- Konu Sahibi meredithgrey
-
Ya bu bardak takıntısı bende de var yaşla alakalı değil bence...
Mesela biz evde 2 kişiyiz eşim her su içmede ayrı bardak çıkarıyor diyorum ki biz seninle karı kocayız aynı bardaktan bile içebilmeliyiz neden sürekli bardak çıkarıp duruyorsun? O da istemsiz alışkanlık bardak alıp duruyor ailecek öyleler.
Düşün evde 5 kişi var ve sabahtan öğlene 8-10 tane bardak birikiyor saçma bence.
herkes bardağını bilsin arkadaşşş
Sizi rahatsız edicek şekilde her söylediğine uygun dille cevap vermeniz gerekli.. benimkiler sürekli peşimde pazara bile ördek ailesi gibi gidiyoruz çoğu zaman.. mesela bi şeye elimi uzatırım ne gerek var evde var ondan ben veririm sana bilmem ne gibi şeyler.. önceleri ağzımı açıp bi şey diyemezdim.. ama artık hem kv hem de kp e iyi o sizin evdeymiş ben kendi evime almak istiyorum diyorum.. her defasında aynı muhabbet.. ben sinir olacağıma onlar oluyo.. eve aldığım yemekliğe bile karışırdı aa oğluşum bunu sevmez şunu çok sever onu al pişir.. şöyle bi bakardım valla napsam yiyo elin çok lezzetli diyo oğluşun.. hem her zaman onun sevdiği pişmez ben neyim o evde diyorum :)) yani susarsan asabın bozulur yapmak istediğin şey de içinde kalır ne yazık ki..Bir örnek daha vereyim. Su aldım içiyorum "senin dünden kalan bardağın da vardı" diyor. E unutmuşum ben ne yapayım ? Onu öyle bırakmışsın, bunu böyle eksik yapmışsın. Hep alttan alta bir iğneleme. Sevemedi bu kadın beni yok
karşılıklı açık arama var gibi. k.valide WC'ye kağıt atma, vay dünkü bardağın masada kalmıştı. gelin de kocam şanslı her yerde iyi ağırlanıyor. ayyy okurken sıkıldımkadının huyunu biliyorsan hiç bekleme, akşam sahil planından hiç bahsetme, dondurma yiyelim deme, doğaçlama dal olaya olmaz mı ki? olur bence bal gibi olur
benim anneannem böyledir. her şey onun istediği gibi olsun ister. bizde de hiiiiç sallanmaz. öyle kabul ettik, söyler söyler sonra susarçorba mı iç dedi. ilahi anne bu sıcakta çorba da içilmez ki. bari kahvaltı hazırlayalım de mesela. dert etme yani, çünkü gerçekten dert edilecek bir şey yok.
doğru söyle bu konuyu sıkıntıdan mı açtın?
Bardak resmen forumca kanayan yaramızmışbu arada bardak konusu önemliiiiherkes içtiği bardağı yıkasın, çalkalasın koysun kenarı. her su içildiğinde ayrı bardak, sonra o bardaklar tezgahta birikiyor hiç hoş olmuyor yani
ahahahaha ama o da giydirmiş. baksana kadın bir bardağını bile yıkayıp kaldırmıyorsun diye hatırlatmış. WC tıkanıyor demiş. karşılıklı iyi giydirmişiniz. eğlenceli görünüyorsunuzYok vallahi kaynanama giydirmek istedim azcık
demezler canim demezler evlenmeden once analarina yapmadigi birakmazlar evlenince birden dine gelir ana baba hakki diye bir cift laf soylenmez bu arada senin halkini dusunen olmazBende niyeyse özellikle bişeye takıldım delimiyim ne. İçmeye gidiceksiniz madem anne bende geliyim dediğinde eşiniz anne biz bugün bi çıkalım içicez karımla yarın birlikte çıkarız niye demedi. Ben genelde suya sabuna karışılmamasını eşin ailesinden biriyle bi durum olduğunda bunu eşin halletmesi taraftarıyım. Zaten öyle olunca kv kp'inde yolu kapanıyor.
çok güldüm gerçek mi bu ?Demek bizimkiler de bu bardağa takılıcaklar... yaşlanınca başka insan oluyor ya çoğu insan
ahahahaha ama o da giydirmiş. baksana kadın bir bardağını bile yıkayıp kaldırmıyorsun diye hatırlatmış. WC tıkanıyor demiş. karşılıklı iyi giydirmişiniz. eğlenceli görünüyorsunuz
Bende niyeyse özellikle bişeye takıldım delimiyim ne. İçmeye gidiceksiniz madem anne bende geliyim dediğinde eşiniz anne biz bugün bi çıkalım içicez karımla yarın birlikte çıkarız niye demedi. Ben genelde suya sabuna karışılmamasını eşin ailesinden biriyle bi durum olduğunda bunu eşin halletmesi taraftarıyım. Zaten öyle olunca kv kp'inde yolu kapanıyor.
bak yaa alınganlığımızı da belli ederiz yaniSize de eğlenc çıktıne kadar da nickiyle uyumlu bir üye Şaka bir yana şimdi annemle konuştuk da o da diyor böyle kinayeler laf sokmalar falan güzel değil diye. Ki hakkaten bu yapıda biri değilim galiba başka bişeylere de bozuldum önceden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?