Kayınvalidemle başa çıkamıyorum artık

Oha hemen boşanma konusunu açtın ve biraz abartmissin terbiyesizlik olur evli değilsin herhalde ya da evde senin sözün geçiyor

Herkes gelini suçlu bulmuş kaynanası yardim ediyor da kadin memnun olmuyor diye. Mesele bence bu degil. Mesele gelinin sözünün dikkate alınmaması. Gelin karışma ben yapacağım diyor ama kaynana bildiğini okuyor. Eğer sınırlarını koymazsan ev işlerine yemeklere karışan ilerde baska konulara çocuğunuz olduğunda ona da karışır. Benim başıma da geldi evliliğin ilk yılları ses etmedim tatsızlık çıkmasın diye suan yurtdışında yaşamama rağmen hayatımızın icinde surekli. Mesele ufak gibi görünüyor ama hissettiğini anlayabiliyorum. Hiçe sayılmak yok sayılmak. Söylediklerinin duyulmaması. Dik durup varlığını göstermelisin. Hayırını daha net ve yaptırımlarıyla belirtmelisin. Beni seviyor iyi davranıyor demişsin ama diğer gelin sınırını koyduğu icin sevilmiyormus. Sen yumuşak başlı olup işine karışıksın mi istiyorsun yoksa dik durup adam yerine konulmak mi? Kararını ver

Sizde çok fazla takılmışsınız ne demek yaaa yeni evli oğlunun evine aylarca kalmaya giden sınır bilmeyen bir kadın karşısındaki, hayır yani neyi ispatlamaya çalışıyor bu kayınvalideler yaaa hayırdır. Benimki de aramızda 3 sokak var ben bir aylık evliyken bende kalmaya geliyordu akşam çaya diye gelip kalıyordu kocası eve geçiyordu bu bende kalıyordu. Çözüm öyle aman onlar üzülmesinler le falan olmuyor siz sinir hastası olursunuz valla önce kocanizi alıp suçlayıcı değil de yapıcı bir dille anlatın ben öyle yaptım bizim aile olmaya ihtiyacımız varken bu şekilde olmaz her zman gelsinler ama biz birlikte biraz zaman geçirdikten sonra ben evime alıştıktan sonra diye. Sonra da kayinvalidenize karşı sınırlarınızı net çizin ben şöyle yaptim burasi bizim evimiz anne ve burada bizim kurallarımız geçerli dedim şimdi iki yıldır bana kalmaya gelemez. Şimdi de şey çıktı hafta sonları bizi evde yakalarsa kahvaltı hazırla da kahvaltıya gelelim

Konu 7 ay önce açılmış, ne yazdığımı bile unutmuşum. Beni alıntılamışsınız ama konu zaten benim konum da değil. Konu sahibi en son Şubat ayında siteye girmiş

Konu 7 ay önce açılmış, ne yazdığımı bile unutmuşum. Beni alıntılamışsınız ama konu zaten benim konum da değil. Konu sahibi en son Şubat ayında siteye girmiş
Ayyyy valla haklısınız ben bu aralar iyi değilim sanırım saçmalıyorum hakkınızı helal edin. Konu öyle karşıma veldi sinir bilmez kayınvalideler olunca gerilmisim

Kuzum haline şukret ben 1 yillik evliyim ve beraber yasiyoruz yazin 3 ayligina koye gidiyorlar sadece ama akrabayiz ve evde ne olsa bardak bile kirilsa gorumcelerime soyluyor anneme gidiyorum annene fazla gitme diyor esimle daha çocugumuz olmadi bana arkamdan kisir diyor yemek yapiyorum çok fazla yapiyordun diyip elestiriyor çoraplarini salondaki yastigin arkasina koyuyor pazara gidiyorum 400 lirayla çok harciyorsun ben 50 lirayla gidiyordum diyo iş yapiyorum pesıme takiliyor surekli geçmis olaylari tekrar tekrar anltiyor

Babanneme benziyor her işe karışır. O yüzden bir salata bile yapmam. Çok sıkıntı ya Allah yardımcın olsun marta kadar kalacaklarsa

Ah canım ya senin de işin zormuş. Hepten daha soğudum evlilikten. Sırf evlenicem diye yılın 3 ayı özgürlüğü kabul edemem ya. Hele çocuk konusuna karışmaları yok mu.

Ah canım ya senin de işin zormuş. Hepten daha soğudum evlilikten. Sırf evlenicem diye yılın 3 ayı özgürlüğü kabul edemem ya. Hele çocuk konusuna karışmaları yok mu.
Hic sorma çocuk olmuyorsa kadinin sucudur birde kayananamin 6 sene olmammis boyle imtihan edilmis bir insan hic soylememeli bunu ama işte inan anlatmadiklarim daha fazla var

En büyük hata eşinizde.
Kadın geleyim dememiş, oğlu resmen zoraki getirtmiş.
Kvyi değiştirmek çok zor olur bu yaştan sonra.
Niyeti iyi ama maalesef sınırlara saygısı yok.
Ben olsam bukadar bile dayanamazdım çok sabırlısın gerçekten.

Eşini çek konuş ciddi ciddi.
Ya annenle çok büyük kavga edeceğiz saygısızlık olacak tadı kalmayacak yada sen konuş karışmasın de.

Baktın eşin hala böyle devam sen bi kaç gün kendi ailene bırak git.

Eğer şimdi önünü almassan birdaha alamassın.

Öff yapsın yemeği temizliği gidince yerini değiştirirsiniz ya. Oh benim evde de yemek yapsa birileri de bende yesem.

Ağrı ve İzmit farklı kültürler.İyice sacmalamislar.Yeni evliyim senin yanında çocuk mu yapicam deseydin ya.Esine tepki koysaydin keşke onlar varken bende annemlere gidiyorum diye.

Mart mi? Oha

Konu sahibi konuyu güncelleseydi keşke tekrar. Ne söylesek havada kalacak. Anasının memesinden ayrılamamış bir koca müsveddesi daha görüyorum ben okuyunca konuyu. Böyle adama çocuk da yapılmaz. Boşanırken bin tane pislik yapar. Aklı olan çocuk yapmaz böyle adama. Biz o hataları yaptık şimdi bizimle beraber evlatlarımız da bu ceremeyi çekiyor. Tecrübe ile konuşuyorum. Çocuklu olarak boşanmak çocuksuz boşanmaktan zor. Çocuğu öne sürüp kadını yıpratır böyle insanlar. Kaç kurtul ailenin yanına git. Ne işin var bu cahil insanlarla senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…