kayınvalidem bizde

senin kv den korkulur hakikaten.
gerçekten şaka bir yana, çok çok değişik bir insan.
eşinin de çok etkin olmadığı aşikar.
yani sana hak verse de bu işe bir dur diyemedi anladığım.
umarım bu akşam gönderebilirsiniz.
ama bu akşam gitse de yarın sabah damlayabilir görüşündeyim.

Eminim iyi olacaksin
Yani ilerde hepimiz kısmet olursa kayinvalide olacağız. Ne demek keşke hepsi ölse..dimi ama?

aynen hani insan yaşanmışlıkları bilemeden çok tepki vermeyeyim diyor da,
senin kv kötü diye neden tüm kv leri öldürüyorsun ki.
hayır istemeyen de görüşmesin kv si ile yani, ona bile ölsün denmez ki.

Yani insan az çok dikkat etmeli bir laf ederken bu söz nereye gidiyor diye..düşünmeden konuşuyoruz bazen..
Tabi canım ben görüşmüyorum mesela..ölmesine gerek yok bu yüzden. Gözüme gözükmesin yeter

Aha lafa bak..burası oglumun evi sen git!!
Sanki sen misafirsin orda..Kadın uçmuş iyice..
Sabır diliyorum sana canım. .

Kundaklayıp cami avlusuna bıraksanız? Ben olsam bir şansımı denerdim.

saka mi bu ya!!!
kadin bir gunde evrim mi gecirdi?
oglumun evi ne demek?
bekar ei mi orasi?
terligimi giymek ne demek?
damat pinky ne diyor bu duruma?

saka mi bu ya!!!
kadin bir gunde evrim mi gecirdi?
oglumun evi ne demek?
bekar ei mi orasi?
terligimi giymek ne demek?
damat pinky ne diyor bu duruma?
Ay ne desin hayatım, saçmalama diyor annesine. Utanmazsan gel aramızda yat bu ne böyle diyor. Kadın ne utancakmışım seni doğururken utanmadım şimdi mi utanıcam dedi. Ben gideceğim artık en son diyor eşim. Yemeğe gidelim dedik, yine bana salladı. Siz hep böyle yemeğe mi gidiyorsunuz sen yemek yapmayı bilmiyor musun kızım diyor.

pinkyy bir arkadas yazmis, gercekten bu kadincagizi bir doktora gitmeye ikna etmek gerek.
kadin korkuyu atlatti hemen anaerkil imparatorluguna kuruldu.
bu ne yuzsuzluk ya?

İyide öyle genel yazınca insanın aklına direkt kendi annesi geliyor ya. (

soyle bakmak lazim. etimolojik olarak kayyum valide - yani kv - olmaya meyleden zaten her turlu negatif duyguyu hak edecek davranislara giriyor...

mana olarak oglunun esini "sevdigimin (oglumun) sevdigi" diye goren de zaten kv degil, "sevdigimin (kocamin) sevdigi" oluyor.

anneciginizin ikinci kategoruye girdigini umuyorum.

Olabilir bencede ikinci grupta. Zaten isminin etimolojik anlamı da iyi insan yüce insan anlamına geliyor anneminşimdi sen kayyum valide diyince kurdum bu baglantiyi))

Kayınvalideniz şu söyledikleriyle arsızlığın nirvanasını yaşıyor gerçekten..

Kayınvalideniz şu söyledikleriyle arsızlığın nirvanasını yaşıyor gerçekten..
Ay arsız ki ne arsız astar istiyor resmen kadın. Gitmiyor ağlıyor mızmızlanıyor resmen. Eşim polis çağıracağım dedi en son bindirdi şimdi, artık yolda cinnet mi geçirir komaya mı girer bilmiyorum. Eşime dedim annenle dönersen ben gidiyorum annemin evine seni de boşuyorum. Geri getirirse kendi bilir. Sabahtan beri nevrim döndü kadının çöplerini toplayacağım diye

Yasli kadini kapi disari mi attiniz yani. Sanki siz hic yaslanmayacaksiniz. Yazik kadincagiza Ay bu yazdigima kendim bile inanamadim ahhha... Siz cok sabirlisiniz o kadar diyeyim. Bana kalsa evime almazdim bile. Kadin manyak.

Eşinizin aklı varsa tek gelsin bi zahmet.
Önceki konunuzu da biliyorum .
Onada yorum yapmıştım.
Siz oğlunu elinden aldınız ve size ne yaparsa hepsini hakettiğinizi düşünüyor.
Siz sakin kaldıkça şiddeti biraz daha artıyor.
Umarım en yakın zamanda yurtdışına yerleşirsiniz...

Yasli kadini kapi disari mi attiniz yani. Sanki siz hic yaslanmayacaksiniz. Yazik kadincagiza Ay bu yazdigima kendim bile inanamadim ahhha... Siz cok sabirlisiniz o kadar diyeyim. Bana kalsa evime almazdim bile. Kadin manyak.
Dışarı atmadık valla, eşim zorla arabaya bindirdi. Götürmeye çalışıyor evine. Ben osmanbeydeyim kayınvalidem üsküdarda. Biliyor musunuz bilmiyorum ama. Tek gidemezdi bu saatte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…