kayınvalidenin amacı ne ??

ikinciyi mi almak lazım deyince eşin ne dedi :O Oyuncak alıyo sanki oğluna deli mi ne ...

ikinciyi mi almak lazım deyince eşin ne dedi :O Oyuncak alıyo sanki oğluna deli mi ne ...
aynen dediğiniz gibi oyuncak alıyor sanki bu nasıl bir laf ya, şaka bile olsa insanın fikri neyse zikri de odur, demek ki aklından böyle geçiyor. ben zaten kv nin hayalindeki gelin değilim gayet iyi biliyorum, eee oğlum sende çalışan kız aldın falan der hep, sen okumuşsun der sürekli.

Ne kadar şanslısın ki eşin sana " ortada olay yok" süsü verdirmeye çalışmadan sessiz sedasız kapatmış olayı. bunun tam tersi olup da görüşmeye mecbur bırakabilirdi de. Bence şu an gayet iyi bir durumdasın. Gördüğün yerde de selam ver hal hatır sor ve kendi işine bak derim.
anlayamadığım kısım eşim herşeyin farkında ve ara bozulmasın diye kapatıyor mu konuyu yoksa hiç mi anlamıyor bundan bir türlü emin olamıyorum.

[QUOTE="greengirll, post: 41955842, member: 427748anladığını dönüp annde sizin gibi olsam o an cevap versem. hiç şaka gibi değildi valla kimse de gülmedi zaten o an.
Bende cevap veremiyorumki cnm. Herkes benim ciddi anladigimi dönüp kaldığını anlayınca sunuyorlar zaten. Böyle sakami olur ayrıca Bide ben suna iinaniorum her şamanın altında bi gerçek yatar[/QUOTE]
aynen öyle şaka yapıyorum adı altında söyleyeceklerini söylüyor bence insanlar.

Bir erkeğin mutlu olması için başka kadın olması gerektiğine inanıyorsa kocasının harem kurması lazım yoksa böyle bi kadınla zor bacım :KK11:
onun derdi zoru benle gayet iyi biliyorum, yüzüme karşı iyi ama istediklerini yaptıramıyor ya, hayalindeki gelin değilim ya, rahatsızlığı ondan. ben hiç unutmuyorum mesela ilk günlerde benim suratıma bile bakmıyordu, evimize tanışmaya geldiler bu soğuk uzak. sonradan sıcak davranmaya başladı ama ben bir türlü ısınamadım ve bu tarz davranış ve biriken küçük küçük bir sürü olay sebebiyle iyice soğuyorum. sinek küçük mide bulandırır misali bir sürü minik minik ama sinir bozucu olay yaşıyoruz.

anlayamadığım kısım eşim herşeyin farkında ve ara bozulmasın diye kapatıyor mu konuyu yoksa hiç mi anlamıyor bundan bir türlü emin olamıyorum.
kesinlikle farkında eşin. Ama sana malzeme vermemek için bunu asla itiraf etmez. Sen haksız olsan belki dile getirir arayı yumuşatmak için, ailesi haksız olunca anlamamazlıktan gelir, anladığından emin ol. Dediğim gibi şanslısın ki sessizliği oynuyorsunuz. Benim eşim mesela "yaa annem öyle demek istemedi, öyle bir niyeti yok, sen yanlış yorumluyorsun" der de başka bir şey demez. Her şey kabak gibi açıkken..

demek ki ön yargılarında haklı çıkmışsın

kadın samimiyetsiz ve patavatsız
aynen tavırları çok samimiyetsiz geliyor yani mesela kızım falan diyor ama nedense o sıcaklığı bir türlü alamıyorum kendimi hep geri çekme ihtiyacı hissediyorum. ne zaman düşünclerim değişse bir olay oluyor ve haklıymışsın diyorum kendime.

aynen dediğiniz gibi oyuncak alıyor sanki bu nasıl bir laf ya, şaka bile olsa insanın fikri neyse zikri de odur, demek ki aklından böyle geçiyor. ben zaten kv nin hayalindeki gelin değilim gayet iyi biliyorum, eee oğlum sende çalışan kız aldın falan der hep, sen okumuşsun der sürekli.
çalışmasaydın da bu sefer oğlum çalışıyor sen yiyorsun derdi ...Ne kadar gereksiz muhabbetler ,susmayın cevabını verin sizde bazıları saygıdan gerçekten anlamıyor,herkesin anladığı dilden konuşmanızı tavsiye ederim :KK66:

Sanırım düğün zamanı bir çok şeyi siz ve eşiniz karşıladı eğer bu şekildeyse beni zor aldınız ne etliye ne sütlüye karıştınız 2.yi nasıl alacaksınız deyin bir daha gördüğünüzde

kesinlikle farkında eşin. Ama sana malzeme vermemek için bunu asla itiraf etmez. Sen haksız olsan belki dile getirir arayı yumuşatmak için, ailesi haksız olunca anlamamazlıktan gelir, anladığından emin ol. Dediğim gibi şanslısın ki sessizliği oynuyorsunuz. Benim eşim mesela "yaa annem öyle demek istemedi, öyle bir niyeti yok, sen yanlış yorumluyorsun" der de başka bir şey demez. Her şey kabak gibi açıkken..
zaten onun hayali hep iyi geçinmemiz ama annesiyle iyi geçinebilecek bir gelin var mı bilmiyorum. daha öncekilerle de hep sorun yaşamış kadın. hatta öyle ki daha nişanlı bile değilken hal hatır sormak için aramıştım kadın direkt ah benim oğlumu kızlar çok üzdü falan filan diye eskileri anlatmaya başladı ki aşırı derecede bozulup eşime rica etmiştim lütfen bunları bana anlatmasın diye.

X