merhaba bayanlar ben yeni üyeyim uzun zamandır takip ediyordum aslında ama artık dayanamadım dertli biri olarak burada paylaşıp rahatlamak istedim
ben 9 alık evliyim 3.5 aylık hamileyim ve kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum zaten evimiz iki katlı benim kapım aslında arka taraftan açılıyormuş ama düğünden önce tadilat yapılınca kaynanama kolay çıkayım diye içerden kapı açıldıayrı ev ama dublex gibi düşünün. kaynanama kötü biri d,iyemem ama olmuyor işte olmuyor ya. ah ah ah. sabah çık kahvaltı ev işi kaynanam çok konuşur sağdan soldan alakasız insanlardan bahseder durur onu dinle bahane yaratıp işler bitince eve in. ama biraz sonra kayanana merak eder ya arar yada çat kapıyı açar ve içeri girer. kapımız dış kapı değil oda kapısı olarak yapıldı dedim ya ayrı ev alt üst ama ara kapı evi dublex gibi yapmış pat diye giriyor uyuz oluyorum.tekrar çık yukarı öğlen yemeğini yap masayı hazırla kayınpeder gelir ye iç çaylarını ver bide kaynanam bi çay içiyoki deliriyorum on bardak ve hızlı hızlı. temizlik en büyük sorunum iki ev çok zor oluyo yaaaa. kaynanam bide çok müdaheleci hep kendi istediğini yaptırma istiyo her konuda böyle. yaz oldu mu bide görümceler çoluk çocuk 3 ay burdalar evlendiğim ilk günlerim onlarla geçti hep rahat yok hadi kahvaltıya gel hadi mantı yapıyoruz yardıma gel hadi misafir gelecek. ya daha yeni evliyiz akşam 10 a 11 e dek yukardayız. eşimde hoşlanmıyo bu durumdan ama onlarıda kıramıyo.alışveriş çantalarını eve gizli sokuyorum resmen hep ne gerek varcıdır kaynanam ay kızlar ben öyle doluyum ki amma yazmışım daha da yazarımyani oooofffff ooofffff. herşeye karışan kaynanam var benim uzakta olsalarda karışan görümcelerim. imdaaaaaaaaaatttttttttt
seni o kadar iyi anlıyorum ki şu 2 yazdıgın olayın aynısı bende var.. benım kaynanada tam çay manyağı. dedııgn gıbı 10 bardak içer bide deli gibi tam uyuz bi durum.
bide çenesi hiç durmaz. bi sürü muhabbet anlatır arkadaşları şöyleymiş o onu yapmış bu bunu yapmış halbuki hıçbırı umrumda değil hiçbiri tanımıyorum.. off dellendim gene..
bide benımkı bir sakız çiğniyorki sorma.aramızda 2 kapı kapalı oldugu halde sakızın ağzındaki çıkırtısı gelıyo kulağıma.. deli oluyorum. cakkıdı cakkıdı..
bide yanımda sert şeyler yiyiyo dişlerım sağlam benim hesabına.. katur kutur sesler o biçim.
bir çay içer löpürdetir bir çorba içer löpür löpür... bi yemek yer yalap şalap ıyyyy...
yazarken bile midem bulandı.