- 24 Temmuz 2015
- 502
- 350
- Konu Sahibi greengirll
kayınvalıde konusu cok sıkıntılı valla allah sabır versn .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aramız bozulmasın diye, aile bağları kopmasın diye, gelin kaynana birbirini yemesin diye:)
Kızlar merhaba, sorun kayınvalide. Kısaca özet geçmem gerekirse,2 yıllık evliyim. Evlenirken kayınvalidemden herhangi bir talebim olmadı ne benim ne ailemin şunu isteriz bunu isteriz gibi. Çalışıyorum, kayınpederemin kendi oturdukları evin yanında bir evleri daha vardı, burda oturmak ister misiniz deyince bende hem kırılmasınlar hemde işime yakın diye tercih ettim. Belki de en büyük hatam bu oldu. Eşimde bende çok yoğun çalışıyoruz eşim akşam 8 den önce eve gelemiyor, dolayısıyla evimize çok gelen giden olamıyor haliyle. Ailem de babamı kanser hastası başka evde rahat edemiyor, dolayısıyla gelirse arada annem gelir genelde biz gideriz hem annem bize yemek hazırlar hem de kendi hazırladıklarını arabayla eve götürürüz. Kayınvalidem bakarsanız çok sıcak davranır evinde iş yaptırmaz vs ama baştan beri nedense bir türlü tam anlamıyla ısınamıyorum yani samimi gelmiyor bana tavırları falan. Bu konuda gerçekten yanlış anlaşılmak istemem içgüdülerim kuvvetli olup bir insana başta ısınamadıysam ondan mutlaka zarar görmüşümdür. Ara ara annem bazı şiyler söylüyordu bana çok önemsemiyordum işte kv annemle konuşurken kızın beni evine istemiyor, çocukları mı olmuyor falan bişiler söylüyormuş. Annem de dünyanın en iyi niyetli insanıdır hiç kötü düşünmez böyle saf saf söylüyor bana. Yanlış anlamıştır diye üstünde durmadım. Ama artık sabrımı taşıran olay şu oldu, babalar gününde eşimle kayınvalidelere uğradık, görümcemle eşi de geldi, konuşuyoruz. Eşimin de işyerinde sıkıntılı bir durumu vardı epeydir bunalıyorduk onu konuşuyoruz, birden kv ayyy oğlum sana bu kızı aldım mutlu oldun bak şimdi gene mutsuzsun ikinciyi mi almak gerekiyor napayım sana?? dedi... Olayın şokuyla bi idrak edemedim. Birde hiç sevmediğim bir huyum var, birisi beni kıracak bir şey söyleyince o an kavga çıkmasın huzursuzluk olmasın diye cevap vermem ama sonradan da üüzülür kırılır o kişiden soğur ve uzaklaşırım. İçimde yaşarım yani. Keşke o an tepkimi verseymişim. Eşimden sinirimi aldım ve o konuyu açmadım. Ve o günden beri hiç görüşülmedi. Bayramda eşime sordum ziyarete gitmiyor muyuz tatile gidiyor onlar dedi kapadı konuyu. Bayram sonrası gene konuyu açtım cevap yok. Haftasonu bir düğüne gittik oraya da gelmedi. Öyle garip bir insan ki kendince bir sorun yaratıyor ve tüm dünyaya küsüyor. Dün anneme akıl danıştım annem tam bir kanatsız melek, sen ara sor diyor. Ben ise hiç bir şey yapmamayı düşünüyorum. Dağınık ve uzun yazdım kusura bakmayın...Siz olsanız ne yaparsınız?
iyide konu iş ile ilgili hadi sizle olan kavgasından bahsetse eşiniz ki onda bile böyle birşey deme lüksüne sahip değil.Bildiğiniz saçmalamış alakasız biyerden içindekileri atmış.Damatla kızda orda diye onlardanmı güç almış ne.
keske hiç görüsmeme gibi bir sansın olsaydı ama yokbayramda bile bizle görüşmedi aramak hiç mi hiç içimden gelmiyor, sanki yaptıkları haklıymış gibi.
bekleyelim bakalım...Akıllı bir eşiniz varmış. Sizde daha fazla kurcalamadan eşinizin yapacağı hamleyi bekleyin.
aynen öyle kv nazını çekiyoruz sürekli.İşin saçmalığı kv laf sokuyor, gelin susuyor , kv küsüyor.Yaa boşver eşin akıllıymış sen eşine sorarsın annenler napıyor diye yada eşinin önünden zaten geçmişsin gidelimmi diye bitti işte.
Canım sen niye kafaya takıyor sun konuşmazsa konuşmasın. Hem suçlu hem güçlü.valla aynen ben sanki oyuncağım bunların arasında. gel gel git git. bu nedir böyle? geçen eşim akşam uğramış ama bişi anlatmadı.
zaten baştan beri kv beni hiç muhatap almaz her işi oğluna söyler, sanki evin hanımı oymuş gibi.
valla tam da var öyle birisi şu an kv ile kavgalı bizi sürekli çağırır ben de severim onu...Canım sen niye kafaya takıyor sun konuşmazsa konuşmasın. Hem suçlu hem güçlü.
Bak sana bir ortadan çatlatma metodu. Eşinin ailesinden kimse varmı severek görüştüğün. Bir gün çaya falan çağır kadın kadına sohbet muhabbet. Kv ile ilgili değilde sürekli şen şakrak muhabbet aç. Eşinede şunları çağırıyorum falan deme. Misafirler gittikten sonra bugünde şunlar şınlat oturmaya geldi de.Annemi niye çağırmıyorsun derse benle konuşmuyor diye hiç aklıma gelmedi. Dersin.
Aynı benimki biz 5 aydır görüşmüyoruz , Eşimle arama girmiyor bu durum ama , ben vicdan yapıyorum eşim için , kendide biliyor me olduğunuKızlar merhaba, sorun kayınvalide. Kısaca özet geçmem gerekirse,2 yıllık evliyim. Evlenirken kayınvalidemden herhangi bir talebim olmadı ne benim ne ailemin şunu isteriz bunu isteriz gibi. Çalışıyorum, kayınpederemin kendi oturdukları evin yanında bir evleri daha vardı, burda oturmak ister misiniz deyince bende hem kırılmasınlar hemde işime yakın diye tercih ettim. Belki de en büyük hatam bu oldu. Eşimde bende çok yoğun çalışıyoruz eşim akşam 8 den önce eve gelemiyor, dolayısıyla evimize çok gelen giden olamıyor haliyle. Ailem de babamı kanser hastası başka evde rahat edemiyor, dolayısıyla gelirse arada annem gelir genelde biz gideriz hem annem bize yemek hazırlar hem de kendi hazırladıklarını arabayla eve götürürüz. Kayınvalidem bakarsanız çok sıcak davranır evinde iş yaptırmaz vs ama baştan beri nedense bir türlü tam anlamıyla ısınamıyorum yani samimi gelmiyor bana tavırları falan. Bu konuda gerçekten yanlış anlaşılmak istemem içgüdülerim kuvvetli olup bir insana başta ısınamadıysam ondan mutlaka zarar görmüşümdür. Ara ara annem bazı şiyler söylüyordu bana çok önemsemiyordum işte kv annemle konuşurken kızın beni evine istemiyor, çocukları mı olmuyor falan bişiler söylüyormuş. Annem de dünyanın en iyi niyetli insanıdır hiç kötü düşünmez böyle saf saf söylüyor bana. Yanlış anlamıştır diye üstünde durmadım. Ama artık sabrımı taşıran olay şu oldu, babalar gününde eşimle kayınvalidelere uğradık, görümcemle eşi de geldi, konuşuyoruz. Eşimin de işyerinde sıkıntılı bir durumu vardı epeydir bunalıyorduk onu konuşuyoruz, birden kv ayyy oğlum sana bu kızı aldım mutlu oldun bak şimdi gene mutsuzsun ikinciyi mi almak gerekiyor napayım sana?? dedi... Olayın şokuyla bi idrak edemedim. Birde hiç sevmediğim bir huyum var, birisi beni kıracak bir şey söyleyince o an kavga çıkmasın huzursuzluk olmasın diye cevap vermem ama sonradan da üüzülür kırılır o kişiden soğur ve uzaklaşırım. İçimde yaşarım yani. Keşke o an tepkimi verseymişim. Eşimden sinirimi aldım ve o konuyu açmadım. Ve o günden beri hiç görüşülmedi. Bayramda eşime sordum ziyarete gitmiyor muyuz tatile gidiyor onlar dedi kapadı konuyu. Bayram sonrası gene konuyu açtım cevap yok. Haftasonu bir düğüne gittik oraya da gelmedi. Öyle garip bir insan ki kendince bir sorun yaratıyor ve tüm dünyaya küsüyor. Dün anneme akıl danıştım annem tam bir kanatsız melek, sen ara sor diyor. Ben ise hiç bir şey yapmamayı düşünüyorum. Dağınık ve uzun yazdım kusura bakmayın...Siz olsanız ne yaparsınız?
aynen böyle bir şaka olamaz zaten hiç şaka modunda değildi herkesin içinde nasıl böyle bir şey söyleyebiliyor anlamıyorum. ama kendisi kaybeder beni çoktan kaybetti.Kadinlar erkeklerin oyuncagi mi..
Oglunu eylesin diye sizi gelin mi "almis"..
Pardon kaca "almis" acaba cok merak ettim.
Bu ne densizliktir yaa..
Kendince saka yaptigini sanmiyorum baya agzindan cikani kulagi duymuyor kvnizin,
bir de damadinin kizinin yaninda..
Boyle sey mi olur yaa, birakin gorusmesin daha iyi.
keşke şaka olsaydı ama inan değildi...CNim aklinca saka yapmis sana aman sallama gul gec bozuldugunu anlarsa seni sinir etmek icin hep yapar