Merhaba bayanlar,
Size kendi hikayemi anlatmak istiyorum,lutfen burdan yeni evli olanlara sesleniyorum,bu yazdiklarimi iii okuyun...
Ben 5 yillik evliyim.baska bir ulkede yasiyorum,ve esim yabanci...simdi ohh ne var bunda demeyin,kayinvalidem ve esi inanin turk ailelerini hic aratmiolar..son bir yildir birlikte yasiyoruz..ne sex hayatimiz,ne ozel hayatimiz,ne ozelimiz hic biseyimiz kalmadi..artik bosanmayi dusunuyorum...ne giysem yenimi aldin kac paraya aldin,hemen esime gider gizlice neden cok para veriosun verme cok harcio falan dolduruyo..biz kari koca bi hafta sonu tatil yapicaz otelde iyi vakit geciricez anla demi evde zirt pirt cocuk gibi odamiza giriolar,kac sefer kayinpederim beni anadan dogma yakaladi
(( ayip diye bisey var..bir anlayis gostermiolar,kiyinvalidem hemen ayyy neguzel birlikte gidelim diye atlio...esim ailesine saygidan bisey diemio...kayin validem ve kayinpederim odama izinsiz girip herseyimi kurcaliolar,yatagimi acip,her ne hikketse bakiolar.cok kizginim bi ozelim olur gece yatakta demi bayanlar ayippppp yaaa vallahi ayippp
Neyse bunlar ne ki esim bana dugunde taktigi altinlari ben tr.bankaya attim ciktim yola,senelerce bana o altinlari al gel buraya ya tak ya yapmiorsan benim bankada kasam var oraya koyalim:))) diye beni tahrik edio..
Esim aileme isitici almisti o olay oldu ayildi bayildi olar kim oluo sen onlara para harcion falan die ben cok kirildim tabi o donem caliordum esimide aldim gittim en iyisinden isitici aldim evlerine monte ettirdim..nedese beyenirsin oglum canim tesekkur ederim...esim de bana degil esime et o verdi parasini onun hediyesi dedi..bana tesekkur etmedi..ben ogluma tesekkur ediorum,ayni sey dedi..o pis kayin pederim ahhh insallah ikiside cehenneme giderler..ben cok bunalmistim esimle kavga ettim ciktim evden nereye gitcem ailemden uzagim,geceyi otelde gecirdim,bu kavgalar bu ara hep ailesi yuzunden ve ayri eve cikmak istemem yuzunden..esim aramio,kesin doldurduler biliorum...neyse esimi aradim tel.acmio..kayinpederimi sabahin 4 de esimi bana vermesi icin rica ettim bana nededi biliomusunuz...oglumu uyandirimam sabah erken kalkip ise gidecek,uyaninca arar konusursun dedi ve tel.kapadi...hala kalbim cok kirik..kayin validem eve dondugumde yuzunde pis pis gulumsemeyse bana keske evden gitmeseydin,huyuna gitseydin,dedigini yapsaydin boyle olmaz dedi..gozleri seytanca guluo ya allah tezgunde yanina alir insallah..
Yillarca birlikte yasama konusu geldiiii gectiii..sonbir yildir birlikte yasioruz yaa esimi iiice avuclarina aldilar,benim esimde fikir degisirdi ve birlikte yasamaa olayina alisti...
Bide benim bi eltim var tabe mesur kayinbiraderim...adina tom diyim bu beyefendinin..tom 36 yasinda ve calismio..evli..simdi nasil oluo diceksiniz..bu tom ailesinden,komsusundan,esimdem,akrabalardan her ay orc para istior..bu sekilde 5 senedir calismadan yasadi..kayinvalidem bakio onlara..evini harcini oder,kirasini oder,para verir..bole hayata can kurban demi...bide eltim var o yilan kayinvalidemei kullanir,hemde nasil kullanir..somurur bude kendini acindirir benim cadoloz kayin validem de yazikkk ona aciii ona,kendine ne aliosan onada allll der beni sikistirir..beni zorla alisverise gotirur sana hediye alicam diye..hem eltime hem bana aldirir bi ton sey.sonra aaaa kartimi evde unutmusum sen odede ben sana sonra veirim der...her seferinde oyle yapiolar..birde ben aldim oluo
(((
Kayinpederimde de azzz yilan degil,hergun esime gunun raporunu verio..karin sole yapti,bole dedi falan..benim kendimi anlatma firsatim olmadan oo esimi dolduruo..
Gecenlerde esim bana ilk defa karsilikli kahvalti yapalim hazirladada dedi..neyse mutfakta hazirladim ,esime ekmek ustune marmelat hazirladim,daha da yerime oturmadiydim,elimden aldi bicagi cekti onune receli,bi ekmek daha surdu ogluna verdi oturdu masaya karsilikli ogluyla...ben ayakta agzim acik kaldi..esim otursana gel kahvalti yap dedi..bende yapmis kadar oldum,size afiyet olsun dedim odama ciktim..
Daha neler neler kizlar...size tum yasadiklarimi anlatsam,kendi halinize sukredersini...
Sonucu merak ediyorsaniz 4yillik tavizden sonra buyukkkkkkce bir patlama ve kavga dmedigim kalmadi,yapmadigim kalmadi..simdi cok resmiyim..kendisi kedi gibi yanasio ama ben hep elimin tersiyle itiorum.ya sesini duymak bile beni yoruo bu kadinin..burdan arkadaslara sesleniorum,sakin birlikte yeme olayina alistirmayinnnn sakinnnn biz alistirdik,artik disariya ciktimizda bize kusuorlardi..yetti beee dedim..yetti ama artik siz kimsiniz ki benim hayatima karisiosunuz dedim..siz hayatimda esim oldugu surece varsiniz bunu sakin unutmayin dedim,bunuda bici bici sekilde sanmayin bana komsu nasilsi sizde oylesiniz,ilerde kendi evime gectigimde bana yaptiklarinizin hic birine musade etmicem haberiniz olsun dedim..
Ne alsak kariolar,ne yapsak kariolar..kendi bildikleri dogru,yaptiklari dogru..150 ekran tv.aldik 2 hafta evde kavga oldu..almicakmisiz cunku cok buyuk gozu orarmis..neyse bi kavga gurultu onu aldik,simdi odamdan cikmiolar tv.izlemek icin..kosu bandi istedim esime 1 ay hergun kavga ettik neymis almicamisiz,yaaa sana ne dedim gittim aldim,simdi kendide kosubandinda yuruyus yapmak istiyo..beni kiskanio..hemde cokkk..kendi gormedigi seyleri bende gormum istio..bide okumus klturlu insan dersiniz..sort giyiorum,bana cok kisa bu sort sana uzununu alalim,cok acik dio..ayyy sana ne yaa dedim gencim guzelim evliyim..esime giyiniyorum,eger cok istiorsan sende giy dedim..ayyy o bir ara evde kisacik sortlarla gezerdi..vallahi esinden beni kiskanio..cok komik demi...bayanlar neee ki anlattiklarim,yasadiginiz seyleri buyutmeyin,neler varrr nelerrrr...
Altli ustluyseniz sakin taviz vermeyin,ben kendim piseremdigim gibi istedigimide yiyemiorum...iskeletim cikti zayifliktan..bide yasli bayanlar kizmasin bana ama yas ilerledikce hijyen olayi da azalio..goz az goruo,el iyi donmuo falan benim midem kalkar yemiom artik elinin deydigi seye..
Bu durum beni esimde soguttu..ayrilmak istiyorum ve dogru zamani bekliyorum...siz sevginizin bitmesine musade etmeyin bayanlar..tabi kayinvalide ve esi tek sorun degil,iliskimizdede problemler yasioruz..
Neyse cok uzattim,insallah sikmam..icimi doktum sizlere..
Sevgiler