kayınvalidem bizde

@pinkycaramel
o degil de bir konu acilmis bence fake ama merak ettim ablanin kocasi baldizinin davasina hakim olabilir mi? oyle bir durumda, karsi tarafin avukatinin hakimin reddini talep etme hakki sakli mi?
Bak bunu gecenin bir vaktinde kimse için yapmazdım kuzum. Konuyu görmedim.
@pinkycaramel
o degil de bir konu acilmis bence fake ama merak ettim ablanin kocasi baldizinin davasina hakim olabilir mi? oyle bir durumda, karsi tarafin avukatinin hakimin reddini talep etme hakki sakli mi?
@pinkycaramel
Öyle bir şey olamaz. Baldız-enişte 2.dereceden yansoy kayın hısımdır. HMK 34/1 CMK m 21 gerekçesiyle hakimin ya da hakimenin o davaya bakması yasaktır. O bahsettiğin konuyu görmedim ama. Konu kesinlikle fake. Mümkün değil.
edit:imla

pinkim benim

Senin don noldu ..)?
gözün aydin aman dolarına sahip çık:)) sahi noldu senin kayıp don :)))

pinkyyy bu konunun gecmisi de mi var?

"Kayınvalidem karşı komşusunun kızını eve erkek arkadaşını getirmekle itham ettiği için, yaptığı dedikodu malum kız tarafından öğrenilip paparayı yiyince o kızı düğünüme çağırmamam konusunda izahat vermeye çalıştı,nişanlım tarafından susturuldu."

Koltuğa kusmaya çalışan kadının gelinisin sen eveeeeeeet valla tebrik ederim bu kadına rağmen evlenmişsin..ve sanırım bakmadım ama teyzemizle ilgili seri konuların var şimdi pür heyecanla konularını gidip okuyacağım..bir buçuk sene geçti en az ben gittim doğurdum iznim bitti dondum,kayınvalideniz duzelme emareleri gostereceğine iyice delirmiş

sağlam sinirlerin varmış. ama yakında gidiyorsun inşallah o zaman huzura erersin

Ay okurken ne guldum hala guluorum pinky kusura bakmazsin umarim
Bu arada cok gecmis olsun diger konundan sikintili bi hamilelik oldugunu okumustum.

Kv den resmen etmis bulmus yani, bi de anahtar alip girmis koskoca kadin ava giderken avlanmis, sonuclarina da katlanicak yani. O eve donemiosa da baska eve tasinsin, sizinle kalmaya devam etmiycek heralde.
Ya kendini nasi tutuosun kv nin yaninda? Ay ben guleriiim

Rabbim akıl fikir versin dikkat et kv dene canı sıkılmış galiba kendine macera aramış pes yani eline ne geçtiyse insana ne gelirse meraktan gelir

Evet kuzum, bahsettim ya konumun başında, ben nişanlıyken bile uğraşıyordu

Ben de gülerim, düşmüş kadın gibi gülme diye bağırdı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…