Çok yüz vermiyorum ama diyorum yazık kadıncağızın da bi oğlu var..İşte böyle çok uzak olmıyım diye..Son yaşanan durum da yine uzaklaştırdı kendinden...Ne kadar iyi olsada kaynana içinde biraz üçkağıtçılık vardır..
Şimdi benim şebekemden telefon geldi işte tarifeni şu kadara yükseltirsen dokunmatik tel göndericez diye tamam dedim..Eşime söyledim o da tamam dedi..Ben dedim madem tel geliyo benim teli de kardeşime göndeririz dedim tamam dedi..AMa uykuluydu o zaman..İşte ben iki gündür hastaydım..Aşağıya inemedim..Dün de gelecek telefonun kontratı geldi..o da biliyoya telefon için geldiklerini..Neyse eşim sabah telefon gelirse bu telefonu da anneme veririz dedi..Bende kardeşime verecektik ya dedim o da öyle mi kkonuşmuştuk dedi evet dedim tamam dedi..
Ben bu konuşmadan sonra şunu anladım, kvlidem dün eşim onlara gittiği zaman telefon gelecek eşine eskiyi de bana verirsiniz artık demesi olasılığı bencede %80 demiştir.Ki benim kardeşime verceğimi biliyoken..Yoksa eşim şimdiye kadar söylerdi anneme verelim diye..Bugün sordum böyl böyle senin telefonun bozukmu diye biraz tutukluluk yapıyomuş..Dedim eşim böyle dedi bende kardeşime göndericektim dedim..O kullansın ben idare ederim diyo.Dedim durumumuzda yok inş eşim almaya kalkmaz dedim...Sinir oldumm
Çok üçkağıtçı yaa. benim gelmediğimi fırst bilip böyle yapıyo..Ben gitseydim kesin demezdi..YA ben hasta olduğumda falan ıhlamur kaynatmasın iyilik yapmasın böylede arkamdan iş çevirmesin