• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide ile tatil

Çocuk var mı? Varsa ben isterim. Akşam o çocukla aynı odada kalır erken uyur ve ben de gerçek bir tatil yapmış olurdum 🥲
Bir de kv kapalı siz açıkçısınız ama dahil olmak istediği tatil nasıl bir tatil. Deniz tatili mi? Denize girecek mi? Kendi rahatsız olmuyorsa sizlik bir şey yok.
Ama kaybını istemezdim o konu başka.

Gittik defalarca, giderimde. Ödemesinide seve seve yaparım. Kendime karıştırmam, istediğimde yatarım , kalkarım. Çocuklarım küçükken faydası elbette oldu. Kocamla odam ayrı oluyor, kv kp odası ayrı… bizde 2 tatil yapıyoruz, birinde yalnız diğerinde beraber. Kalabalık olmayıda seviyorum. Gülüp eğleniyoruz . Hatta görümcemlerde geliyor bizle. Eşimde ailesi ile zaman geçirmiş oluyor.

İnanın ben gitmek istemiyorum. Acaba sorun bende mi dedim. Şimdi ekip şu eşimin erkek kardeşi ve kız kardeşi annesi ben ve eşim. Terbiyeli maymun olacağız gidersek. Sizlerinde fikrini merak ettim.
Siz katılmayın onlar gitsin. Eşinizle zaten tatile gidecekmişsiniz.

Her sene eşimle başbaşa ya da arkadaş grubu olarak tatile gideriz.

Bunun dışında elimden geldiğince anne babamla da eşim olmadan tatil yapmaya çalışıyorum. Çünkü çok mutlu oluyorlar. Her ne kdr ben çok sıkılsam da onların mutlu olması bana yetiyor.

Ailemle olan tatillerde eşime hiç bir zaman sen de gel demedim. Eşime de, sen de kendi arkadaşların ile tatile çık diyorum. Bazen ayarlayabiliyor bazen ayarlamıyor.

Kayınvalidemle kanka gibiyiz yeri gelir poposuna vururum bi tane o yüzden onunla giderim. Sen az burda kal biz azcık takılalım diyebilirim rahat rahat. Yanında askılı da giyerim şortta ki kendi kapalı. Ama tabi baba ve kaynım varsa askılının ötesine geçemem. Kaynımı götürmem zaten ne işi var gitsin kendine eş bulsun onla gitsin 😀

Sanmıyorum, ben açığım annemler kapalı ve onlarla tatile gitmiyorum. Sürekli bir çatışma. Ve eşinizle baş başa gitmek varken neden o geliyor? Bunu alışkanlık haline getirir. Bence kabul etmeyin

1.Tatilin cinsine bağlı
2. Kaynananın cinsine ve cinsliğine bağlı :KK53:
3. Aile içi iletişime bağlı
4. Kaynananın kendi başına tatile çıkabilme durumuna bağlı

Yani kendimden örnek verirsem benim kv deniz tatilinde ölür biter neme asla gelemez ve yazın evde bile kısakol giymez denize gideceksem götürmem o yüzden. Ama kültür gezisi gibi bi tur düşünüyorsam 4.maddedeki durumu ele alırım. Benim kv köyden çıkmamış bir kadın gitsin atıyorum bi peri bacaları balıklı göl Konya Mevlana vs görsün isterim.

Her şeye karışıp huzursuzluk çıkaracak yapılan planlara uymayacak karakterdeyse gitmem.

Kendisiyle samimi muhabbetim yoksa gitmem.

Ben tercih etmezdim. Eşimin ailesi alkolden nefret eder bizim için tatil içkisiz olmaz. Rahat edemem. Kıyafet anlamında da rahat edemem. Mayoyla kayınbiraderi fln istemem ben.

Kendi ailemle gidiyoruz sorun olmuyor alkolde aliyoruz eglenebiliyoruz.
Ama es ailesiyle hic gitmedim gitmemde onlara hersey ters geliyor vurun öldürün beni daha iyi :halay:
Kızım küçükken her tatile ailemle gittik..yeni evli gibi tahat takılabiliyoduk,kızımla ilgileniyolardı..akşam çocuğu onlara bırakıp biz clup,bar neyse rahatça geziyoduk..haklarını asla ödeyemem..onlar için torunlarıyla olmak zevk ve seve seve yapıyorlar ama eş ailesi tam tersi ne yaparsam memnun olmaz onlarla gerekmedikçe hiçbir yere gitmem

Arkadaşlar merhaba dert değil ama merak ediyorum gerçekten herkesin düşüncesini kısa ve öz yazacağım.

Kayınvalidem eşime erkek kardeşin gelsin beraber yaz tatiline gidelim demiş. Bu yaz iki tatil planlamamız var. Anlaşılan birine dahil olmak istiyor. Siz gider miydiniz ? Rahat edebilir miydiniz ? Ben açığım eşim ailesi kapalı. Bu ayrıntıyı rahatlık açısından belirtmek istedim.
eger herkes cok takmayacaksa esime sen kardesin annenle beraber tatile git derdim, hatta cocuklari da peslerine takardim, ben de evde dinlenirdim :) bana saracaklarina birbirlerine sararlar

Giderim gidiyorum bazen kendi ailemle bazen esimin ailesiyle gidiyoruz ama biz bir sene icinde cok tatil yapiyoruz onlarlada yapmaktan mutluyuz esin ve kardesleri de var surekli kvde ile dip dibe olmayacaksinizki bukadar kati olmayin bazi aksamlar esinizle bara gidin ne bileyim artik nereye gitmek istiyorsanız surekli birlikte takilmazsiniz önyargılı olmayin burda cogu insan kvde ile anlasamadigi icin onlara korkuc geliyor ben anlasiyorum gidiyoruz esimin kardesiylede giderim cokta keyifli olur sizde diger tatili basbasa yaparsiniz

Giderim hatta çoğu kez gitmişliğim de var
Eğer anlaşıyorsam hiç sıkıntı yapmam✅✅

Benim anlamadığım onların mutaassıp olması sizi bağlamqz ki sizin örtülü olmadığınızı görmüyor mu bunlar bu konularda taviz vermeyin derim sonuçta sizin kıyafetinize mudahele etme hakları yok. Ama yok ben rahat edemem derseniz baştan resti çekin ve eşinizin konuşmasını sağlayın siz hiç olaya dahil olmuyorsunuz da eşiniz istemiyor gibi yani

Back