kayınvalidenin amacı ne ??

Kadın almış yaşını başını, kaynana olmuş ama hala ağzının lafını bilmiyor. Eşinin annesi atsan olmaz satsan boylesini kimse almaz :KK53:
Esinle arani bozma. Hic ugrasma , Allah rizasi icin buyugundur saygini bozma. Seviyeli sekilde görus derim :)
Boyle durumlarda iliskiyi tamamen bitirmek dogru olmuyor maalesef.
babalar gününden beri görüşmüyoruz işte... eşim de hiç bir şey demiyor o bir şey söyleyene kadar bende demeyi düşünmüyorum. eşimin istediği kadar görüşürüm bundan sonra.

o an tepki verilmesi çok daha doğru olurdu ama aramayınız.ve böyle durumlarda da sessiz kalmayın.
evet malesef genelde ben kalırım o an tepki veremem ama öyle bir laf söyledi ki ölsem aklıma gelmeyecek bir şey olduğundan nasıl bir şok geçirdim anlatamam size. ama artık iyice tanıdım kendisini fikrini zikrini anladım gayet hazırlıklıyım bundan sonrası için.

Aynı benimki biz 5 aydır görüşmüyoruz , Eşimle arama girmiyor bu durum ama , ben vicdan yapıyorum eşim için , kendide biliyor me olduğunu
peki siz mi görüşmüyorsunuz özellikle, eşiniz ne diyor bu duruma? eşim annesini biliyor diye tahmin ediyorum ama aramızın bozulmasanı da istemiyor bir de yanyana oturuyoruz komşular feci dedikoducu, gelin oğul gelmiyor diye çoktan başlamışlardır bile dedikoduya...

siz görmüyormusunuz kayınvalidenizi eve girip çıkarken yada onlar sizi görmüyor mu. eşinin cep telefonuna baktın mı hiç konuşuyorlar mı acaba. kim aramış mesela?

siz görmüyormusunuz kayınvalidenizi eve girip çıkarken yada onlar sizi görmüyor mu. eşinin cep telefonuna baktın mı hiç konuşuyorlar mı acaba. kim aramış mesela?
onlar görüyordur biz onlarınkini göremiyoruz konum olarak. ben sabah 8 çıkıp akşam 7 geliyorum.eşimin telefonuna bakma gereği duymam ister konuşsun ister konuşmasın...şu anki halimden de gayet memnunum aslında ama ilerde sorun çıkacak gibi hissediyorum.

hayır eşinin bu kadar sana karşı sessiz kalmasına şaşırıyorum. ne kadar daha böyle gidecek mesela. bir gün gel annemlere gidelim dediğinde sen niye gidiyoruz diye sormıycak mısın yada şimdiye kadar niye gitmediğinizi. eşinin ailesi hakkında hiçbirşey konuşmaması garip seninde bu kadar sabırlı olup ailesi hakkında konuşmamanız çok garip. şu anki halinden memnunsun fakat endişelisin. bu endişe ise seni yer ailesi hakkında konular açılmaya başladığında yersiz tepkiler verebilirsin. artık bundan sonra görüşmiycez yada biraz hatalarını anlasınlar o yüzden biraz uzak duralım diye konuşma yok. sonuçta siz karı kocasınız.

hayır eşinin bu kadar sana karşı sessiz kalmasına şaşırıyorum. ne kadar daha böyle gidecek mesela. bir gün gel annemlere gidelim dediğinde sen niye gidiyoruz diye sormıycak mısın yada şimdiye kadar niye gitmediğinizi. eşinin ailesi hakkında hiçbirşey konuşmaması garip seninde bu kadar sabırlı olup ailesi hakkında konuşmamanız çok garip. şu anki halinden memnunsun fakat endişelisin. bu endişe ise seni yer ailesi hakkında konular açılmaya başladığında yersiz tepkiler verebilirsin. artık bundan sonra görüşmiycez yada biraz hatalarını anlasınlar o yüzden biraz uzak duralım diye konuşma yok. sonuçta siz karı kocasınız.

evet daha önce de sorun yaşadık mesela, belki de yine sorun çıkacak diye korkuyor olabilir. yada benim gibi kafasına takmıyor da olabilir, malum erkekler biraz farklı. ayrıca çok da yoğun ve sıkıntılı bir işi var. benim de zaten endişelendiğim konu bu, ileriyi görememek. kv yi daha yeni yeni tanıyorum çok değişik bir insan, ama gördüğüm kadarıyla periyotlarla sürekli depresyonda ve dış dünyaya kendini kapatıyor. ilk evlendiğimizde de saçma bir sebepten küsüp yolda görünce konuşmuyordu falan. hep geçmişini öne atıyor, geçmişte şunu yaşadım bu sıkıntıyı yaşadım. şu an bir rahatsızlığı vs yok, gayet de sağlıklı yaşına göre, sürekli kendine dert arama peşinde. belki de ilgi çekmek için yapıyordur bilemiyorum. uygun bir ortamda konu açmak istiyorum eşime ama inanın doğru düzgün sakin sakin oturup konuşmaya vakit yok. akşamları yemek yiyip uyuyoruz nerdeyse. bu yüzden de zaten kv ye battığı gibi hafta içi kimseyi ağırlayamıyorum.

bir de şu var, bende de hata var sonuçta, o laftan sonra hiç konuyu açmadım eşime, sanki gizli bir anlaşma yapmış gibiyiz...

en uygun bir zamanda şöyle bir hafta sonu yatakta uzanırken keyfinizi kaçırmıycak şekilde konuyu açarsın belki. mutlaka konuşulacak er yada geç fakat senin içinde rahat olsun. bil ki bi müddet böyle olacak yada olmayacak. ona karar verirsiniz. Allah yardımcın olsun.

en uygun bir zamanda şöyle bir hafta sonu yatakta uzanırken keyfinizi kaçırmıycak şekilde konuyu açarsın belki. mutlaka konuşulacak er yada geç fakat senin içinde rahat olsun. bil ki bi müddet böyle olacak yada olmayacak. ona karar verirsiniz. Allah yardımcın olsun.

teşekkür ederim... evet uygun anda konuyu açmam lazım... farkında olmasamda içimde birikiyor çünkü.

peki siz mi görüşmüyorsunuz özellikle, eşiniz ne diyor bu duruma? eşim annesini biliyor diye tahmin ediyorum ama aramızın bozulmasanı da istemiyor bir de yanyana oturuyoruz komşular feci dedikoducu, gelin oğul gelmiyor diye çoktan başlamışlardır bile dedikoduya...
Benim ki tuhaf taziyemiz oldu gelmedi aramadı bile bizimkileri , zaten hep ben bişe olmaz diyordum , evim yakın değil zaten kendisi beni aramazdı hep ben arardım , taziye mevzusu olunca bunun ne bana ne aileme saygısı var diyip hepten çektim kendimi , eşim anneyi bildiği için bana hiç bişey demiyor konuyu bile açmak istemediğini biliyorum bana ve aileme karşı mahçup hissediyor kendini , sende Çek kendini bişey yokmuş gibi davran gitme çok yol verme arama yan yana geldiğinde de normal sıradan bi insan gibi sıradan davran ben hep iyi oldum hep alttan alıp bişe olmaz dedim ama iyi olunca daha çok yükleniyorlar

Benim ki tuhaf taziyemiz oldu gelmedi aramadı bile bizimkileri , zaten hep ben bişe olmaz diyordum , evim yakın değil zaten kendisi beni aramazdı hep ben arardım , taziye mevzusu olunca bunun ne bana ne aileme saygısı var diyip hepten çektim kendimi , eşim anneyi bildiği için bana hiç bişey demiyor konuyu bile açmak istemediğini biliyorum bana ve aileme karşı mahçup hissediyor kendini , sende Çek kendini bişey yokmuş gibi davran gitme çok yol verme arama yan yana geldiğinde de normal sıradan bi insan gibi sıradan davran ben hep iyi oldum hep alttan alıp bişe olmaz dedim ama iyi olunca daha çok yükleniyorlar

tayizede aramadılar ilginç...

belli ki patavatsız bir kadın.. genelde türk anneleri oğullarının hayatları hakkında çok fazla söz sahibi hissederler kendilerini.. sanki sizi oğlunu oyalasın diye kendi almış gibi lanse edip bak senin mutluluğunu bir ben düşünüyorum gibi davranmış.. bence üstünüze alınmayın oğlu ile kim evlenseydi aynı davranacaktı.. eşiniz sizin tarafınızdaysa uzatmayın canınızı da sıkmayın..

belli ki patavatsız bir kadın.. genelde türk anneleri oğullarının hayatları hakkında çok fazla söz sahibi hissederler kendilerini.. sanki sizi oğlunu oyalasın diye kendi almış gibi lanse edip bak senin mutluluğunu bir ben düşünüyorum gibi davranmış.. bence üstünüze alınmayın oğlu ile kim evlenseydi aynı davranacaktı.. eşiniz sizin tarafınızdaysa uzatmayın canınızı da sıkmayın..

aynen öyle "almak" kelimesi zaten beni insan yerine bile koymadığını, eh oğlum beğendi alayım şu oyuncağı gibi bir düşünceyle aynı nerdeyse. keşke bir sürü istekte bulunsaymışım. ağzımı açıp tek bir şey istemedim. hiç unutmuyorum yüzük alırken eşimle kendime orda kuyumcu saat de bak demişti kv hemen atladı bakamayız şimdi kendileri alsınlar. eşim sonradan hiç bir şey söylemeden kendi almıştı bana...

X