• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidesiyle altlı üstlü oturan varmı?

benim annem ve abimler altlı üstlü otururlar çok memnunlar. yengem kendi annemden daha fazla anlaşıyorum der k.validesi için (annem için) kahvaltı hariç öğlen akşam beraber yapar yerler içerler.. ama özel günlerde dışarda yemek yada evde özenli yemeklerde yengem anneme 'anne bu akşam yukarda yemek istiyoruz' der annemde anlayışla karsılar hatta yengem bazen abimin izin vermediği durumlar olur kıyafet vs. annem destekler abime kızar 50 yaşına gelincemı giyicek, gezicek diye yengeme destek verir çok iyi anlaşırlar yengem akraba günlerine falan zorla götürür annemi ....

ama görümcemde k. validesiyle altllı üstlü allahtan görümcem çalışıyorda fazla karışamıyor. şuanda grümcem hamile haliyle sık wc ye çıkıyor son ayı birde k.validesi 'ayyy xx sende ne çok tuvalete gidiyorsun gecelri' diyormuş kı bu en basıt olayı görümcem sabah evden güneşliği çekmeden çıkınca niye çekmedin güneşliiği güneş vurucak mobilyaların rengi atıcak perdelerin çabuk yıpranıcak vs vs daha ne inciler var
yanı altlı üstlü yaşama olayı kişiden kişiye değişir ben k.validemle aynı sitede oturuyorum haftada 1 görüşmeyiz bile ama telefonda halımı hatrımı sorar okadar mesafeliyiz ...

Kaynanamla altlı üstlü oturmuyoruz.O başka şehirde yaşıyor.Ama kışın bende 1 ay kalıyor.....Benim altımı üstüme getiriyor.:34::34::34:

valla altlı üstü oturmak mı hayatta yaptığım en büyük hatam eşekler gibi pişmanın iyi yönleri tabikide var ama birdaha sorsalarda asla derdim....

evliliğimde 5 yılımı bitirdim ilk bir sene sadece akşamları kaynanamlarda yedim öğlen 11-12 civarı çıkardım Allahtan hemen kızım oldu da bir sene sonra ayrı yemeye başladım hoş benim eşşek kafam kaynanam baktım sürekli çağırıyor dedim bu bir yiyip içmek istiyor o yanlız ben yanlız ne olacak arkadaş oluruz birbirimize dedim. Demez olaydım ayrılmam olay oldu kaynanama hala da kabullenmiş değil biri sorsa bir mi ayrımı yiyosunuz diye onda buluyoruz onda bende buluyoruz bende diyo yalan söylüyo. Ben sadece ne biliyim bir yemek yaptığım zaman bir tabak tadına baksınlar diye çıkarıyorum. veya bir misafiri gelirse poğaçasını böreğini kekini hep ben hazırlıyorum Allahtan 40 yılda bir gelir misafirleri tabii mecbur çıkıyorum misafir gelince ama yakında çalışmaya başlıycam inşallah o zaman daha rahat olcam allahın izniyle bir hafta sonum kalıyo o zaman da bir gün temizlik bir gün dışarı gezmeye gideriz kocamla geçer giderrr ohhh sefamm olsunn :64: :64: :64: :65: :65: :65::66: :66: :66: :66:

valla altlı üstü oturmak mı hayatta yaptığım en büyük hatam eşekler gibi pişmanın iyi yönleri tabikide var ama birdaha sorsalarda asla derdim....

vallahi ne güzel sen iyi yönlerini görebilmişsin ben onuda göremedim. kaynanamın ne kadar dediğini yaparsan o kadar iyi olursun ne zaman bu yanlış dersen senden kötüsü olmaz o yüzden pek muattap olmamaya çalışıyorum artık. eşime dişi geçmediği için bişey de diyemiyo yoksa 5 senedir hala yukarda yiyo olabilirdim yada bakırköyde olabilirdim :27: :27:

bende yeni evliyim 1 aylık :)

kayın validem 1.katta eltim2.katta ben 3.katta oturuyorum anlıcanız aile apartmanı

şimdilik çok şükür bir sıkıntı görmedim kayınvalidem tarafından bilakis ben farklı şehire gelin geldiğim için ve ayrıca çevrem olmadığı için evimin işi yapıp bitirdikden sonra kendim inerim kayınvalidemin yanına belki cicim ayıdır bilemicem ama iyide anlaşırız. benim eşim yaz mevsiminde oldugumzdan işlerin yogunlugu nedeniyle eve 9 da geliyor ben öğle yemeğini kayınvalidemgille birlikte yerim malum tek başına yiyince iştah olmuyor... ben girerim yemeğini hazırlarım o salatayı yapar çay koyarız içeriz :nazar::nazar::nazar::nazar: bi sıkıntım yok çoook şükür inşallah da böyle devam ederiz

tabi şöle bişeyde var eşim gelmeden 1saat önce ben evime çıkarım azcık süslenir püslenirim parfüm falan sıkarım ;) güzel görsün diye sonra da yemeğimizi birlikte yeriz kayınvalidemin yanında değil

Son düzenleme:
Merhaba, benim ufak bi sorunum var belki burada yazılanlara göre çok hafif kalacak ama olsun.

6 ay önce evlendim.Altımda oturuyor kayınvalidem.Ben şuan çalışmıyorum.Başka şehre gelin geleceğimden işimden ayrıldım.Akşamları sürekli beraber yiyoruz.Çoğunlukla k.validemlerle bu durum beni rahatsız ediyo belli etmesemde.Ne biliyim ben evlenirken sürekli hayal ederdim işte eşim işten gelince şöyle yemek yapıcam böyle sunucam yemekleri falan diye.Ama olmuyo işte.2 hafta öncesine kada pazarlarıda beraber yiyoduk artık ayrı yiyoruz.Biz ayrı yiyince içlerine sinmiyomuş da vs...

Bi de misafir gelince arıyo şu geldi sende gel.Bi yere giderken hadi gidelim.Beraber gidelim ki millet aa bak geliniyle geziyo sürekli diye onu övsünler.Bi yere giderken bileziklerimi takacakmışım.Ama inanın başlarda hepsi yaşımdan bi hayli büyük insanların bulunduğu günlerine giderdim.bilezikleri takardım..Orada da anlatır işte çocuğu evlendirdik çok borç var ama olsun onları ödüyoruz işte diye ..inanın bi doğalgazı yaptırdılar gerisini ve biçok şeyi hatta onların bazı borçlarını eşim ödedi...

Patik örmüşde hiç beni giyerken görmemiş..Yüzük verdi takmıyomuşum..O öyle deyince hiç takasım giyesim gelmiyo valla sırf millete gösteriş olsun başka bişey değil...

Bende artık bi yere gitmeyeceğim zaman gitmicem diyorum..Bilezikleri takmıyorum ..İnanın her dediklerine evet derseniz başınız bir süre sonra ağrır..Ama eşim sağolsun anne bi yere gideceksen gidermisin diye sor ısrar etme diyor..ondan da şanslıyım..

acaba altlı üstlü oturan arkadaşlar siz neler yaşıyosunuz.

benimde aynı şekilde sürekli yemekte sabahın köründe onlardayız kendi evimde hiç zaman geçiremiyorum 1 dakika bile

Merhaba bayanlar,
Size kendi hikayemi anlatmak istiyorum,lutfen burdan yeni evli olanlara sesleniyorum,bu yazdiklarimi iii okuyun...
Ben 5 yillik evliyim.baska bir ulkede yasiyorum,ve esim yabanci...simdi ohh ne var bunda demeyin,kayinvalidem ve esi inanin turk ailelerini hic aratmiolar..son bir yildir birlikte yasiyoruz..ne sex hayatimiz,ne ozel hayatimiz,ne ozelimiz hic biseyimiz kalmadi..artik bosanmayi dusunuyorum...ne giysem yenimi aldin kac paraya aldin,hemen esime gider gizlice neden cok para veriosun verme cok harcio falan dolduruyo..biz kari koca bi hafta sonu tatil yapicaz otelde iyi vakit geciricez anla demi evde zirt pirt cocuk gibi odamiza giriolar,kac sefer kayinpederim beni anadan dogma yakaladi:((( ayip diye bisey var..bir anlayis gostermiolar,kiyinvalidem hemen ayyy neguzel birlikte gidelim diye atlio...esim ailesine saygidan bisey diemio...kayin validem ve kayinpederim odama izinsiz girip herseyimi kurcaliolar,yatagimi acip,her ne hikketse bakiolar.cok kizginim bi ozelim olur gece yatakta demi bayanlar ayippppp yaaa vallahi ayippp
Neyse bunlar ne ki esim bana dugunde taktigi altinlari ben tr.bankaya attim ciktim yola,senelerce bana o altinlari al gel buraya ya tak ya yapmiorsan benim bankada kasam var oraya koyalim:))) diye beni tahrik edio..
Esim aileme isitici almisti o olay oldu ayildi bayildi olar kim oluo sen onlara para harcion falan die ben cok kirildim tabi o donem caliordum esimide aldim gittim en iyisinden isitici aldim evlerine monte ettirdim..nedese beyenirsin oglum canim tesekkur ederim...esim de bana degil esime et o verdi parasini onun hediyesi dedi..bana tesekkur etmedi..ben ogluma tesekkur ediorum,ayni sey dedi..o pis kayin pederim ahhh insallah ikiside cehenneme giderler..ben cok bunalmistim esimle kavga ettim ciktim evden nereye gitcem ailemden uzagim,geceyi otelde gecirdim,bu kavgalar bu ara hep ailesi yuzunden ve ayri eve cikmak istemem yuzunden..esim aramio,kesin doldurduler biliorum...neyse esimi aradim tel.acmio..kayinpederimi sabahin 4 de esimi bana vermesi icin rica ettim bana nededi biliomusunuz...oglumu uyandirimam sabah erken kalkip ise gidecek,uyaninca arar konusursun dedi ve tel.kapadi...hala kalbim cok kirik..kayin validem eve dondugumde yuzunde pis pis gulumsemeyse bana keske evden gitmeseydin,huyuna gitseydin,dedigini yapsaydin boyle olmaz dedi..gozleri seytanca guluo ya allah tezgunde yanina alir insallah..
Yillarca birlikte yasama konusu geldiiii gectiii..sonbir yildir birlikte yasioruz yaa esimi iiice avuclarina aldilar,benim esimde fikir degisirdi ve birlikte yasamaa olayina alisti...
Bide benim bi eltim var tabe mesur kayinbiraderim...adina tom diyim bu beyefendinin..tom 36 yasinda ve calismio..evli..simdi nasil oluo diceksiniz..bu tom ailesinden,komsusundan,esimdem,akrabalardan her ay orc para istior..bu sekilde 5 senedir calismadan yasadi..kayinvalidem bakio onlara..evini harcini oder,kirasini oder,para verir..bole hayata can kurban demi...bide eltim var o yilan kayinvalidemei kullanir,hemde nasil kullanir..somurur bude kendini acindirir benim cadoloz kayin validem de yazikkk ona aciii ona,kendine ne aliosan onada allll der beni sikistirir..beni zorla alisverise gotirur sana hediye alicam diye..hem eltime hem bana aldirir bi ton sey.sonra aaaa kartimi evde unutmusum sen odede ben sana sonra veirim der...her seferinde oyle yapiolar..birde ben aldim oluo:((((
Kayinpederimde de azzz yilan degil,hergun esime gunun raporunu verio..karin sole yapti,bole dedi falan..benim kendimi anlatma firsatim olmadan oo esimi dolduruo..
Gecenlerde esim bana ilk defa karsilikli kahvalti yapalim hazirladada dedi..neyse mutfakta hazirladim ,esime ekmek ustune marmelat hazirladim,daha da yerime oturmadiydim,elimden aldi bicagi cekti onune receli,bi ekmek daha surdu ogluna verdi oturdu masaya karsilikli ogluyla...ben ayakta agzim acik kaldi..esim otursana gel kahvalti yap dedi..bende yapmis kadar oldum,size afiyet olsun dedim odama ciktim..
Daha neler neler kizlar...size tum yasadiklarimi anlatsam,kendi halinize sukredersini...
Sonucu merak ediyorsaniz 4yillik tavizden sonra buyukkkkkkce bir patlama ve kavga dmedigim kalmadi,yapmadigim kalmadi..simdi cok resmiyim..kendisi kedi gibi yanasio ama ben hep elimin tersiyle itiorum.ya sesini duymak bile beni yoruo bu kadinin..burdan arkadaslara sesleniorum,sakin birlikte yeme olayina alistirmayinnnn sakinnnn biz alistirdik,artik disariya ciktimizda bize kusuorlardi..yetti beee dedim..yetti ama artik siz kimsiniz ki benim hayatima karisiosunuz dedim..siz hayatimda esim oldugu surece varsiniz bunu sakin unutmayin dedim,bunuda bici bici sekilde sanmayin bana komsu nasilsi sizde oylesiniz,ilerde kendi evime gectigimde bana yaptiklarinizin hic birine musade etmicem haberiniz olsun dedim..
Ne alsak kariolar,ne yapsak kariolar..kendi bildikleri dogru,yaptiklari dogru..150 ekran tv.aldik 2 hafta evde kavga oldu..almicakmisiz cunku cok buyuk gozu orarmis..neyse bi kavga gurultu onu aldik,simdi odamdan cikmiolar tv.izlemek icin..kosu bandi istedim esime 1 ay hergun kavga ettik neymis almicamisiz,yaaa sana ne dedim gittim aldim,simdi kendide kosubandinda yuruyus yapmak istiyo..beni kiskanio..hemde cokkk..kendi gormedigi seyleri bende gormum istio..bide okumus klturlu insan dersiniz..sort giyiorum,bana cok kisa bu sort sana uzununu alalim,cok acik dio..ayyy sana ne yaa dedim gencim guzelim evliyim..esime giyiniyorum,eger cok istiorsan sende giy dedim..ayyy o bir ara evde kisacik sortlarla gezerdi..vallahi esinden beni kiskanio..cok komik demi...bayanlar neee ki anlattiklarim,yasadiginiz seyleri buyutmeyin,neler varrr nelerrrr...
Altli ustluyseniz sakin taviz vermeyin,ben kendim piseremdigim gibi istedigimide yiyemiorum...iskeletim cikti zayifliktan..bide yasli bayanlar kizmasin bana ama yas ilerledikce hijyen olayi da azalio..goz az goruo,el iyi donmuo falan benim midem kalkar yemiom artik elinin deydigi seye..
Bu durum beni esimde soguttu..ayrilmak istiyorum ve dogru zamani bekliyorum...siz sevginizin bitmesine musade etmeyin bayanlar..tabi kayinvalide ve esi tek sorun degil,iliskimizdede problemler yasioruz..
Neyse cok uzattim,insallah sikmam..icimi doktum sizlere..
Sevgiler

İnsan ne hayallerle evleniyor. O kadar Maddi sıkıntılar giriyor. Benim kayınvalidem arkadaş gibi davranmaya çalışır bana iyidir kötü bir insan değil ama davranışları söyledikleri yaptıkları hepsi çok tezat düşüyor.

Millet Geliyor. Ben onlara hiç karışmam ne yapmak isterlerse yapar diyor. Bazen benim bile inanasım geliyor. Bir Bakmışım çat kapımda. Çok tutumlular çok. Her dk. dışardan yemeyin para gider onu yapmayın para gider gezmeyin çok para gider. kadının kafası böyle çalışıyor. adamı bunaltmakta üstüne yok yok fatmagülü seyredelim yap bi kahve yok kuzey güney yok adını feriha koydum saçma saçma gelir birde biz işten çıkarken onlara gider yemeğimizi yeriz bulaşımı yıkarım aşağıya inerim. O da ne ben geldim. gelir oturur. kadının can sıkıntısını gideririz. Sürekli 5 yaşında çocuk varmış gibi bize öğütler onu öyle bunu böyle yap emirler YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. Eşime söylüyorum napalım diyor. Kayın pederimde az değil oda çok karışır herşeye yok buzdolabını kapat suyu açma onu yapma v.s. Zor insanlar işlerine gelmeyince siz acele ettininz evlendiniz diyorlar. bir liranın hesabını yaparlar pişman oldum . Hiç böyle hayal etmemiştim. Çok Üzgünüm ve mutsuzum ama Eşimi seviyorum. şimdi başka biryerde evleri yapılıyor. Bunlardan uzağa işyerimi halleder halletmez inş geçicez. Allah Kimse kimsenin eline düşürmesin. Ailem gelir yanıma pat bende ya bi git kadın bir konuşayım annemle ablamla yok gelip dibimize girer. Çok Bunaldım Çok yemin ederim Çok Hiç birşey istemiyorum. Yeterki benden uzak olsunlar yeter. Beni bunalttılar. Hee Tatil olayımızada takmış bu sene tatil yokmuş bide köye gidicekmişiz sadece gülüyorum artık.

Son düzenleme:
Merhaba, benim ufak bi sorunum var belki burada yazılanlara göre çok hafif kalacak ama olsun.

6 ay önce evlendim.Altımda oturuyor kayınvalidem.Ben şuan çalışmıyorum.Başka şehre gelin geleceğimden işimden ayrıldım.Akşamları sürekli beraber yiyoruz.Çoğunlukla k.validemlerle bu durum beni rahatsız ediyo belli etmesemde.Ne biliyim ben evlenirken sürekli hayal ederdim işte eşim işten gelince şöyle yemek yapıcam böyle sunucam yemekleri falan diye.Ama olmuyo işte.2 hafta öncesine kada pazarlarıda beraber yiyoduk artık ayrı yiyoruz.Biz ayrı yiyince içlerine sinmiyomuş da vs...

Bi de misafir gelince arıyo şu geldi sende gel.Bi yere giderken hadi gidelim.Beraber gidelim ki millet aa bak geliniyle geziyo sürekli diye onu övsünler.Bi yere giderken bileziklerimi takacakmışım.Ama inanın başlarda hepsi yaşımdan bi hayli büyük insanların bulunduğu günlerine giderdim.bilezikleri takardım..Orada da anlatır işte çocuğu evlendirdik çok borç var ama olsun onları ödüyoruz işte diye ..inanın bi doğalgazı yaptırdılar gerisini ve biçok şeyi hatta onların bazı borçlarını eşim ödedi...

Patik örmüşde hiç beni giyerken görmemiş..Yüzük verdi takmıyomuşum..O öyle deyince hiç takasım giyesim gelmiyo valla sırf millete gösteriş olsun başka bişey değil...

Bende artık bi yere gitmeyeceğim zaman gitmicem diyorum..Bilezikleri takmıyorum ..İnanın her dediklerine evet derseniz başınız bir süre sonra ağrır..Ama eşim sağolsun anne bi yere gideceksen gidermisin diye sor ısrar etme diyor..ondan da şanslıyım..

acaba altlı üstlü oturan arkadaşlar siz neler yaşıyosunuz.
...............>>ah cnm bende bi kac ev otede oruyorum kayinvalidemle ayni sokaktayim. Cok iyiler hoslar ama hep onlarla olcaksin, daniscaksin, evime cocuk odasi yapicam o begencek illa yoksa hep laf arasinda gecer bu konu..hafta ici hafta sonu yoktu yeme icme beraberdi resmen.. Eve bisey alirdim hep cope.. Badkasinin yaptigini begenmez yer ama soyle soyle yap diyede ekler her zaman.. Esimde baglanmis onun yemeklerine resmen.. Artik bnm yaptiklarimi yemez oldu:( zevkle mutfaga giremiyorum.. Onlarda olsakda bana elimi surdurtmez.. Kendi yapicak hks ona begenisini sunacak.. Ben benlik var bide.. Siz slirsiniz, yaparsiniz yok.. Hep aliriz, yapariz, yaparim, alirim ayyy sinirli biri degilim ama artik sinirliyim yani kisilik degistirdim resmen

bende kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum çok şükür öyle problemlerim olmadı kayınvalidem yemek yapınca kendisi getirir bir tabak gider arada sırada birlikte yemek yeriz bişeyime karışmaz Allah a çok şükür zaten eşimde izin vermez karışmalarına...

Bende yan daire oturuyorum canım 2 sene olu şöyle söyliyim artık hayatımın merkezi kaynanam oldu kafama taka taka öylr büyüttüm ki baktım olmyor yani hasta düşcem düşünmekten eskisi gibi takamamaya başlaım ben baştan beni tırnaklarımı cıkarmıstım ama iyikide yapmıştım kaynanam tek oturuyor o ayrı bir dert zaten 3 gorumcelee aynı mahalleeyiz.. Evlendik ilk gün yemek yapmıs sanıyo ki birlikte yiycez pes tabikide yemedim ben bu konuyu bılerek eşimle zaten konusmustum. Eşimde istemiyodu cunku suan oturdugum evde eltim o yüzden kaçmıştı bu daireyi eşime bırakmışlardı.. İlk başlarda misafir gelirdi çağrırdı lafı gelince tartıştık zorunda değilim dedim ben ne zaqman istersem o zaman gelirim falan.. Yemeklerimiz ayrı ben istediğim yere giderim eşim bilse yeter uğramak zorundada oraya ama bilirim kapı deliğinden gözetlenirim.. Seyretmeye devam etsin şuan 5 aylık oğlum var onu özleyip gelir malesef onceden daha iyiydi ama yapcak birşey yok ne cok samimi ne cok soguk oluyorum.. Bence mesafe korunmalı sonucta ben 23 o 56 yasında ne yapabılırzkı birlikte konuşcak ortak noktamız yok malesef kaynanam cahil gerikafalı sabit fikirli belki bazı arkadaşlar bana kızcak ama bu böyle. malesef eşimizin ailesini kenimiz seçemiyoruz. eşimi sevmesem zaten evlenmezdim ilk başta belliydi çünkü aile.. VE BURDAN EVLENECEKLERE TAVSİYEM AİLE ÇOK ÖNEMLİ DENGİ DENGİNE BULUN YOKSA YOKUŞ YUKARI ÇIKARSINIZ HER ZAMAN

Ahhh Canımm Ahhhhhhhhh, seni okadar çok iyi anlıyorumki. Konunun içine yazmadıklarına kadar hemde... Ben de aynı binada Kv-Kp + 2 elti ile yaşıyorum. (vee iki görümceler de arka sokak talar AAAAAAAAAAAAA bağırmak istiyorum) Çatı katındayım iki alta eltiler ve girişte kv ler oturuyor. Tek tesellim çalışıyor olmam. İki senelik evliyim ama o iki sene nasıl geçti bi ben birde Rabbim bilir. Akşamları iş dönüşü karşılaşıyoruz şimdi, bide yaz gelio her akşam kapının önünde oturmazlarmı deli oluyorummm ve her akşam bir sürü mahalle karılarıyla toplanıp beni delirtcekler (sözüm meclisten dışarı lütfen yanlış anlamayın) ( ya yanarım yanarım gene yanarım. Aslında çok dertliyim önceki konularımda da ifade etmeye çalıştım fakat, bu konu tam isabet olmuş bana. Her neyse kısaca anlatmak gerekirse çok problemlerimiz oldu. Misal geçen yazın evimde mevlüt okuttum. Yaprak sarması sarıcağımı biliyolardı yinede saolsunlar yardıma geldiler. ortanca eltimde bizdeydi sardık ettik gittiler. Ertesi günü ise ben hazırlıklarla uğraşmaktan bitap olmuş haldeyim ve gelen misafirlerle ilgileniyorum. Bizim kv takımı geldi görümceler dahi ama otanca eltim yok. Neyse aradan az bi vakit geçtikten sonra kuran okunmaya başladı. Elti hanım halen yok. Kv beni yanına çağırdı dedi o.eltin sana çok kızmış gelmio. Destur ne yapmışımda kızmış ??? Sen ona mevlüte çağırmamışın,,, ben tabi şokkk :53: :53: :53: :53: Dedim anne seni çağırdım mı? Sen niye geldin o vakit. Sizi davet etme gereği duymadım çünki biz bi aileyiz hakısınmıyım, akşam toplandık dolmalar sardık dedim. Kv hiç istifini bozmadan vala ben bilmem git çağır istersen dedi. Teyzeme anlattım dedi büyüklük sende kalsın iki dk in gel. Neyse gittim yemek yapıo surat 15 karış. Hayırdır sorun ne anneme böle böle demissin. Ben sizi ailem olarak gördüm ve bildiğinizi düşünerek söleme gereği duymadım dedim. İşte dedi herkeze söledin bana demedin. Dedim çocuk gibi davranışlarınız var, Böle şeylere hiç gerek yok gelirsen beklerim gelmessende anlarım dedim çarptım kapıyı o sinirle evime çıktım. Eve girdim sinirim den ağladım resmen. Hayır için okuttuğum mevlütümde bile ağlattılar ya beni Allah'a havale ediyorum. Beni ayağına nasıl da getirdi sonradan fark ettim tabi. O gündür demeyeceğim,nişanlılık döneminden beri hepsinden çok çektim. Hele görümcemler diğer eltim hepsi bana siper olmuş durumdalar. Hep sorunu kendimde aradım. Ve buldumda, bu zavallı kişiler sırf bana değil birbirlerine de aynılar. Eskiden bu iki eltimler .ok büyük kavgalar etmişler. Kısace yazıcam... Büyük eltim ortanca eltime demiş hep oturuyon artık yeni gelinliğin bitti kalkta bi işin ucundan tut, ortanca eltide bunu kocasına anlatıo, kocasıda eline bıçak alıp büyük eltimin üstüne yürüo :53::53::53: Ve kaynana araya girio olayı bi şekilde kapatmış. Allahım nasıl insanların eline düştüm. Samimi olma sınır koy demeyin :( mecbur görüşüyoruz. Eşimi çok seviyorum ve onun için susuyorum katlanıyorum çoğu şeye yoksa bi dk durmaz boşanırdım bunalrın yüüznden. Eşime diyorum taşınalım gidelim. Kiralar çok pahalı + ev almaya imkanımızda yok. Allahım hepimize bol sabır ve gani gani yardım etsin artık ben ne söyleyeceğimi bilmiyorum :((( Çok üzgünüm kızlar çok :25: Canım sana da bol sabır diliyorum...

ben evlenmeden önce herkez altlı üstlü mü oturcaksınız ayy çok zor falan diyordu bende hiç anlam veremiyordum ne olabilir ki diyordum. ama gerçekten çok zor. ben sessiz sakin bir insanım. çok damarıma basmadıkça birşey söyleyemem. ve birşey söyleyeceğim varsada o an aklıma gelmez şok olur kalırım. benim k.v de hep eltimden bahseder. artık cümle kelime herşeyini bilirim sırasıyla. okadar sıkıntı getiriyor ki anlatamam. hani diyorsunuz ya benim eşyama özeniyor almak istiyor şöyle diyor böyle diyor diye. inanın o muhabbetlere bile özeniyorum. çünkü biz hiç muhabbet edemiyoruz. bir konu açsam devamı gelmiyor nasıl anlatsam ki çok zor bir insan. bizim ev tahta parke ve yürürken çok ses çıkarıyor çok gıcırdıyor. binada çok eski aşırı derecede ses geçiriyor. k.vninde kulaklar hep görevde. kim geldi kim gitti kaçta yattık kaçta kalktık takipte. off acaip derecede bunaldım. aile apartmanı olunca satmakta mümkün olmuyor işte keşke öle bir şansımız olsada satıp gitsek. Allah izin verirde oğlum olursa ona uzaklardan ev alıcam kesinlikle yakınımda istemiyorum ki çocuğum rahat etsin. ayy birde şu karışmıyorum huyları yokmu. sürekli millete karışmıyorum diye hava atan k.v karışan k.vdedir. Allah hepimize sabır versin. bana da biraz yüzüne pat pat söyleme cesareti versin inş. daha anlatacak çok şey var ama kelimelere sığmıyor işte.

Back