- 5 Mart 2012
- 702
- 703
- Konu Sahibi greengirll
Kim oldugu onemli degil biri size bir terbiyesizlik yaptiysa ozur dileyene kadar tavrinizi koyun ve gorusmeyin bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konu sahibinin annesi tipki anlattigi gibi iyi niyetli, hicbir seyde art niyet aramayan bir insan olabilir. Siz neden bu kadar tepki gosterdiniz anlayamadim.öncelikle 'sizin anneniz' olduğu için mi kanatsız melek(!) merak ettim. anneniz o kadar saf temiz iyilik meleği eşinizin annesi aman Allahım düşman başına yani öyle mi??
ilk olarak bu huyunuzu ve düşünce yapısını değiştirin.
ikinci olarak sizin kendisine ısınamadığınızı fark edip size daha sıcak yaklaşmayı hedeflemiş olmalı ki niyeti öyle bile olsa kurduğu cümleler yanlışmış.
ayrıca size normal hayatta ki kaynananızı demiyorum iş, eş kendi aileniz ya da arkadaş çevreniz de olabilir birisi bişey dese bir gün sonra mı cevap vericeksiniz..?
tavsiyem onunda bir 'anne' olduğunu unutmadan karşılıklı konuşarak sevmediğiniz konuları onunla paylaşmanız... aksi halde eşinizin gözünde kendi annenizin 'saf,melek,iyilik meleği' olduğundan emin olamazsınız!
konu sahibinin annesi tipki anlattigi gibi iyi niyetli, hicbir seyde art niyet aramayan bir insan olabilir. Siz neden bu kadar tepki gosterdiniz anlayamadim.
o zaman da ipler kopacak işte... ki eşim de iyi geçinelim istiyorMadem o bu şekilde sen de onun gibi davran canım lafı koy ortaya
eşim aman iyi geçinilsin aile bağları kopmasın derdindeO an cevabını verirdim ayrıca ben vermiyorsam eşim ne diyorsun anne sen demeli!
eşim istemiyorum ev falan dedihic orali olma bence. O söyleyip dursun
benim annem olduğu için değil, ki ben annemin bir çok huyunu da eleştirir kızarım ama çok iyi ve saf biri hayatımda daha iyisini tanımadım kusura bakmayın ama bu böyle. herkes de söyler yani bunu. sizin demek istediğinizi anlıyorum ama benim düşünce yapım öyle değil. satır aralarına da serpiştirdiğim gibi kendisine her zaman iyi davrandım her lafına ters tavrına ılımlı yaklaştım ama ısınamadım çünkü SAMİMİ GELMİYOR.öncelikle 'sizin anneniz' olduğu için mi kanatsız melek(!) merak ettim. anneniz o kadar saf temiz iyilik meleği eşinizin annesi aman Allahım düşman başına yani öyle mi??
ilk olarak bu huyunuzu ve düşünce yapısını değiştirin.
ikinci olarak sizin kendisine ısınamadığınızı fark edip size daha sıcak yaklaşmayı hedeflemiş olmalı ki niyeti öyle bile olsa kurduğu cümleler yanlışmış.
ayrıca size normal hayatta ki kaynananızı demiyorum iş, eş kendi aileniz ya da arkadaş çevreniz de olabilir birisi bişey dese bir gün sonra mı cevap vericeksiniz..?
tavsiyem onunda bir 'anne' olduğunu unutmadan karşılıklı konuşarak sevmediğiniz konuları onunla paylaşmanız... aksi halde eşinizin gözünde kendi annenizin 'saf,melek,iyilik meleği' olduğundan emin olamazsınız!
ben kayınvalidem kötü demiyorum yaşadığım bir olayı anlatıyorum ve bundan sonra nasıl davranayım sizce diye fikir istiyorum. kv kötü diyi düşünsem çoktan gemileri yakabilirdim ona bu kadar önem verip de burda fikir almazdım, vakit harcamazdım.belki eşine göre de kendi annesi iyilik meleği... neden empati yapmıyorda illa ki kayınvalidesini kötü dememizi bekliyior anlamış değilim bende...
benim annem olduğu için değil, ki ben annemin bir çok huyunu da eleştirir kızarım ama çok iyi ve saf biri hayatımda daha iyisini tanımadım kusura bakmayın ama bu böyle. herkes de söyler yani bunu. sizin demek istediğinizi anlıyorum ama benim düşünce yapım öyle değil. satır aralarına da serpiştirdiğim gibi kendisine her zaman iyi davrandım her lafına ters tavrına ılımlı yaklaştım ama ısınamadım çünkü SAMİMİ GELMİYOR.
ben kayınvalidem kötü demiyorum yaşadığım bir olayı anlatıyorum ve bundan sonra nasıl davranayım sizce diye fikir istiyorum. kv kötü diyi düşünsem çoktan gemileri yakabilirdim ona bu kadar önem verip de burda fikir almazdım, vakit harcamazdım.
ipleri kopar diyorsunuz?Kim oldugu onemli degil biri size bir terbiyesizlik yaptiysa ozur dileyene kadar tavrinizi koyun ve gorusmeyin bence
peki bunu eşinizle paylaştınız mı? yani annenin tavırları iyi olabilir ama bana sıcak gelmiyor dediniz mi?[/QUOT
bir kaç kere konuştuk eşim annesiyle de konuştu hatta şu tavırların kırıyor eşimi falan diye ama gene eski haline döndü. eşim aşırı derecede üzülüyor benim tek hayalim iyi anlaşmanızdı falan diyor bende öyle kalakalıyorum...
anladım sizi ama eşimin %100 haklı olarak gördüğünü sanmıyorum öyle olsa beni suçlar yada annesini tutar. hiç lafını bile etmiyor sanki hiç olmamış gibi. demin bir arkadaş da söyledi bence her şeyin farkında. benim tavırlarımda inanın bir soğukluk yok ha anne demiyorum ama annemden farklı bir davranışta bulunmuyorum. kendisi baştan çok daha soğuk davrandı ilk günler yüzüme bakmayıp benle konuşmuyordu bile. geçen bir konuda da vardı gelin adayımız dedi kendi 1. derece akrabalarına bile. her şeyi oğluyla halletmeye çalıştı falan.bende dedim ki eşiniz de belki kendi ailesini ya da annesini çok iyi görüyor. ve belirttim ki dediği şey yanlış ona %100 hak veriyorum size. ama belki kendince sizi daha çok ısıtmaya çalışmıştır ısınamadığınızı anlayıp. keşke o an cevap verseydiniz...
ha bir de en başta yazdığım gibi o an cevap vermemek gibi sevmediğim bir huyum var ipler kopsun istemiyorum kimseyle kötü olmak istemiyorum. ama bundan sonra da nasıl davranmalıyım kararsız kaldım işte.bende dedim ki eşiniz de belki kendi ailesini ya da annesini çok iyi görüyor. ve belirttim ki dediği şey yanlış ona %100 hak veriyorum size. ama belki kendince sizi daha çok ısıtmaya çalışmıştır ısınamadığınızı anlayıp. keşke o an cevap verseydiniz...
bayramda bile bizle görüşmedi aramak hiç mi hiç içimden gelmiyor, sanki yaptıkları haklıymış gibi.bazı insanlar da patavatsız ne yapsan da degiştiremezsin.. söylemiş bir söz patavatsızlık etmiş.. arkadasın olsa alakanı kesersin de sonucta karsındaki eşinin annesi.. arayıp sadece hal hatır sorabilirsin cok sıcak hiçbirsey olmamıs gibi davranmana da gerek yok..bu eminim eşinin de hosuna gidecektir,ne olursa olsun annesi cünkü..
Anlayamadım , karşı taraf mı gelmenizi istemediği için eşiniz konuları kapatıyor yoksa sizin kırıldığınızı düşündüğü için mi ?