- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Dilekçesini okumadım henüz, özel hayatın gizliliğini ihlal ettiği gerekçesiyle sanırım. Bir de kayınvalidem bağıra bağıra küfrettiği için kendisine apartman içinde, hakaret dolayısıyla tazminat talebinde bulunacak.Kız ne diye şikayet etmiş?
Onun olduğunu ben biliyordum zaten. Ama genç henüz 40 yaşında bir kadın :)
bence hakkidir. cok rencide edici bir muamele gordu kizcagiz hem de kendi evinde.Dilekçesini okumadım henüz, özel hayatın gizliliğini ihlal ettiği gerekçesiyle sanırım. Bir de kayınvalidem bağıra bağıra küfrettiği için kendisine apartman içinde, hakaret dolayısıyla tazminat talebinde bulunacak.
Bence kesinlikle doğru bir tespitihanetin her sekli kotudur ancak bu durumda su kanaatteyim olaylarin kronolojisi konusunda:
zaten bitmis, hatta belki de hic olmamis bir iliski vardi aralarinda. zamanla butun var olan baglar da kayyum validenin dominantligi ve sosyal tavirlari yuzunden sekteye ugradi.
Ayrilmak gibi bir alternatif dusunmediler hic cunku zaten kayyum valide adama oyle bir hak da tanimadi. Acikca ifade edilmese de herkes kendi hayatini yasasin diye yollar ayni cati altinda ayrildi. Nasilsa adamin birini sevme ihtimali olmayacagini var saydigi icin kayyum valide. cunku esi ona gore 'bu da adam mi' kategorisindeydi.
ama adam asik oldu; sevdi ve sevildi. zaten davasini da acti.
kayyum peder, esine ayrilmak istedigini soyledigi icin degil bu sebeple kayyum validenin hali. o zaten bu halde oldugu icin cevresindeki herkesi hayatindan kacirdi.
yaniliyor muyum @pinkycaramel
Bu kızı uzun süredir takip ediyordu ya, sevgilisini de tanıyordu kızın. Görünce bu çocuğu, basmak için kızın annesini arıyor. Eve biri yemek getirdi galiba içim rahat değil hiç sapık mapık olmasın diyor. İçeri gireceğim diyor. Kadın da o telaşla gir gir diyor. Neyse bu giriyor içeri, birlikte olacakları esnada yaygarayı basıyor. Bütün apartmanı başına topluyor kızın. Ahlaksız eve erkek atmış diye. Sonra kız annesini arıyor. Söylüyor böyle böyle oldu diye. Kadın eve geliyor. Kayınvalidemin dairesini yumrukluyor işte aç kapıyı sen naptığını sanıyorsun diye.Şaşkınlıklar içerisinde okudum konuyu. Aralarda kahkahalar attım. Aralarda a aaaa nidaları attım
Şaka gibi bir kadın. Kp in sonuna kadar haklı. Boşasın tabi, böyle bi rezillik böyle bi densizlik ne duydum ne gördüm.. Geçenlerde açılan ev sahibi konusunu bile solladı bu şuan
Önce şeyi sorcam, merak ettimde, bu kızın annesi kapıları yumruklamış ya, ne diye yumruklamış ? Hangi kapıyı yumruklamış anlamadım o kısmı, biraz açsana
Ayrıca bu kızın annesi mi gir eve anahtarla demiş yoksa senin kv mi koştur koştur eve girmiş
Ay bu kadın nasıl bi kadın ? Utanmaz hem elalemin evine girip hemde kızı erkek arkadaşıyla görünce yaygara kopartacak yüzü nereden bulmuş ? Bu nasıl bi edepsizliktir anlamadım.
Galiba başka konularında varmış kv ile ilgili. Onlarada göz gezdircem şimdi. Çok meraklandım
Eski konularını okudum. Kayınvaliden çok edepsiz bi kadın. Bu cahillik falan değil. Bu bildiğin edepsizlik, terbiyesizlik, yüzsüzlük.Bu kızı uzun süredir takip ediyordu ya, sevgilisini de tanıyordu kızın. Görünce bu çocuğu, basmak için kızın annesini arıyor. Eve biri yemek getirdi galiba içim rahat değil hiç sapık mapık olmasın diyor. İçeri gireceğim diyor. Kadın da o telaşla gir gir diyor. Neyse bu giriyor içeri, birlikte olacakları esnada yaygarayı basıyor. Bütün apartmanı başına topluyor kızın. Ahlaksız eve erkek atmış diye. Sonra kız annesini arıyor. Söylüyor böyle böyle oldu diye. Kadın eve geliyor. Kayınvalidemin dairesini yumrukluyor işte aç kapıyı sen naptığını sanıyorsun diye.
Ahahqh, çok şey kaçırmışsın valla gitti güzelim VS donlarım. 2 konu önceydi sanırım. :)
Bir kutu eklerle geldi :) muhteşem son hahahaHayret benden nasıl kaçmış
Müsait bi zamanda bakarım
Şimdi evdeyim kızımla ilgileneyim, işyerinde daha müsaitim ( :
Ne oldu eşin tek mi geldi yoksa korkunç sürprizle mi
Bir kutu eklerle geldi :) muhteşem son hahaha
Çekilmiyor valla arkadaşııım. Mahvetti beni 6 ayda. Sık sık taciz ediyor mesajla daValaaa bisey diyim mi ben kaynanan gece gece beni.guldurdu ne bu.boyle :) tam.bi.komediymis kadinda ki.meraka bak ya ee herkes bikmak da hakli bu kadin cekilir dert mi :)
Kayınpederimin bu önemseyeceğini sanmıyorum ben, tazminatın tamamını ödemeyi kabul edip bir an önce kurtulmaya bakacaktır:)peki ne olacak? yani bu sefer adam ciddi ciddi elden gidiyor trinine girince? bence nasilsa bosanamaz diyordu. is ciddiye binince adama cirkinlik yapmamazlik etmeyecek.
yasal olarak da adamcagiz haksiz konuma dusecegi icin kimbilir neler isteyecek?
neler oluyor, olacak pinkyyyyy
@pinkycaramel
ben kayyum pederin tarafindayimKayınpederimin bu önemseyeceğini sanmıyorum ben, tazminatın tamamını ödemeyi kabul edip bir an önce kurtulmaya bakacaktır:)
Haklı bence adamKayınpederimin bu önemseyeceğini sanmıyorum ben, tazminatın tamamını ödemeyi kabul edip bir an önce kurtulmaya bakacaktır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?