- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Bu çok kötü bir söz. .lütfen geri alın. Benim annemde kayinvalide ama dünya iyisidir.melektir..hem dünyada benim annem gibi iyi olan milyonlarca kayinvalide vardır.
Gitmedi, çilek yiyor evde. Ayaklarında da benim terliklerim var. Kıyameti kopardım. Eşime dedim sen yokken polis çağırırım valla zorla girdi diye çirkefleştim o derece. Gitmem diyor kadın bana. Burası oğlumun evi sen git diyor. Eşim gelicek birazdan önce yemek yemeye gideceğiz sonra o bahaneyle evine bırakacağız.
Eminim iyi olacaksinben de olacağım, çok iyi olmasam da idare ederim yani.
Eminim iyi olacaksin
Yani ilerde hepimiz kısmet olursa kayinvalide olacağız. Ne demek keşke hepsi ölse..dimi ama?
Yani insan az çok dikkat etmeli bir laf ederken bu söz nereye gidiyor diye..düşünmeden konuşuyoruz bazen..aynen hani insan yaşanmışlıkları bilemeden çok tepki vermeyeyim diyor da,
senin kv kötü diye neden tüm kv leri öldürüyorsun ki.
hayır istemeyen de görüşmesin kv si ile yani, ona bile ölsün denmez ki.
Aha lafa bak..burası oglumun evi sen git!!Gitmedi, çilek yiyor evde. Ayaklarında da benim terliklerim var. Kıyameti kopardım. Eşime dedim sen yokken polis çağırırım valla zorla girdi diye çirkefleştim o derece. Gitmem diyor kadın bana. Burası oğlumun evi sen git diyor. Eşim gelicek birazdan önce yemek yemeye gideceğiz sonra o bahaneyle evine bırakacağız.
Kundaklayıp cami avlusuna bıraksanız? Ben olsam bir şansımı denerdim.Gitmedi, çilek yiyor evde. Ayaklarında da benim terliklerim var. Kıyameti kopardım. Eşime dedim sen yokken polis çağırırım valla zorla girdi diye çirkefleştim o derece. Gitmem diyor kadın bana. Burası oğlumun evi sen git diyor. Eşim gelicek birazdan önce yemek yemeye gideceğiz sonra o bahaneyle evine bırakacağız.
saka mi bu ya!!!Gitmedi, çilek yiyor evde. Ayaklarında da benim terliklerim var. Kıyameti kopardım. Eşime dedim sen yokken polis çağırırım valla zorla girdi diye çirkefleştim o derece. Gitmem diyor kadın bana. Burası oğlumun evi sen git diyor. Eşim gelicek birazdan önce yemek yemeye gideceğiz sonra o bahaneyle evine bırakacağız.
vallahi ben gorusmuyorum ona ragmen dunyanin bir yerinde yasadigini bilmek bile beni geriyor.hayır istemeyen de görüşmesin kv si ile yani
Ay ne desin hayatım, saçmalama diyor annesine. Utanmazsan gel aramızda yat bu ne böyle diyor. Kadın ne utancakmışım seni doğururken utanmadım şimdi mi utanıcam dedi. Ben gideceğim artık en son diyor eşim. Yemeğe gidelim dedik, yine bana salladı. Siz hep böyle yemeğe mi gidiyorsunuz sen yemek yapmayı bilmiyor musun kızım diyor.saka mi bu ya!!!
kadin bir gunde evrim mi gecirdi?
oglumun evi ne demek?
bekar ei mi orasi?
terligimi giymek ne demek?
damat pinky ne diyor bu duruma?
Ay ne desin hayatım, saçmalama diyor annesine. Utanmazsan gel aramızda yat bu ne böyle diyor. Kadın ne utancakmışım seni doğururken utanmadım şimdi mi utanıcam dedi. Ben gideceğim artık en son diyor eşim. Yemeğe gidelim dedik, yine bana salladı. Siz hep böyle yemeğe mi gidiyorsunuz sen yemek yapmayı bilmiyor musun kızım diyor.
İyide öyle genel yazınca insanın aklına direkt kendi annesi geliyor ya. (vallahi ben gorusmuyorum ona ragmen dunyanin bir yerinde yasadigini bilmek bile beni geriyor.
yasanilanlar ile ilgili bir sey, kim bilir o cumleyi yazan arkadas neler yasadi.
İyide öyle genel yazınca insanın aklına direkt kendi annesi geliyor ya. (
Olabilir bencede ikinci grupta. Zaten isminin etimolojik anlamı da iyi insan yüce insan anlamına geliyor anneminsoyle bakmak lazim. etimolojik olarak kayyum valide - yani kv - olmaya meyleden zaten her turlu negatif duyguyu hak edecek davranislara giriyor...
mana olarak oglunun esini "sevdigimin (oglumun) sevdigi" diye goren de zaten kv degil, "sevdigimin (kocamin) sevdigi" oluyor.
anneciginizin ikinci kategoruye girdigini umuyorum.
Kayınvalideniz şu söyledikleriyle arsızlığın nirvanasını yaşıyor gerçekten..Ay ne desin hayatım, saçmalama diyor annesine. Utanmazsan gel aramızda yat bu ne böyle diyor. Kadın ne utancakmışım seni doğururken utanmadım şimdi mi utanıcam dedi. Ben gideceğim artık en son diyor eşim. Yemeğe gidelim dedik, yine bana salladı. Siz hep böyle yemeğe mi gidiyorsunuz sen yemek yapmayı bilmiyor musun kızım diyor.
:))))Olabilir bencede ikinci grupta. Zaten isminin etimolojik anlamı da iyi insan yüce insan anlamına geliyor anneminşimdi sen kayyum valide diyince kurdum bu baglantiyi))
Ay arsız ki ne arsız astar istiyor resmen kadın. Gitmiyor ağlıyor mızmızlanıyor resmen. Eşim polis çağıracağım dedi en son bindirdi şimdi, artık yolda cinnet mi geçirir komaya mı girer bilmiyorum. Eşime dedim annenle dönersen ben gidiyorum annemin evine seni de boşuyorum. Geri getirirse kendi bilir. Sabahtan beri nevrim döndü kadının çöplerini toplayacağım diyeKayınvalideniz şu söyledikleriyle arsızlığın nirvanasını yaşıyor gerçekten..
Ay arsız ki ne arsız astar istiyor resmen kadın. Gitmiyor ağlıyor mızmızlanıyor resmen. Eşim polis çağıracağım dedi en son bindirdi şimdi, artık yolda cinnet mi geçirir komaya mı girer bilmiyorum. Eşime dedim annenle dönersen ben gidiyorum annemin evine seni de boşuyorum. Geri getirirse kendi bilir. Sabahtan beri nevrim döndü kadının çöplerini toplayacağım diye
Eşinizin aklı varsa tek gelsin bi zahmet.Ay arsız ki ne arsız astar istiyor resmen kadın. Gitmiyor ağlıyor mızmızlanıyor resmen. Eşim polis çağıracağım dedi en son bindirdi şimdi, artık yolda cinnet mi geçirir komaya mı girer bilmiyorum. Eşime dedim annenle dönersen ben gidiyorum annemin evine seni de boşuyorum. Geri getirirse kendi bilir. Sabahtan beri nevrim döndü kadının çöplerini toplayacağım diye
Dışarı atmadık valla, eşim zorla arabaya bindirdi. Götürmeye çalışıyor evine. Ben osmanbeydeyim kayınvalidem üsküdarda. Biliyor musunuz bilmiyorum ama. Tek gidemezdi bu saatteYasli kadini kapi disari mi attiniz yani. Sanki siz hic yaslanmayacaksiniz. Yazik kadincagizaAy bu yazdigima kendim bile inanamadim ahhha... Siz cok sabirlisiniz o kadar diyeyim. Bana kalsa evime almazdim bile. Kadin manyak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?