- 23 Ekim 2022
- 1.438
- 3.048
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
?Siz geçen konu açan 19 yaşındaki üye değil misiniz?
Bir önceki konuda kv de pek konuşmuyordu, evlerine gidiyordunuz tv, telefon ile takılıyorlardı ya bunları söyleseydiniz hazır kendisi konuyu açmışken
Hiç Bir şey söyleyemedim maalesef o anda sanki biri ağzımı kapatıyor konuşamıyorumBir önceki konuda kv de pek konuşmuyordu, evlerine gidiyordunuz tv, telefon ile takılıyorlardı ya bunları söyleseydiniz hazır kendisi konuyu açmışken
Maalesef...Annenize helal olsun. Güzel cevap vermiş Ama kaynananız bunu anlayacak kapasitede bi insan değil belli ki. Ben çalışıyorum ve bana çat kapı gelmeyin müsait olmayabilirim şimdi git bunu da anneme söyle deyin. Kazık kadar insanlara görgü öğretiyoruz
Helal olsun annene , kayinvaliden seni kontrol edemediği ve hükmedemediği için aşırı mutsuz , mesafeli olmaya devam et asla iyi niyetli değil, annen seni koruyunca iyice bilenmiş, kimseyi çağırıp durma bunlara yaranamazsın, kaşının üstünde gözün var diye bile olay çıkarırlar, bu kadının derdi bambaşka...Merhabalar kızlar.
Bugün annemle kayınvalideme gittik.Oturyorduk ,sohbet ediyorduk öyle
Kalktık kapıya gittik, kayınvalidem anneme dedi "ki bı şey söyleyecem"
Söyle dedi annem
Kızın hic insanlara yakın olmuyor dedi,fazla konuşmuyor,uzak duruyor insanlardan,sadece evde tek oturuyor,gelmiyor bize ya da bi cay ya da kahve içmeye cagirsin, beni kızlarımı.
Evimiz yan yana ama ne geliyor ne çağırıyor.
İnsanlar yanlış anlıyor.
Annem dedi ki yanlış anlaşacak bir şey yok
Ben soyleyim sana
Kızım bekarken de evden çıkmıyordu,biz bi yere giderken, misafirliğe olsun,gezmeye olsun kızım gelmiyordu,bazen zorla götüryorduk.
Kızım küçükken beri böyle,fazla konuşmaz.
Onun karakteri böyledir.
O senin kızın, dedi, o yüzden onu koruyorsun, dedi.kaynanam."Burada korunacak hiçbir şey yok" dedi annem.Ben doğru olanı söylüyorum.
Yanlış anlamayın kızımı
Eğer kızım bana her gün gelseydi ve sana gelmeseydi o zaman yanlış anlayacaksın.
Ben 9 gün evdeyim, kızım sadece bayramda geldi dedi başka gün gelmedi.dedi annem
Benim kızlarım böyle yapsaydı ben asla konuşmazdim diyor bı daha.Kizardim dedi kaynanam.
O da senin düşüncen dedi annem
Ben kızıma kizmam diyor,o öyledir,zorla değiştiremem.
Ondan sonra konuşmadi daha kaynanam
Evlenince hemen işe koyuldum.hep çalışıyordum, sadece pazar günü evdeydim.
O da temizlik yaparak,pazara girmek markete gitmek öyle geciyordu.o zaman Kayınvalidemi kahvaltıya çağırdım.o da dedi yok Ben evimde yerim, ne fark eder dedi
Çaya çağırmıştım geldi,bı bardak çay bile içemedi kalktı gitti.
Bı gün işten geldim 8 de ,yemek falan yaptım 9 30 da hazırdı yedik,ondan sonra telefon çalıyor görümcemdi , kapıyı aç dedi kayınvalidem de geldi,daha sofradan kalkamistik,mutfak dağınıktı,bı anda utandım bi anda sinirlendim
Cat kapıya geldiler bi şey söylemeden haber vermeden
Biliyorlardı ben calisyiorum
Neyse ben şey demedim yine
Cay doldurdum onlara,icmediler kalktılar,5 Daka bile kalmadılar neden geldiler anlamıyorum.
Bı gün kaynanam görümcemlerim gelmiş cay doldurucaktim, bana doldurma dedi kaynanam. Niye geliyorsun o zaman.
Kaynamam bana bi halı vermiş onu sermistim ama biraz kirlenmiş,dedi ki ben sana verdiğim zaman bembeyazdı dedi şimdi kararmış dedi
Abartma o kadar dedim anne o kadar da değil, maaşımı alayım gönderecem yıkamaya.
Bı gün de Mac vardı, kayınpederim maci izliyeckti , kayınvalidem bi dizi izleyecekti
Anne dedi gel bize birlikte izliyelim,yok dedi ben kızıma gidicem.tamam sen bilirsin dedi.
Insan böyle yaptıktan sonra ben niye çağırim..
Anneme şikayet etti benim için , korkuyorum kim bilir eşime ne söylüyor benim hakkımda.
Sizin düşünceleriniz nasıl kızlar bunun hakkında?
Uyanık olmalısın kayınvalidenler çok fena , sakın susma cevabını ver her zaman ...Evet işte, anlamıyorum neden
Haklı olan ve suçsuz olan sizsiniz ama içten içe eşinizin annesinin tarafını tutacağını iyi biliyorsunuz, baştan eşinize de ailesine de net olun , dik durun yoksa çok ezilirsiniz , korkmayın bu kadar ...Bı anda eşime söylemek istiyorum ama bı anda istemiyorum,söylesem sanki ben suçlu olacakmış gibi hissediyorum bilmiyorum neden...
Eşime en başta söylemiştim sen karışma diye o yüzden,o da tamam demiş ne varsa kendi aranızda çozun dediHaklı olan ve suçsuz olan sizsiniz ama içten içe eşinizin annesinin tarafını tutacağını iyi biliyorsunuz, baştan eşinize de ailesine de net olun , dik durun yoksa çok ezilirsiniz , korkmayın bu kadar ...
Hic takılmayın ya valla çağırma da kendi gelsin çok gelmek istiyorsa.Bişey derlerse de ver ağızlarının payını. Evini bokda götürse kimseyi ilgilendirmez,sen temizliyorsun Bişey yemeyip içmeyip fesatlığa geliyorlarMerhabalar kızlar.
Söyle dedi annem
Kızın hic insanlara yakın olmuyor dedi,fazla konuşmuyor,uzak duruyor insanlardan,sadece evde tek oturuyor,gelmiyor bize ya da bi cay ya da kahve içmeye cagirsin, beni kızlarımı.
İnsanlar yanlış anlıyor.
Ben soyleyim sana
Kızım bekarken de evden çıkmıyordu,biz bi yere giderken, misafirliğe olsun,gezmeye olsun kızım gelmiyordu,bazen zorla götüryorduk.
Onun karakteri böyledir.
O senin kızın, dedi, o yüzden onu koruyorsun, dedi.kaynanam."Burada korunacak hiçbir şey yok" dedi annem.Ben doğru olanı söylüyorum.
Yanlış anlamayın kızımı
Eğer kızım bana her gün gelseydi ve sana gelmeseydi o zaman yanlış anlayacaksın.
Ben 9 gün evdeyim, kızım sadece bayramda geldi dedi başka gün gelmedi.dedi annem
Benim kızlarım böyle yapsaydı ben asla konuşmazdim diyor bı daha.Kizardim dedi kaynanam.
O da temizlik yaparak,pazara girmek markete gitmek öyle geciyordu.o zaman Kayınvalidemi kahvaltıya çağırdım.o da dedi yok Ben evimde yerim, ne fark eder dedi
Bı gün işten geldim 8 de ,yemek falan yaptım 9 30 da hazırdı yedik,ondan sonra telefon çalıyor görümcemdi , kapıyı aç dedi kayınvalidem de geldi,daha sofradan kalkamistik,mutfak dağınıktı,bı anda utandım bi anda sinirlendim
Cay doldurdum onlara,icmediler kalktılar,5 Daka bile kalmadılar neden geldiler anlamıyorum.
Bı gün kaynanam görümcemlerim gelmiş cay doldurucaktim, bana doldurma dedi kaynanam. Niye geliyorsun o zaman.
Kaynamam bana bi halı vermiş onu sermistim ama biraz kirlenmiş,dedi ki ben sana verdiğim zaman bembeyazdı dedi şimdi kararmış dedi
Abartma o kadar dedim anne o kadar da değil, maaşımı alayım gönderecem yıkamaya.
Bı gün de Mac vardı, kayınpederim maci izliyeckti , kayınvalidem bi dizi izleyecekti
Anne dedi gel bize birlikte izliyelim,yok dedi ben kızıma gidicem.tamam sen bilirsin dedi.
Anneme şikayet etti benim için , korkuyorum kim bilir eşime ne söylüyor benim hakkımda.
O zaman kayinvalidene net ol cevabını ver ve eşin olmadan gitme , mesafeli ol...Eşime en başta söylemiştim sen karışma diye o yüzden,o da tamam demiş ne varsa kendi aranızda çozun dedi
Şimdi gidip söylesem aynı şey söyleyecek
Annem cevabı verdi bugün onaO zaman kayinvalidene net ol cevabını ver ve eşin olmadan gitme , mesafeli ol...
Valla kimse beni çağırmıyor gel diye.Hic takılmayın ya valla çağırma da kendi gelsin çok gelmek istiyorsa.Bişey derlerse de ver ağızlarının payını. Evini bokda götürse kimseyi ilgilendirmez,sen temizliyorsun Bişey yemeyip içmeyip fesatlığa geliyorlar
Ben müzik dinlemeyi çok seviyorum temizlik yaparken vs hep açık. Benim kvde de bı anda anneme kızın çok müzik dinliyor oğlum sevmez böyle şeyleri demişti. Kötü bişey yapıyormuşum gibi inadına geldimi açıyorum. Takmıyorum,sende takılma boş verValla kimse beni çağırmıyor gel diye.
Ben kendim yazıyorum müsait misiniz gelmek istiyorum,
Bunlar davet istiyorlar,sanki düğüne gidecekler
Gelsinler kapı açik
Hey Allahım ya şaka gibi bunlarBen müzik dinlemeyi çok seviyorum temizlik yaparken vs hep açık. Benim kvde de bı anda anneme kızın çok müzik dinliyor oğlum sevmez böyle şeyleri demişti. Kötü bişey yapıyormuşum gibi inadına geldimi açıyorum. Takmıyorum,sende takılma boş ver
Benim kayınvalidem de onlardan çıkmamı istemiyor ve sürekli benimle olmak istiyor eşime her fırsatta karın bizi ailesi olarak görmüyor istemiyor tarzı muhabbetler yapıyor onların istekleri sabahtan akşama kadar onların evşnde oturup akşam yatmaya eviöe gitmek ama ben öyle yaşamak istemiyorum zaten 8 ay kayınvalidemin evinde kaldık evime geçtikten sonra da çok gitmek istemedim kayınvalidem sürekli beni yemek yapmaya ev temizlemeye çağırıyor gitmek sorun değil fakat asla gerş göndermiyor eşin gelsin öyle git diye saatlerce onun evşnde oturuyorum ve benim eve geldiği zaman da gitmek bilmiyor saatlerce oturuyor ramazan ayında saat 5 de gelip iftar hazırla diyordu sonra gece 3 e 4 e kadar bizde oturuyordu ve sabahları erken saatte gelip uyandırıyordu ben bu durumlardan aşırı şikayetçiydim ama eşim asla anlamıyor kadın senş sevşyor senşn yanına geliyor daha ne istiyorsun diyor ama ben sürekli onlarla yaşamak istemiyorumMerhabalar kızlar.
Söyle dedi annem
İnsanlar yanlış anlıyor.
Ben soyleyim sana
Onun karakteri böyledir.
Yanlış anlamayın kızımı
Haklısın bende seninle aynı fikirdeyimBenim kayınvalidem de onlardan çıkmamı istemiyor ve sürekli benimle olmak istiyor eşime her fırsatta karın bizi ailesi olarak görmüyor istemiyor tarzı muhabbetler yapıyor onların istekleri sabahtan akşama kadar onların evşnde oturup akşam yatmaya eviöe gitmek ama ben öyle yaşamak istemiyorum zaten 8 ay kayınvalidemin evinde kaldık evime geçtikten sonra da çok gitmek istemedim kayınvalidem sürekli beni yemek yapmaya ev temizlemeye çağırıyor gitmek sorun değil fakat asla gerş göndermiyor eşin gelsin öyle git diye saatlerce onun evşnde oturuyorum ve benim eve geldiği zaman da gitmek bilmiyor saatlerce oturuyor ramazan ayında saat 5 de gelip iftar hazırla diyordu sonra gece 3 e 4 e kadar bizde oturuyordu ve sabahları erken saatte gelip uyandırıyordu ben bu durumlardan aşırı şikayetçiydim ama eşim asla anlamıyor kadın senş sevşyor senşn yanına geliyor daha ne istiyorsun diyor ama ben sürekli onlarla yaşamak istemiyorum
Haklısın bende seninle aynı fikirdeyim
Benim kaynanam da öyle istiyor ben sabah gideyim onun evinde akşama kadar oturayım ama yok öyle bir şey
Kendi kızları da sabah geliyorlar akşam gidiyorlar evinde, günde 5-6 kere konuşuyorlar
Öyle alışmışlar,ama ben öyle biri değilim.
Ben kendim anneme de haftada bi kere gidiyorum 1-2 saat oturuyorum kalkıyorum.Her gün akşam arıyorum konuşuyorum
Bu sebeple kaynanam demişti ki bana Sen ve annen pek yakın değilsiniz. Çok bağlı değilsiniz dedi.
Bak beni ve kızlarima.
Herkes bir değil dedim.
Siz böyle alışmışsiniz
Herkes böyle olacak diye bir şey yok