kayınvalidem bizde

Dışarı atmadık valla, eşim zorla arabaya bindirdi. Götürmeye çalışıyor evine. Ben osmanbeydeyim kayınvalidem üsküdarda. Biliyor musunuz bilmiyorum ama. Tek gidemezdi bu saatte

Milletin evini basmayi biliyor ama

O degil de gidene kadar esinizin saglam bir sabra ihtiyaci var o kadar diyeyim.

Düşene vurmak olmaz. .ne bileyim. .bn çok çektim k.valideden. .ne desem bilemedim. .ama evinde ağırla. .bir şey deme. .inşallah kendine gelir yanlış yaptığını anlar. .

Düşene vurmak olmaz. .ne bileyim. .bn çok çektim k.valideden. .ne desem bilemedim. .ama evinde ağırla. .bir şey deme. .inşallah kendine gelir yanlış yaptığını anlar. .
Ağırladım canım, gitmek istemedi evine. Gitmiyorum dedi. Zorla götürüyor evine şimdi eşim
edit:imla

Ama niye zorluyor. .biraz olayin üzerinden gecseydi. .korkuyordur. .kocası yanindaysa sorun yok da..ne bilim. . Orta yolu bulun yine de...Allah ıslah etsin.. Bu işler zor ya..bazen evlnmek hiç istemiyorm. .korkuyorm. .sagolsunlar. .en fazla bu kadar kötü olabilirim. .Allah ıslah etsn

Dışarı atmadık valla, eşim zorla arabaya bindirdi. Götürmeye çalışıyor evine. Ben osmanbeydeyim kayınvalidem üsküdarda. Biliyor musunuz bilmiyorum ama. Tek gidemezdi bu saatte
Vallaha canım sendeki kaynana iki semti birleştirirdi gene de gideceği yere giderdi, emin ol. Kadın tek başına Orta Doğu'daki kaostan sorumlu be, bu ne.
Ay benim içim şişti

kp baristirin en iyi cozum bu kv nin hapse girecegini sanmiyorum yanliz iyi bir para cazasi girer ona hukukcu arkadaslar daha iyi bilir tabi
yanliz kv anahtari nerden bulmus onu anlamadim tam

kp baristirin en iyi cozum bu kv nin hapse girecegini sanmiyorum yanliz iyi bir para cazasi girer ona hukukcu arkadaslar daha iyi bilir tabi
yanliz kv anahtari nerden bulmus onu anlamadim tam
pinky arkadasimiz avukat zaten.
esi de savci.
hatta mevzu olan layyum valide de emekli ogretmen.
bunca kulturel birikime ragmen kendisi sitemizin cilgin kayyum validelerinden

anahtari bu muameleye maruz biraktigi kizin annesi olan, eski komsusu vermis. olur da evde bir sey olur vs, sana guveniyoruz. sende bulunsun diyerek.

Bu çok kötü bir söz. .lütfen geri alın. Benim annemde kayinvalide ama dünya iyisidir.melektir..hem dünyada benim annem gibi iyi olan milyonlarca kayinvalide vardır.

ben onu bi sinirle söyledim kusura bakmayın bazen çok moralim bozuluyor kendimi tutamıyorum ama gerçekten öyle istemiyorum tabiki.

merakla bekliyoruz havadisleri pinkyyy
Ben kazandım nihahahahah, yolda çok ağlamış, sinir krizi moduna girmiş. Eşim de yolun ortasında bırakırım seni demiş. O zaman susmuş. En azından otele gideyim bari demiş. Eşim de otele bırakmış. Orada sataşcak birilerini bulur. Sonuç olarak gittiiii

boşver kv yi. bence sen inanılmaz şanslı bi kadınsın. eşin sana çok sahip çıkıyor. emin ol başka eşler olsa anamdır göndermem derdi. şanslısın çok

Aha şaka gibi
Otelde mi kaldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…