kayınvalidem bizde

Pinky sen kocana söyle, kayınvalideye temiz pak, dağ başında insandan uzak bir ev bulsun, evini de satın ya da kiraya verin oraya taşınsın.
Yoksa o senin eve kıyın kıyın yerleşecek :)

Evi yerine oteli mi tercih etti?
Ne aksiyonlu kadınmış. Yahu

Tüm bu süreç içinde, kp le ve komşuyla tekrar konuşma şansınız oldu mu? değişiklik var mı?

Evi yerine oteli mi tercih etti?
Ne aksiyonlu kadınmış. Yahu

Tüm bu süreç içinde, kp le ve komşuyla tekrar konuşma şansınız oldu mu? değişiklik var mı?
Kayınpederim, görüştüğü kadınla yaşamaya başlayacak yakın zamanda. Boşanma dilekçesini vermiş. Kız da vazgeçmem, rezil oldum onun yüzünden erkenden evleniyorum hakkımı alacağım tabiki diyor.

canımya bu kv senin donları indira gandi yapmıştı degil mi ?
yanlış mı hatırlıyorum . böyle bir konun vardıı....
bu kv herşeyin içinden çıkıyor yaaa....
süpriz yumurta gibii

canımya bu kv senin donları indira gandi yapmıştı degil mi ?
yanlış mı hatırlıyorum . böyle bir konun vardıı....
bu kv herşeyin içinden çıkıyor yaaa....
süpriz yumurta gibii
Aynen o valla, herkes benim donlardan hatırlıyor onu. 2 günde ortalığı karıştırdı ama sonunda gitmek durumunda kaldı

Ay okudum ağzım açık kaldı
İyi yapmışsın
Hala kuduruyor, kesmedi onu komşu olayı

öncelikle allah kolaylık versin
het şeye karışan insanlardan korkarım
benim kv gibi senin kv de
ben 5 yıl idare ettim
artık konuşmuyorum kv ile.çünkü en son kocama "boşa bunu oğlum.elini sallasan ellisi" dediği zaman bitti benim için.
aman dikkat et sizin evi de karıştırmasın
tez zamanda gitsin

Ya acaba kayınpederiniz aldattığı için mi kv bu duruma geldi? Sürekli bi cinsellikle iliskili konularda sorun çıkarıyor.

Ya acaba kayınpederiniz aldattığı için mi kv bu duruma geldi? Sürekli bi cinsellikle iliskili konularda sorun çıkarıyor.
kayınvalidem daha sonra böyle oldu. Kayınpederime herkesin içinde tvde gördüğü adamlara bakıp " ulan bu da adam mı şu adamlara bak" modunda olduğu için, kayınpederim başka bir kadınla görüşmeye başladı. Sonra da valide iyice çığırından çıktı. Kayınpederim hayatımda ilk defa aşık oldum. Yaşım 55 diye mutlu olmayayım mı kalmış maksimum 15 yılım onu da doya doya yaşayayım diyor

Ben bu konuya denk gelmemistim simdi okudum da kadina uzuldum hem de guluyorum bir yandan. Pismis tavugun basina gelmeye seyler gelmis kadinin basina

Amanın, wuhhhuuuu!
bu olay ailedeki tüm bombaların pimlerini çekmiş resmen.

Kızı anlıyorum, yapabiliyorsa (gerçi kv den alamayacak belli ki o size patlayacak, belli)
alsın tabiki tazminatını.
Fakat kp sanki bir olay olmasını bekliyormuşda bulmuş gibi.

Kv nin boşanma dilekçesinden haberi var mı? Belkide tüm olaylardan haberdardı ve tüm bu arızasının sebebi, kp in sevgilisiydi. Ayy düşündükçe acıyasım geldi. Bilemedim

Bilmiyorum ki, en azından bosansaydı ilk önce sonra görüşseydi. Sanki kadının bu halde olmasında kpde de pay var gibi geliyor bana. Ama işte burdan bunu hissetmem ancak niyet okumak olur. :)

Aynen öyle, kp ne zamandır fırsat kolluyordu. Fırsatını elde etmiş oldu böylece. Haberi olduğunu biliyorum kayınvalidemin. Ama önemsediğini sanmıyorum. Kadını stalklıyor sadece instagramdan. Bakıyor böyle napmış nerelere gitmiş diye. En son kendisinin daha namuslu olduğuna karar verdi. Kadın da nasibini aldı yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…