kayınvalidem bizde

Pinky sen kocana söyle, kayınvalideye temiz pak, dağ başında insandan uzak :KK53:bir ev bulsun, evini de satın ya da kiraya verin oraya taşınsın.
Yoksa o senin eve kıyın kıyın yerleşecek :)

Evi yerine oteli mi tercih etti? :KK45:
Ne aksiyonlu kadınmış. Yahu

Tüm bu süreç içinde, kp le ve komşuyla tekrar konuşma şansınız oldu mu? değişiklik var mı?

Evi yerine oteli mi tercih etti? :KK45:
Ne aksiyonlu kadınmış. Yahu

Tüm bu süreç içinde, kp le ve komşuyla tekrar konuşma şansınız oldu mu? değişiklik var mı?
Kayınpederim, görüştüğü kadınla yaşamaya başlayacak yakın zamanda. Boşanma dilekçesini vermiş. Kız da vazgeçmem, rezil oldum onun yüzünden erkenden evleniyorum hakkımı alacağım tabiki diyor.

Merhabayın hanımlar,
Aslında çok konu oluyor diye açmak istemiyorum ama dert bitmiyorr.
birkaç gün önce zorunlu kürtaj oldum, iyiyim toparladım ama. Şimdi gelelim konumuza..
olay şu, kayınvalidemin apartmanında birçok komşusu var. Bunların dedikodusunu yapar genelde. Kapı komşusunun kızı var, bu kadın 24 yaşında bekar bir kadın. Kayınvalidem sürekli bu kızı gözetleyip duruyordu tee ben nişanlıyken de. Eve erkek getiriyor pu terbiyesiz modunda yani. Neyse, dün erkek arkadaşın eve geldiğini görmüş yine, (komşu çalışıyor), lambır lumbur komşuyu aramış. Eve erkek attı şeklinde değil ama, eve biri girdi sapık galiba ah napacağım şeklinde. Komşu da nolur nolmaz diye anahtar bırakıyor eve 30 yıllık komşu falanlar yani. Neyse kv kapıyı açıyor, bunları yakınlaşırken görüyor. Bütün binayı toplayıp yaygara kopardığı için, kız bunu resmen binada rezil ediyor. Hırpalıyor biraz. Üstüne bir de dava ediyor. Kv arayınca öğreniyoruz işte, eşime söyledi. Eşim de haketmiştin bunu tarzı konuştu. Allahım akşamına baygınlık üstü baygınlık. Bu yaştan sonra bunları da mı görecektim, hapse mi gireceğim şimdi ben, oğullarım da beni kaile almıyor. Cidden kendini hasta etmiş ama, tansiyonu falan yükselmiş. Kp bırakıp gitti kayınvalidemi, eşimin kardeşleri de yurtdışında şu an. Mecbur birkaç gün bizde kalacak olaylar durulana kadar. Apartmanda kimse istemiyor onu, kızın annesi kapıları falan yumruklamış o derece. Gönülsüz gönülsüz razı oldum açıkçası, napacak böyle diye. Kızı da tanıyorum, aradım. Kesinlikle şikayetimden vazgeçmeyeceğim, bu ne terbiyesizlik diyor e o da haklı. İsteyecek tazminatını. Kv de oraya beni göndermeyin, parçalarlar diyor. Eşime söyledim dedim birkaç gün tamam, sonra istemiyorum ne yani bu kan davası sanki. Kullanmaya başladı. Eşim de her şeye lanet etmiş durumda vallahi, adam çıldırdı 2 haftadır. Sabahtan beri kaç ay yatarım diye soruyor, gülesim geliyor gülemiyorum. Kp de boşanacağım, evlendiğim gün anlamıştım bu kadının rezilliği ben diyor. Kayınvalidem iyice depresyonda yani. Şimdi kızlarr, ben napayım? Tamam anladım üzgün de, böyle de olmaz yani?
semurcan semurcan , kuzum bahsettiğim konu, merak ediyorum yorumunu.

canımya bu kv senin donları indira gandi yapmıştı degil mi ?
yanlış mı hatırlıyorum . böyle bir konun vardıı....
bu kv herşeyin içinden çıkıyor yaaa....
süpriz yumurta gibii

canımya bu kv senin donları indira gandi yapmıştı degil mi ?
yanlış mı hatırlıyorum . böyle bir konun vardıı....
bu kv herşeyin içinden çıkıyor yaaa....
süpriz yumurta gibii
Aynen o valla, herkes benim donlardan hatırlıyor onu. 2 günde ortalığı karıştırdı ama sonunda gitmek durumunda kaldı

Canım yasak olmasa resim atacaktım inan, o kadar ağlayıp duygu sömürüsü yapıyor ki eşime bu kadın beni istemiyor hoşuna gidiyor bu durumda olmam diye. Çıldırdım kafasına bi şey fırlatcaktım az kalsın. Konuşuyolar şimdi eşimle

Ay ne desin hayatım, saçmalama diyor annesine. Utanmazsan gel aramızda yat bu ne böyle diyor. Kadın ne utancakmışım seni doğururken utanmadım şimdi mi utanıcam dedi. Ben gideceğim artık en son diyor eşim. Yemeğe gidelim dedik, yine bana salladı. Siz hep böyle yemeğe mi gidiyorsunuz sen yemek yapmayı bilmiyor musun kızım diyor.

Ay arsız ki ne arsız astar istiyor resmen kadın. Gitmiyor ağlıyor mızmızlanıyor resmen. Eşim polis çağıracağım dedi en son bindirdi şimdi, artık yolda cinnet mi geçirir komaya mı girer bilmiyorum. Eşime dedim annenle dönersen ben gidiyorum annemin evine seni de boşuyorum. Geri getirirse kendi bilir. Sabahtan beri nevrim döndü kadının çöplerini toplayacağım diye

Ay okudum ağzım açık kaldı
İyi yapmışsın
Hala kuduruyor, kesmedi onu komşu olayı

öncelikle allah kolaylık versin
het şeye karışan insanlardan korkarım
benim kv gibi senin kv de
ben 5 yıl idare ettim
artık konuşmuyorum kv ile.çünkü en son kocama "boşa bunu oğlum.elini sallasan ellisi" dediği zaman bitti benim için.
aman dikkat et sizin evi de karıştırmasın
tez zamanda gitsin

Ya acaba kayınpederiniz aldattığı için mi kv bu duruma geldi? Sürekli bi cinsellikle iliskili konularda sorun çıkarıyor.

Ya acaba kayınpederiniz aldattığı için mi kv bu duruma geldi? Sürekli bi cinsellikle iliskili konularda sorun çıkarıyor.
kayınvalidem daha sonra böyle oldu. Kayınpederime herkesin içinde tvde gördüğü adamlara bakıp " ulan bu da adam mı şu adamlara bak" modunda olduğu için, kayınpederim başka bir kadınla görüşmeye başladı. Sonra da valide iyice çığırından çıktı. Kayınpederim hayatımda ilk defa aşık oldum. Yaşım 55 diye mutlu olmayayım mı kalmış maksimum 15 yılım onu da doya doya yaşayayım diyor

Ben bu konuya denk gelmemistim simdi okudum da kadina uzuldum hem de guluyorum bir yandan. Pismis tavugun basina gelmeye seyler gelmis kadinin basina

Kayınpederim, görüştüğü kadınla yaşamaya başlayacak yakın zamanda. Boşanma dilekçesini vermiş. Kız da vazgeçmem, rezil oldum onun yüzünden erkenden evleniyorum hakkımı alacağım tabiki diyor.
Amanın, wuhhhuuuu!
bu olay ailedeki tüm bombaların pimlerini çekmiş resmen. :KK45::KK45:

Kızı anlıyorum, yapabiliyorsa (gerçi kv den alamayacak belli ki o size patlayacak, belli)
alsın tabiki tazminatını.
Fakat kp sanki bir olay olmasını bekliyormuşda bulmuş gibi.

Kv nin boşanma dilekçesinden haberi var mı? Belkide tüm olaylardan haberdardı ve tüm bu arızasının sebebi, kp in sevgilisiydi. Ayy düşündükçe acıyasım geldi. Bilemedim

kayınvalidem daha sonra böyle oldu. Kayınpederime herkesin içinde tvde gördüğü adamlara bakıp " ulan bu da adam mı şu adamlara bak" modunda olduğu için, kayınpederim başka bir kadınla görüşmeye başladı. Sonra da valide iyice çığırından çıktı. Kayınpederim hayatımda ilk defa aşık oldum. Yaşım 55 diye mutlu olmayayım mı kalmış maksimum 15 yılım onu da doya doya yaşayayım diyor

Bilmiyorum ki, en azından bosansaydı ilk önce sonra görüşseydi. Sanki kadının bu halde olmasında kpde de pay var gibi geliyor bana. Ama işte burdan bunu hissetmem ancak niyet okumak olur. :)

Amanın, wuhhhuuuu!
bu olay ailedeki tüm bombaların pimlerini çekmiş resmen. :KK45::KK45:

Kızı anlıyorum, yapabiliyorsa (gerçi kv den alamayacak belli ki o size patlayacak, belli)
alsın tabiki tazminatını.
Fakat kp sanki bir olay olmasını bekliyormuşda bulmuş gibi.

Kv nin boşanma dilekçesinden haberi var mı? Belkide tüm olaylardan haberdardı ve tüm bu arızasının sebebi, kp in sevgilisiydi. Ayy düşündükçe acıyasım geldi. Bilemedim
Aynen öyle, kp ne zamandır fırsat kolluyordu. Fırsatını elde etmiş oldu böylece. Haberi olduğunu biliyorum kayınvalidemin. Ama önemsediğini sanmıyorum. Kadını stalklıyor sadece instagramdan. Bakıyor böyle napmış nerelere gitmiş diye. En son kendisinin daha namuslu olduğuna karar verdi. Kadın da nasibini aldı yani :)

Back
X