Kayınvalide ile gerilen ipler...

Bende esimden büyüğüm yazlk durumumuz yok ama nereye gidersen git kv kvdedir... Hepsi aynı iste... Benimmide kim msfr geldi kaçta ğeldi kaçta gitti neyle geldi arar sorar ne desem bilemiyorum bi baskı hissediyorm hep hesapmı vercez böyle

acaba diyorum hesap sormak amaçlı değil de, meraktan mı soruyorlar? ben nişanlıyım, bu pazar evleniyorum. k.validemle şu an için maşallah iyi gidiyoruz. biz de nişanlımla gezip oraya gittiğimizde, gözleri parlayarak nerelere gittiniz, eğlendiniz mi falan soru yağmuruna tutuyor. ama belli ediyor fesatlıktan değil, biz anlattıkça hoşuna gidiyor. gençliğinizin kıymetini bilin, biz gençken paramız yoktu, şimdi paramız var halimiz yok diyor. çoooook nadiren biz çoooook ısrar edersek çay bahçesine falan gelir ama çok nadir.

Bilemedim,bariz tavır yapmıyorsa alışkanlık olabilir gibi geldi bana. Benim annemde buzluğa herdaim birşeyler atar kim gelirse gelsin pratik hazırlar hemen. Kayınvalidemde yoktur bu durum,çay içip kalkarız çoğu zaman. Bizi geçtim kızım bebekken bir çorba dahi olmazdı evinde,yolda yer/kızımada yedirir öyle giderdik,yada onuda alıp dışarda yerdik,sevmiyor kadın zorla sevdirecek değilim. Annemlede kıyaslamıyorum zira annem sever evi dolsun taşsın,ağırlasin,yedirsin içirsin. Kayınvalidem gezsin,dışarda yesin kafasında,dolayısıyla alınmıyorumda şahsen üzerime. Yapısı bu.
Siz haksızmısınız hayır kesinlikle zira yoldan gelene hazırlık,ikram yapılır benim bildiğim ama zorla güzellik olmaz,insanın içinden gelecek
Bu sebeple garipsemedim ben.

Perşembe sabahı yola çıkacağız demin valide ile konuştum telde dedim yarın akşama dışardan yemek siparişi vereceğiz evde bişi kalmadı..Kahvaltı yaparız dedii yok dedim olmaz para gidecek diye tırstı herhalde keyifle kebabları mideye indirmessem neyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…