• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide ile tatil

Aslında bu duruma ve şartlara göre değişir çocuk olmadan önce gitmedim gitmem de herkes kocasıyla gitsin ne işi var derdim ama simdi ikizlerim var aman keşke gelse baksa da kocamla iki gülsem eğlensem onlara bırakıp biraz gezsem tozsam 😂 yani çocuğunuz varsa bence götürün ama cocuksuzsanız iki üç gün olabilir gene sonuçta anne çocuklarıyla gitmek istemiş olabilir diyelim fazlasını kabul etmeyin derimm gerek yok

Arkadaşlar merhaba dert değil ama merak ediyorum gerçekten herkesin düşüncesini kısa ve öz yazacağım.

Kayınvalidem eşime erkek kardeşin gelsin beraber yaz tatiline gidelim demiş. Bu yaz iki tatil planlamamız var. Anlaşılan birine dahil olmak istiyor. Siz gider miydiniz ? Rahat edebilir miydiniz ? Ben açığım eşim ailesi kapalı. Bu ayrıntıyı rahatlık açısından belirtmek istedim.
Tabiki gitmem .
Yol olmasın derim.
Ayrıca aile kapalıymıss,ben ne giycem kardesinin yanında denizde falan derim.

Kv iyiyse ve tek olsaydı bence olurdu ama kaynın ve kp de olacak. Denize girip çıkarken rahat edemez insan.

Arkadaşlar merhaba dert değil ama merak ediyorum gerçekten herkesin düşüncesini kısa ve öz yazacağım.

Kayınvalidem eşime erkek kardeşin gelsin beraber yaz tatiline gidelim demiş. Bu yaz iki tatil planlamamız var. Anlaşılan birine dahil olmak istiyor. Siz gider miydiniz ? Rahat edebilir miydiniz ? Ben açığım eşim ailesi kapalı. Bu ayrıntıyı rahatlık açısından belirtmek istedim.
Kayınvalideyle birlikte tatile gittiğinizde ilişkiniz bugünkü gibi olmayacak.
Kayınvalideniz oğluyla bir plan yapabilir.Siz de eşinizle bir plan yapabilirsiniz.

Arkadaşlar herkese teşekkür ederim. Sonuç kayınvalidem kendi tatil yapmaya devam edebilir bize dahil olamıyor. Kırmadan hallolacak mevzu eşim tarafından :) Ki kırılırsa da elden birşey gelmez yıl boyu bir iki sefer hakkım olan dinlenmeyi kendime zehir edemeyeceğim. Sohbeti bile sarmıyor inanın 😬

Ben tatillerin çekirdek aile arasında yapılmasını dogru buluyorum .Es ,dost,akraba ile tatile çıkmam .Günübirlik piknik,bir yere yemeğe gitmek dışında .

Bir de siz acik onlar kapalı ise hiç olmaz .Kafa dengi olmak lazım .Benim kayinvalide de evlendigimizden beri istiyor ama ben gitmem .Eşim ablaları ile gitmek ister ama ben istemem .Kendi ailemle de gitmem .Tatili eşim ve çocuklarım ile geçirmek isterim.Herkesin tatil anlayışı farklı .
bence cocuklar olunca cekirdek aile ile sikiliyor cocuklar. biz bazen bazi ailelerle beraber tatile cikiyoruz, her ani beraber gecirmiyoruz ama arada cocuklarla aktivite yapiyoruz, arada ayri geziyoruz, guzel oluyor

bence cocuklar olunca cekirdek aile ile sikiliyor cocuklar. biz bazen bazi ailelerle beraber tatile cikiyoruz, her ani beraber gecirmiyoruz ama arada cocuklarla aktivite yapiyoruz, arada ayri geziyoruz, guzel oluyor
Benim eşimin ailesi o türden değil işte .Tatile ciksak tuvalete giderken bile nereye gidiyorsunuz diye sorarlar .Öyle olsa ben de çıkarım .Arada bebekleri birilerine kitler gezerim falan ama bziimkiler öyle değil .

Her aileyle tatile cikilmaz. Benim ailemle geziyoruz, tatile gidiyoruz ama eşimin ailesiyle yapmayiz pek zaten onlar da istemiyor pek oyle şeyler. 🙄

Back