• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide ile tatil

Bi sene emri vaki işe cümbür cemaat tatilimize kendilerini soktular. Öyle sinirlendim ki tatili hem kendi burnumdan hem eşimin burnundan getirdim. Sonraki yıllar direk erken rezervasyon ile tatillerimizi aceleyle satın alıp onlara üzgünüz bizim programımız var dedik. Alışkanlık haline dönüştürmelerine izin vermedim.

Biz de bu sene ilk defa gittik hem de kv, kp bekar kayın görümce eşi çocuğu ve kaynananın kızkardeşi kocası çocuğu. Sırf siz bizle hiç gelmediniz gelin dedikleri için gittik. Bende açığım eşimin tarafı hepsi hacı herkesin inancı kendinedir ama kv her şeye karışan bı tip. Mayo giydim çıtçıtlı body tarzında yani hiçbir yerim gözükmüyor dekolte falan da yok düz mayo işte otel de full Rus ama hala laf etti eşime. Eşim sağolsun onun kocası benim size laf düşmez dedi alkole çok karşılar gizli gizli içtik herkes meyve suyu içtik sandı. İşte sonuç olarak onlarda bir daha gitmeyeceğimizi anladılar.artik sustular 🤣🤣🤣🤣

Arkadaşlar merhaba dert değil ama merak ediyorum gerçekten herkesin düşüncesini kısa ve öz yazacağım.

Kayınvalidem eşime erkek kardeşin gelsin beraber yaz tatiline gidelim demiş. Bu yaz iki tatil planlamamız var. Anlaşılan birine dahil olmak istiyor. Siz gider miydiniz ? Rahat edebilir miydiniz ? Ben açığım eşim ailesi kapalı. Bu ayrıntıyı rahatlık açısından belirtmek istedim.
Aile ile ilişkinize bağlı. Ben neredeyse 15 yıllık evliyim ilk defa 2 sene önce yazın tatilimize davet ettik tuttuğumuz villaya. (Onların oturduğu yere yakın ve çok odalı havuzlu bir villaydı) kayınvalidem kanser hastası torunları ile hatırası olsun dedim. Görümcem ve yeğenimiz ile günübirlik geldiler arabayla. Kalmalarını ısrar ettik özellikle yeğenimiz de dayısı ile vakit geçirmek istedi ama onlar siz başbaşa kalın dediler. Gelip sizin tatilinizi dinlenilmez hale getirmeyeceklerse 1-2 gün beraber program yapabilirsiniz.

Kvniz ile aranızdaki ilişki bu durumda çok önemli ancak iyi de olsa gitmek zorunda değilsiniz. Özel alan diye bişey var sonuçta.

Ha benim şahsi fikrim ben olsam benze kabul etmezdim. Tek kvm olabilir ancak kayın ve kız arkadaş ❌

Gittik defalarca, giderimde. Ödemesinide seve seve yaparım. Kendime karıştırmam, istediğimde yatarım , kalkarım. Çocuklarım küçükken faydası elbette oldu. Kocamla odam ayrı oluyor, kv kp odası ayrı… bizde 2 tatil yapıyoruz, birinde yalnız diğerinde beraber. Kalabalık olmayıda seviyorum. Gülüp eğleniyoruz . Hatta görümcemlerde geliyor bizle. Eşimde ailesi ile zaman geçirmiş oluyor.
Ayni sekilde kendi ailenizle de 3. Bir tatil ayarliyor musunuz? Yoksa her sene sadece es ailesiyle mi tatil yapiyorsunuz? Merak ettim nacizane...

Kocamla gideceğim tatile kv kp kb dahil etmem. Bu konularda çok açık konuşurum. Sinsilik veya bahanelere siginmadan gelmemeleri istemediğimi söylerdim.

Her sene benim ailemle bir tatil denk geldiği için böyle bir teklif gelse kabul etmek zorunda kalırdım.

Çocuk varsa da kabul ederdim. Çocuğu aile büyüğüne kitleyip gecelere akmak kalp ben.

Arkadaşlar merhaba dert değil ama merak ediyorum gerçekten herkesin düşüncesini kısa ve öz yazacağım.

Kayınvalidem eşime erkek kardeşin gelsin beraber yaz tatiline gidelim demiş. Bu yaz iki tatil planlamamız var. Anlaşılan birine dahil olmak istiyor. Siz gider miydiniz ? Rahat edebilir miydiniz ? Ben açığım eşim ailesi kapalı. Bu ayrıntıyı rahatlık açısından belirtmek istedim.
Peki bişey sorcam eğer gitmemeye karar verirseniz eşiniz bunu annesine nasıl söylecek? Önemli olan bu burda. Güzel kıvırabilecek mi yoksa durduk yere huzur kaçıracak şeyler mi olacak. Eğer kıvırabiliyorsa rahatlamak için yaptığım ve bir sürü para verdiğim tatile dahil etmek istemezdim. Yok eğer kıvıramayacaksa katlanırdım.

ay sorma banada dedi bende sinirliyim valla benim kv zaten merakli gezmeyi seven biri. surekli denize gitme istegi var kadinda bizle acikca dedi bende geleyim sizle diye sanki cagiran var gibi. ben gitmeyi dusunmuyorum onunla.

Kafa dengi kv olursa kabul ederim. Özellikle çocuklara bakacaksa her yaz giderdim 😁

Sizin durum biraz kültürel fark anladığım kadarıyla. Kv niz haşema giymenizi isteyecekse olmaz tabi. ( o kapalı ben açığım dediğiniz için yazıyorum)

açıklık anlamıonda onlar rahatsız olmayacak ise ben hiç takmam ama ne kv ile ne kendi annem ile maaile tatile gitmem eşim ve kızımla yapacağım tatil ayrıdır ..

Valla canım eğer kayı bikini gitmeden denize havuza girmem diyorsan kesinlikle kabul etme. Benim eşimin ailesi de tesettürlü ben yaşamak zorunda kaldım ama hiç rahat edemedim ister istemez rahatsız oluyorsun

Tatili nerede geçireceğimiz ile alakalı değişir fikrim,yazlık evimiz var eğer ordaysak hiç sorun değil,otel vs ise çok tercih etmem

Ben tatillerin çekirdek aile arasında yapılmasını dogru buluyorum .Es ,dost,akraba ile tatile çıkmam .Günübirlik piknik,bir yere yemeğe gitmek dışında .

Bir de siz acik onlar kapalı ise hiç olmaz .Kafa dengi olmak lazım .Benim kayinvalide de evlendigimizden beri istiyor ama ben gitmem .Eşim ablaları ile gitmek ister ama ben istemem .Kendi ailemle de gitmem .Tatili eşim ve çocuklarım ile geçirmek isterim.Herkesin tatil anlayışı farklı .

Back