü çirkef bir kayınvalide sahip olmasamda mesafeli durmaya çalışmasam yüz bulup rahat hareket edecek ama pek oralı olmuyorum:27:Altlı üstlü oturmak zor oluyor malesef:31:

benimkide bana bişey alacağı zaman dünyanın en kötü zevki onundur ama kendikızına kendine kendi evine alırken en süslüsünden alır. geçen geziyoduk beraber bi yere girdik öylesine sezon sonu gömlekler varmış 30 tl nenem giymez ...tutturdu bunlardan beğen de alayım diye. dedim güzel değil bunlar. illede alcaksan benim beğendiğim bişi var dedim. tamam hadi alalım dedi göster dedi. dedim burdan değil başka yerden sonra kaldı...
birde kendine bişey alır denemeden sonra olmaz sonra bana gösterir onu bak sana ne aldım die... bende yedim bana almışmış... benim bedenim belli bu bana olmaz dedim en son... değiştirmeyi de yediremiyo bana kakalamaya çalışıyo..
1 sene öncede oldu bu. kendine almış olmamış bana kakaladı. bide giymedim die küstü. onu giydim 1 2 ama bida asla almıcam. beni götürüp gösterip beğendiğim şeyi alsın canım...

kendi yeğenine alırken bile en güzelini alıyo... benim neyim eksik canım. aaaaa
hayır hiç alma madem...dimi ama

en büyük hatayı altlı üstlü oturmakla yapmışsın gerçi uzak olsada yeteceği yerde yetiyorlar bu kaynanalar niye böyle onlarda zamanında gelin olmamışmı niye çektirirler el kızına bunca eziyetleri...
illa kendi dedikleri olacak kendi aldıkları giyilecek herkesin bir zevki var olmaz ki....
bende nişanlıydım ayrıldım kendileri güler yüz göstermez benden güler yüz beklerler,bir konuşmaya başladımı susmazlar ben iki üç kelime söylesem dili uzamış derler, getirdiği bir penyedir (annem yaşındakiler giyecek hiç tarzım değil giiyemiyorum) niye giymiyorsun diye başına kakar sanki dünyanın giysisini almış getirmişte...birde durmuş bizim aldıklarımız giyilir o zaman sende benim tarzıma uygun birşey getirde giyeyim bende,kendi evlerinde olduğum halde kendisi çarşıya çıkıp kendi zevkine göre badi almış ...ne yapmaya çalışıyorlar artık bilmiyorum kendi kalıplarına sokmakmı istiyorlar ?...ağzınla kuş tutsan bu insanlara yaranamıyorsun illa bir eksiğini bulurlar en iyisi uzak durmak ve yeri geldiğinde de dişini göstermek....

Allaha şükür çektirmiyolar ama her akşam beraber yicez misafir geldi gel bunlar biraz rahatsız eden.Ama sen başında kurtulmuşsn

Allaha şükür çektirmiyolar ama her akşam beraber yicez misafir geldi gel bunlar biraz rahatsız eden.Ama sen başında kurtulmuşsn

Genelde öyle oluyor canım eşinin demesi lazım ayrı yemek istiyorum diye sanırım eşinde rahatsız değil bu durumdan?

benimkide bana bişey alacağı zaman dünyanın en kötü zevki onundur ama kendikızına kendine kendi evine alırken en süslüsünden alır. geçen geziyoduk beraber bi yere girdik öylesine sezon sonu gömlekler varmış 30 tl nenem giymez ...tutturdu bunlardan beğen de alayım diye. dedim güzel değil bunlar. illede alcaksan benim beğendiğim bişi var dedim. tamam hadi alalım dedi göster dedi. dedim burdan değil başka yerden sonra kaldı...
birde kendine bişey alır denemeden sonra olmaz sonra bana gösterir onu bak sana ne aldım die... bende yedim bana almışmış... benim bedenim belli bu bana olmaz dedim en son... değiştirmeyi de yediremiyo bana kakalamaya çalışıyo..
1 sene öncede oldu bu. kendine almış olmamış bana kakaladı. bide giymedim die küstü. onu giydim 1 2 ama bida asla almıcam. beni götürüp gösterip beğendiğim şeyi alsın canım...

ayyy şuna bak kendi beğenmediği şeyi sana kakalamış resmen utanmaz yaa....keşke en pahalı yere sokup istediğini alsaydın kız o zaman alıyormu görsünler:))) ...
nişandan ayrıldığım kişi ailesine fırça atmış niye yağmurun beğenmediği şeyleri alıyorsunuz diye...bir keresinde biz ilecek onlara gitmiştik bunlar götürdüler bizi alışveriş merkezine aileme hava atıyorlar biz kızınıza istediğini alıyoruz diye ,öncesinde niye beni götürmedin ki çarşıya çıkarken dimi ama kendi zevkine göre aldın ...neyse kocaaaa alışveriş merkezinde kendi istedikleri yere soktular indirim varmış:))) ben onları düşünerekten size zahmet olmasın biz alıyoruz nişanlımla dedim ama illa alıcaklar neyse aldık bir tane ...ablamda dediki çok zekilermiş önceden araştırmış etmiş tutmuşlar uyanıklar demesin yanımda:)))...sonrada o aldıkları giysiyi birdahaki gidişime götürdüm giydim evlerinde hiç bir taneside çok yakışmış demedi....anlamıyorum bu insanları kendi aldıkları şeyleri niye giymedin diye üstümüze binerler ,zevkimize göre alıpta giydiğimizde bir tek laf bile etmezler

bizde karşılıklı dairelerde oturduk bi süre.ilk bekledi kayınvaliden sabak gideyim akşam yatmaya geleyim eve ama sonuçta yeni evliyim ve evliliğimin tadını çıkarmak istiyorum.Baştanda böyle bişey konuşulmadı zaten yeme içme bir falan diye.kayınvalidemde evin yedek anahtarı varmış.benim ve eşimin haberi yok.bigün hasta yatıyorum.sabah saatleri eşim işe gitti.gözümü bi açtım,yatak odamızda kayınvalidem başımdan aşağa duruyor.bi anda aklım çıktı sandım,okadar korkmuştum.eşim işe giderken ne yaptığımı sormuş ona,eşimde hasta yattığımı söylemiş oda yedek anahtarla açıp girmiş içeri.müsaitmiyim deyilmiyim hiç düşünmek yok.daha 1 aylık evliyiz ozaman.anahtar konusu yüzünden biraz sıkıntı çektim doğrusu ama atlattık çok şükür:)

haklısın cnm.benimde başıma buna benzer bişey geldi bir etek almış ama hiç beğenmedim. yüzüne bişey demedim birkaç ay geçti dediki bana sen sana aldğım eteği giymiyormusun giymiyorsan ver ben giyim dedi (benim bedenim sana olurmu :)) neyse bende geri verdim oyüzden eksik kalsın hiç birşeyini almam, ne yapmışki bana şimdiye kadar. boşver hiç takmayın :66:takmayalım.

bizde karşılıklı dairelerde oturduk bi süre.ilk bekledi kayınvaliden sabak gideyim akşam yatmaya geleyim eve ama sonuçta yeni evliyim ve evliliğimin tadını çıkarmak istiyorum.Baştanda böyle bişey konuşulmadı zaten yeme içme bir falan diye.kayınvalidemde evin yedek anahtarı varmış.benim ve eşimin haberi yok.bigün hasta yatıyorum.sabah saatleri eşim işe gitti.gözümü bi açtım,yatak odamızda kayınvalidem başımdan aşağa duruyor.bi anda aklım çıktı sandım,okadar korkmuştum.eşim işe giderken ne yaptığımı sormuş ona,eşimde hasta yattığımı söylemiş oda yedek anahtarla açıp girmiş içeri.müsaitmiyim deyilmiyim hiç düşünmek yok.daha 1 aylık evliyiz ozaman.anahtar konusu yüzünden biraz sıkıntı çektim doğrusu ama atlattık çok şükür:)

biraz böyle numaracı olacaksın korkudan dilin tutulmuş mesela.. ama komedi olur haa kadının ödü kopar kaçar gider evden...

ama yeni gelinken hepimiz saftirik oluyoruz istiyoruz ki iyi olalım..birşey söylemyoruz sizin nezdinizde kendimi anlatıyorum ben..

şimdi şimdi başladım rol yapmaya bakalım el mi yaman ben mi..

biraz böyle numaracı olacaksın korkudan dilin tutulmuş mesela.. ama komedi olur haa kadının ödü kopar kaçar gider evden...

ama yeni gelinken hepimiz saftirik oluyoruz istiyoruz ki iyi olalım..birşey söylemyoruz sizin nezdinizde kendimi anlatıyorum ben..

şimdi şimdi başladım rol yapmaya bakalım el mi yaman ben mi..

zaten hastayım.sabahakadar uyumamısım.bi an daldım,gözlerimi acınca algılayamadım zaten kım oldugunu.hakkaten dilim tutuluyordu korkudan ama,o hasta halımle aklıma gelmedı hıç numara yapmak.keşke yapsaymışım bu anahtar mevzusu daha çabuk çözülürdü belki:):)

kapının arkasına anahtar tak cnm benim sürekli durur.

buda birseymi canim ya Allahdan kotu bir kaynana degil (anlattiklarindan kotu biri gibi gelmedi) okadar ic ice olmak kotu ama Allahtan bazi kaynanalar gibi kiskanclik yapmiyor

haklısın cnm.benimde başıma buna benzer bişey geldi bir etek almış ama hiç beğenmedim. yüzüne bişey demedim birkaç ay geçti dediki bana sen sana aldğım eteği giymiyormusun giymiyorsan ver ben giyim dedi (benim bedenim sana olurmu :)) neyse bende geri verdim oyüzden eksik kalsın hiç birşeyini almam, ne yapmışki bana şimdiye kadar. boşver hiç takmayın :66:takmayalım.

temizlik yaparken giyiyorum deseydin keşke :66:

buda birseymi canim ya Allahdan kotu bir kaynana degil (anlattiklarindan kotu biri gibi gelmedi) okadar ic ice olmak kotu ama Allahtan bazi kaynanalar gibi kiskanclik yapmiyor

Yok cnm kötü değil..Ama çok özenir herşeyi cebinde parası yokken bile gezmeye kalkar.Ben farklı şehirden gelin geldim.Annemlere giderken hep benimle gelir kalır 1 harta:40:

kapının arkasına anahtar tak cnm benim sürekli durur.

aklıma gelmedimi sanki ama malesef kapının iç tarafındaki iki kilitte kendiliğinden anahtarlı.sabit yani.çevirip gitliyorsun çevirip açıyorsun.içerden kilit takma imkanım yoktu.dışardanda anahtar yokmuş gibi anahtarla açılıyordu.üzmek istemediğim için bikaç kere güzellikle uyardım korkuyorum falan diye.ama dinlemedi bende güvenlik kilidini takmaya başladım.hersefer kapıyı açmaya çalıştığında başaramayınca mecbur zile basıyordu.niye böyle yaptığımı sorunca kırılmasın dıye hırsızdan korktuğumu söyledim.bikaçkeredaha açamayınca artık üşendi anahtarı çıkarıp takmaya ve sürekli zile basmaya başladı:):)hem kalbini kırmadan bi çözüm buldum hemde benim istediğim oldu....

Back