- 24 Haziran 2011
- 23.426
- 48.788
- 798
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Dışarı atmadık valla, eşim zorla arabaya bindirdi. Götürmeye çalışıyor evine. Ben osmanbeydeyim kayınvalidem üsküdarda. Biliyor musunuz bilmiyorum ama. Tek gidemezdi bu saatte
Ağırladım canım, gitmek istemedi evine. Gitmiyorum dedi. Zorla götürüyor evine şimdi eşimDüşene vurmak olmaz. .ne bileyim. .bn çok çektim k.valideden. .ne desem bilemedim. .ama evinde ağırla. .bir şey deme. .inşallah kendine gelir yanlış yaptığını anlar. .
Vallaha canım sendeki kaynana iki semti birleştirirdi gene de gideceği yere giderdi, emin ol. Kadın tek başına Orta Doğu'daki kaostan sorumlu be, bu ne.Dışarı atmadık valla, eşim zorla arabaya bindirdi. Götürmeye çalışıyor evine. Ben osmanbeydeyim kayınvalidem üsküdarda. Biliyor musunuz bilmiyorum ama. Tek gidemezdi bu saatte
Ee gelmedi mi esin hala? Yollara baktim yemyesil heryerAğırladım canım, gitmek istemedi evine. Gitmiyorum dedi. Zorla götürüyor evine şimdi eşim
edit:imla
merakla bekliyoruz havadisleri pinkyyyEe gelmedi mi esin hala? Yollara baktim yemyesil heryer
kp baristirin en iyi cozum bu kv nin hapse girecegini sanmiyorum yanliz iyi bir para cazasi girer ona hukukcu arkadaslar daha iyi bilir tabiMerhabayın hanımlar,
Aslında çok konu oluyor diye açmak istemiyorum ama dert bitmiyorr.
birkaç gün önce zorunlu kürtaj oldum, iyiyim toparladım ama. Şimdi gelelim konumuza..
olay şu, kayınvalidemin apartmanında birçok komşusu var. Bunların dedikodusunu yapar genelde. Kapı komşusunun kızı var, bu kadın 24 yaşında bekar bir kadın. Kayınvalidem sürekli bu kızı gözetleyip duruyordu tee ben nişanlıyken de. Eve erkek getiriyor pu terbiyesiz modunda yani. Neyse, dün erkek arkadaşın eve geldiğini görmüş yine, (komşu çalışıyor), lambır lumbur komşuyu aramış. Eve erkek attı şeklinde değil ama, eve biri girdi sapık galiba ah napacağım şeklinde. Komşu da nolur nolmaz diye anahtar bırakıyor eve 30 yıllık komşu falanlar yani. Neyse kv kapıyı açıyor, bunları yakınlaşırken görüyor. Bütün binayı toplayıp yaygara kopardığı için, kız bunu resmen binada rezil ediyor. Hırpalıyor biraz. Üstüne bir de dava ediyor. Kv arayınca öğreniyoruz işte, eşime söyledi. Eşim de haketmiştin bunu tarzı konuştu. Allahım akşamına baygınlık üstü baygınlık. Bu yaştan sonra bunları da mı görecektim, hapse mi gireceğim şimdi ben, oğullarım da beni kaile almıyor. Cidden kendini hasta etmiş ama, tansiyonu falan yükselmiş. Kp bırakıp gitti kayınvalidemi, eşimin kardeşleri de yurtdışında şu an. Mecbur birkaç gün bizde kalacak olaylar durulana kadar. Apartmanda kimse istemiyor onu, kızın annesi kapıları falan yumruklamış o derece. Gönülsüz gönülsüz razı oldum açıkçası, napacak böyle diye. Kızı da tanıyorum, aradım. Kesinlikle şikayetimden vazgeçmeyeceğim, bu ne terbiyesizlik diyor e o da haklı. İsteyecek tazminatını. Kv de oraya beni göndermeyin, parçalarlar diyor. Eşime söyledim dedim birkaç gün tamam, sonra istemiyorum ne yani bu kan davası sanki. Kullanmaya başladı. Eşim de her şeye lanet etmiş durumda vallahi, adam çıldırdı 2 haftadır. Sabahtan beri kaç ay yatarım diye soruyor, gülesim geliyor gülemiyorum. Kp de boşanacağım, evlendiğim gün anlamıştım bu kadının rezilliği ben diyor. Kayınvalidem iyice depresyonda yani. Şimdi kızlarr, ben napayım? Tamam anladım üzgün de, böyle de olmaz yani?
semurcan , kuzum bahsettiğim konu, merak ediyorum yorumunu.
pinky arkadasimiz avukat zaten.kp baristirin en iyi cozum bu kv nin hapse girecegini sanmiyorum yanliz iyi bir para cazasi girer ona hukukcu arkadaslar daha iyi bilir tabi
yanliz kv anahtari nerden bulmus onu anlamadim tam
Bu çok kötü bir söz. .lütfen geri alın. Benim annemde kayinvalide ama dünya iyisidir.melektir..hem dünyada benim annem gibi iyi olan milyonlarca kayinvalide vardır.
Ben kazandım nihahahahah, yolda çok ağlamış, sinir krizi moduna girmiş. Eşim de yolun ortasında bırakırım seni demiş. O zaman susmuş. En azından otele gideyim bari demiş. Eşim de otele bırakmış. Orada sataşcak birilerini bulur. Sonuç olarak gittiiiimerakla bekliyoruz havadisleri pinkyyy
Canim benim tahmin ettim zaten öyle olduğunu hepimiz yapıyoruz bunu merak etmeben onu bi sinirle söyledim kusura bakmayın bazen çok moralim bozuluyor kendimi tutamıyorum ama gerçekten öyle istemiyorum tabiki.
boşver kv yi. bence sen inanılmaz şanslı bi kadınsın. eşin sana çok sahip çıkıyor. emin ol başka eşler olsa anamdır göndermem derdi. şanslısın çokBen kazandım nihahahahah, yolda çok ağlamış, sinir krizi moduna girmiş. Eşim de yolun ortasında bırakırım seni demiş. O zaman susmuş. En azından otele gideyim bari demiş. Eşim de otele bırakmış. Orada sataşcak birilerini bulur. Sonuç olarak gittiiii
Ben kazandım nihahahahah, yolda çok ağlamış, sinir krizi moduna girmiş. Eşim de yolun ortasında bırakırım seni demiş. O zaman susmuş. En azından otele gideyim bari demiş. Eşim de otele bırakmış. Orada sataşcak birilerini bulur. Sonuç olarak gittiiii
Aha şaka gibiBen kazandım nihahahahah, yolda çok ağlamış, sinir krizi moduna girmiş. Eşim de yolun ortasında bırakırım seni demiş. O zaman susmuş. En azından otele gideyim bari demiş. Eşim de otele bırakmış. Orada sataşcak birilerini bulur. Sonuç olarak gittiiii
Evet otelde, napar bilmiyorum bize yakın bir otel var burda orda kalıyor.Aha şaka gibi
Otelde mi kaldı?
yav ne gereksiz seyler, resmen size geri donme icin diretmeler bunlar.Evet otelde, napar bilmiyorum bize yakın bir otel var burda orda kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?