Kayınbabam

O zaman siz esinizi kirim ,cocuk durmuyor aciktiysaniz mutfak orada buyrun diyin hanimlar pidirsin servis etsin ,yuzlemeyin gidip gelmeyin ,
Su bile ikram etmeyin ,
Acik konusucam koynuna kim giriyorsa onu membun etsin esiniz
Ah işte eşim anlasa, kaç kez dedim senin karin benim bana değer ver diye çocuğunun annesi benim diye, onlar da benim ailem diyor hala

Bence burada insanlar ustune geldi diye bunu soyluyorsun yoksa sen unutmaz en basinda yazardin
Konum zaten uzun bir de bunu yazmaya kalksam ohoo çok aşırı uzun olurdu. Esinin ailesinden neden nefret ediyorsun diye sordular sebebin bu olduğunu yazdım, yoksa durduk yere yazmadım sordular

Eger bu sozleri soylediyse cocugun yüzünü gördüğüne sukretsin o adam

Sevmek zorunda değilsin ama saygı göstermek zorundasın eşiniz siizn aileniz için böyle tepki gösterse nasıl karşılardınız.Adam yine de secenek sunuyor size kesinlikle bu olacak demiyor sizi düşünüyor belli eşinizin hatrına kendinizi germeyin bu seferlik böyle olsun seneye ailecek kutlarız diyin eşinize.

Ben nefret ettiğim için gidesim gelmiyor

Bence iyi tarafından bakın. Kayınpederiniz çocuğunuzun doğum gününü unutmamış işte ne güzel. Ayrıca adam ille biz gelelim dememiş bize de gelebilirsiniz demiş.
Siz çocuğunuzun doğum günü için bişeyler hazırlayın, pastanızı alın gidin. Kayınvalideniz de yemekleri yapar olur biter.
Eşinizin hatrına görümcenize de 3-5 saat katlanıvereceksiniz olacak bitecek.
Üzmeyin kendiniz

Esime bunu dedim,seneye de ailecek kutlayalım o zaman diye mesaj attim cevap yazmadı

Kayinbabam bu çocuk sana anne demicek yüzüne bskmicak seni unutcak hep bana gelcek sende arkasından öylee bakcan kalcan dedi beni çok ağlattı bunları nasıl unuturum, neler çektiğimi sadece 1 konuyla bilemezsin

Üşenmedim alıntıladım tam 7 kez aynı cümleleri yazmışsınız

"Bu çocuk sana anne demicek seni unutcak senin yüzüne bakmicak, hep bana gelcek sende arkasından öylee bakcan kalcan"

Geçin doğum gününü filan, kayınpederin bu sözleri acayip travma olmuş sizde
gerçekten çocuğu alırlar korkusu hem büyük bir nefrete dönüşmüş hem de sizi çok yıpratmış
buraya bu kadar çok yazdığınıza göre kimbilir kafanızda ne kadar çok kuruyorsunuz
yapmayın yazık, Allah korusun yaşlanınca Alzheimer olma riskiniz artar. Genelde bazı olayları hiç unutmayan tekrar tekrar yaşayan insanlar risk altında
bir de şu var kusura bakmayın kızacaksınız belki ama, sırf şu yukarıda bahsettiğim travma yüzünden annelik konusunda fazla bir egonuz var belki de burada sinirlenip yazdınız bilemiyorum.
buradaki birçok kadın gibi ben de anneyim.
hepimiz kıymetliyiz hepimiz çocuk büyütürken çok zorluk çekip çok fedakarlıklar yaptık ama ben bu konuda aşırı egodan çok korkarım Allah'ın gücüne gider büyük laflar etmek doğru değil
keza aşağıdaki ifadeniz gibi...

Eşimin ailesi olmasa keşke

Abartmışsınız.Ona bakarsanız siz de eşinize danışmadan kendi kendinize o gün için plan yapmışsınız.
Ne olacak ki senede bir gün sadece birlikte olacaksınız.
Eşiniz yine de anlayışlıymış ki onca laf söylemenize rağmen alttan almış.
Aynı tepkiyi eşiniz sizin ailenize ve akrabalarınıza gösterse ne hissederdiniz acaba!!!
Kayınpederiniz de iyi niyetle bu teklifte bulunmuş.Sonuçta torununun bu güzel gününde yanında olmak istemiş.
Biraz empati lütfen...
Eşinizle ve çocuğunuzla baş başa kutlayacağınız nice özel günleriniz olacak merak etmeyin.

Doğum günü ailecek kutlanan bir şey midir ki bu konuda düşüncesizlikle suçluyorsunuz karşı tarafı. Ayrıca zaten ayrı eviniz var bir gün önce bir gün sonra ailecek kutlayıverin ne olacak.
Artık bir dünya hazır şey var marketlerde. Tavuğu haşlayıp suyuyla çorba pilav yapmak bu kadar zor olmamalı. Adamcağız diretmemiş ki toplanalım demiş. Cidden sizin gibi hep benim istediğim olsun diyenleri anlamıyorum. dua edin eşiniz de pek anlatışlı sizin beğenmediğiniz o iki seçeneği bulamayanlarla dolu etraf.

Bebegınız onların da torunu ne kadar dusuncelı bır aıleye sahıbım dıyecegınıze uzaklastırıyorsunuz onları sanırım baska sebeplerden öturu sevemedınız onları buda bahanenız olmus ben kalabalıgı severım ne guzel keske benım evlenecegım ınsan oyle olsa.

Neden biz başka gün kutluyoz, kayinbabayla başka gün kutlaniversin

Iki uc cesit yemek yapsan yeter.yemek yemeye gelmiyorlar nihayetinde.
Aksam pasta kesilir, cocukla biri ilgilenirken,bulasiklari falan halledersiniz
Yapmayin Allah askina..
cocugunuz da mutlu olur. Kendini degerli hisseder

Sırf karşı taraf istiyor diye benim fikrim sorulmadan kalabalik kutlamak zorunda miyim oğlumun doğum gününü hayret birşey

Nefret ettiğim bana zamanında çok çektiren insanlarla aynı ortama girmek zorunda degilim

Neden biz başka gün kutluyoz, kayinbabayla başka gün kutlaniversin
Valla bunu bize deme kayınbabanı ara söyle sıkıyosa ama yemez tabi değil mi? Anca bık bık boş boşuna konuşma başka bir şey değil!. Ayrıca siz gitmiyor musunuz Doğum gününe? Gittiğinize göre siz de aynı gün kutluyor oluyorsunuz değil mi? Hem diyelim 3 kişi kutladınız peki sizin fotoğrafınızı kim çekecek? Şaka gibisiniz.
İyiki çevremde böyle insanlar yok.

O adamcağız dediğiniz insan bana neler çektirdi bilmeden adamcağız demeyin resmen emrivaki yaptı

Bende eşimin ailesini sevmem her gelmelerinde diken üstünde olurum. Şuan gözünüzde büyüyor ama geldiklerinde bu kadar canınızı sıktığınıza değmeyeceğini görürsünüz. Çocuğunuz ve eşiniz için sabredin bir gece. Sonra yine başbaşa kutlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…