• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide ile tatil

Çocuktan önce tatile gittiğimizde alkol aldığımız da oldu, hunharca seviştiğimiz de, kafamıza göre gezip tozduk, canımız istemedi kahvaltıya inmedik. Ne münasebet ya kaynım da gelsin ortamıza otursun bari ahsjjsjs
Hah tam olarak böyle bir çiftiz. Ancak ailesinin yanında ne mümkün ve 2 senelik evliyim neden bana bela oluyorsun kocana ol dimi kayınvalideciğim :D

Biz bu yaz 3 tatil planladık. Tatillerden birini de benim ailemle yapacagız, ailemin gidecegi bir tatile biz de dahil olmak istedik birlikte keyifli olur diye. Kendi tatil planıma kayınailemi dahil etmezdim ama bütçem elveriyorsa ekstra bir tatil daha planlardım eğer keyifli insanlarsa.

Aaa lütfen hemde araçla gidelim muhabbetti olmuş yol parasıda bizden hahaha :KK70:
Ya ben gitmek istemiyorum çalışıyorum zaten izin alamadım geçerim fakat etrafımdaki insanlara anlatınca kötü gelin ilan edildim anlamsız geldi :KK70:
Ya ben kayınvalidemi severim. O da zaten bizim tatilimize salça olmaz, anlayışlıdır. Ama seviyorum diye de neden bunu çekeyim, senede bir iki kere yapacağım bir aktivitede rahat rahat takılmak isterim. Bundan daha doğal ne olabilir ki.

Kendi ailemle gidiyoruz sorun olmuyor alkolde aliyoruz eglenebiliyoruz.
Ama es ailesiyle hic gitmedim gitmemde onlara hersey ters geliyor vurun öldürün beni daha iyi :halay:

Artı şöyle birşey var kışın kendisi tatile gitti eşimin erkek kardeşi ile
Kendi ailemle gidiyoruz sorun olmuyor alkolde aliyoruz eglenebiliyoruz.
Ama es ailesiyle hic gitmedim gitmemde onlara hersey ters geliyor vurun öldürün beni daha iyi :halay:
Ah aynen tam olarak böyleyiz. Ailemle nişana gittik akrabamızın alkol alma, kıyafet, gülme eğlenme gayet iyi kimse kimseye karışmadı ancak kv ile gidersem giydiğim etek elbise bile laf olur :D

Arkadaşlar merhaba dert değil ama merak ediyorum gerçekten herkesin düşüncesini kısa ve öz yazacağım.

Kayınvalidem eşime erkek kardeşin gelsin beraber yaz tatiline gidelim demiş. Bu yaz iki tatil planlamamız var. Anlaşılan birine dahil olmak istiyor. Siz gider miydiniz ? Rahat edebilir miydiniz ? Ben açığım eşim ailesi kapalı. Bu ayrıntıyı rahatlık açısından belirtmek istedim.
KV ile her yere giderim.

Kayinvalidemi cok severim ama beraber tatile gitmem. Bende acigim, ayrica alkolde aliyoruz ama kayinvalidem alkol aldigimizi, bikini, sort giydigimi bilmez. Bu yuzden gitmem hadi alkol almayayim ama yaz gunu tatil yerinde pantolonla gezemem. Beraber tatil yapmamamin tek sebebi bu olur

Artı şöyle birşey var kışın kendisi tatile gitti eşimin erkek kardeşi ile

Ah aynen tam olarak böyleyiz. Ailemle nişana gittik akrabamızın alkol alma, kıyafet, gülme eğlenme gayet iyi kimse kimseye karışmadı ancak kv ile gidersem giydiğim etek elbise bile laf olur :KK70:
Aynen basina gelicekleri biliyorsun benim gibi o yüzden sakin gitme rahat rahat takilamazsin es ailesiyle 🤷🏼‍♀️

Daha 2 yıllık evliydim, kv ve kp böyle tatil teklifiyle gelmişti bize.
En başta eşim kabul etmedi ama eşim kabul etseydi de ben kabul etmezdim.
Çünkü, benim kv ve kp herşeye karışan insanlar, onlarla tatile gidip zehir edemezdim.
Bir kere kabul etmedik, bak şimdi 9 yıldır kafam rahat eşimle ve oğlumla birlikte tatile gidiyorum 🙈

Arkadaşlar merhaba dert değil ama merak ediyorum gerçekten herkesin düşüncesini kısa ve öz yazacağım.

Kayınvalidem eşime erkek kardeşin gelsin beraber yaz tatiline gidelim demiş. Bu yaz iki tatil planlamamız var. Anlaşılan birine dahil olmak istiyor. Siz gider miydiniz ? Rahat edebilir miydiniz ? Ben açığım eşim ailesi kapalı. Bu ayrıntıyı rahatlık açısından belirtmek istedim.
Ne münasebet ya. Dilediğin gibi gez toz, tatilin tadını çıkar. Kayınvalide, kaynın, görümcen varken ne kadar rahat olabileceksin ki? Bayram ziyareti mi tatil mi belli değil.

Benim kv değişik biraz. Kadın kıskanıyor mu bilemiyorum. Kış tatiline gittik. Tatilden döndük yine aynı muhabbet erkek kardeşin gelsinde birde hep beraber gidelim hahahah. Eşim istemeyince de ben gelmesem de olur kardeşlerle gidine döndü olay ve gitmedik. Kadın tuhaf. Şimdi de tatile gidelim hızını alamıyor cidden.

Benim kv değişik biraz. Kadın kıskanıyor mu bilemiyorum. Kış tatiline gittik. Tatilden döndük yine aynı muhabbet erkek kardeşin gelsinde birde hep beraber gidelim hahahah. Eşim istemeyince de ben gelmesem de olur kardeşlerle gidine döndü olay ve gitmedik. Kadın tuhaf. Şimdi de tatile gidelim hızını alamıyor cidden.
Kaktus çocuğun var mı bilmiyorum, eğer yoksa bu zamanları milletin gönlünü eylemekle geçirme. Kendini düşün. Yarın öbür gün çocukla gittiğin tatilden( çocuğun huyuna göre) belki hiç birşey anlayamadan geri döneceksin. Şu zamanda ne kadar gezdin, ne kadar eğlendin kâr.

Ben kayınvalidemle tatile gitmem.Mümkünatı olamaz. O da teklif etmez zaten.
Ama kaynım ve eltimle giderim mesela.
Herkesin ilişkisine göre cevap vereceği bir soru bu.
Sizin çocuğunuz falan da yoksa hiç denemeyin bile, dilediğinizce yapın tatilinizi.
Ha çok iyi insanlardır ilişkiler iyidir senede birkaç tatil yapabiliyoruzdur, o zaman 3-4 gün olabilir birlikte tatil. Ama ben kendi şartlarıma göre mümkün değil gitmem.

Çocukları kayinvalideme bırakıp,akşamları eşimle çıkıp gezmek için olabilir çünkü çocuklarla tatil pek tatil tadında olmuyor🤣🤣

Back