Kayınbabam

Hayır!! O doğurduğu gün kutlayacak!! Üvey değil o. Onun çocuğu. O doğurdu. Anne o!! Üvey degil

sizin aileniz gelmek isteseydi esiniz ne derdi ? ne guzel iste herkes sizin cocugunuz icin bir araya gelmek istiyor . burda kayanan cocugum bakmiyor bir sey yapmiyor diye konu acanlarda var. Bunda buyutecek ne var ?

yani misafir gelince yorgunluk olur tabi ama size yardım ederler 20 kişi gelcekse herkes süs bitkisi gibi oturup yemek yapmanızı beklemez. Ayrıca neden sevmiyorsunuz ki eşinizin ailesini anlayamadım insanlar sizinle vakit geçirmek istiyorlar özlüyorlar demek ki..
zaten evlilik böyle birşey yani misafir de gelir akraba da hatta kalırlar da keşke evlenmeden önce bir bilene sorsaydınız

Walla bu dert mi işsizlik yüzünden kocaya sarma çalışması mı anlamadım.

Konusahibesi ben sizi cok iyi anliyorum. Herkes basina gelince anlar. 2 yasindaki cocuk zaten dogumgununden henuz anlamaz bundan zevk alacak sizlersiniz siz de basbasa kutlamak istiyorsunuz bundan daha dogal bir istek te olamaz

konu sahibinin esi dugunde akrabalarimi kardeslerimi vs gorurum demis kabul etmemis.dogum gunun de biraraya geliriz bahane olur gorusuruz demis kavga cikarmis.ya zaten bikac yil heves oluyor ailelerde sonra hep anne baba cocuk kutluyor hep.
Zaten sonra bu tavrı gören aile büyükleri kendini çekip hiç aramamaya başlıyor

Valla okurken daraldim ne demek ya simdi onlar aksama kadar acikir yemek beklerler ee yap ne var bunda ? Ki sen onlara gittiginde yemek bekleme o zmn. Hizmet etmek zoruna gidiyosa madem gecen sene de yalniz kutlamadin en bastan dicektin esine ailesiyle kutlamak istemedigini
Seneye boyle de bari de yemek yapmak zorunda kalma

Ben Mesaj atmış zaten seneye ailecek kutlayacaz diye ama eşi cevap vermemiş. Taaa 365 gün otesinin doğum günü plani hazır vay anasına şöyle çocukluk yaşamadık ona yanarım.

Valla ev sizin cocuk sizin,nasil isterseniz oyle kutlayin. Normalde gorusmediginiz insanlarla zaten kutlamaya gerek yok ama iliskileriniz normalse onlari da kirmayin derim

BenMesaj atmış zaten seneye ailecek kutlayacaz diye ama eşi cevap vermemiş. Taaa 365 gün otesinin doğum günü plani hazır vay anasına şöyle çocukluk yaşamadık ona yanarım.
Ben düşündümde, galiba ben üveyim. Benim salı günü doğumgünümse, hep haftasonları kutladi ailem

Ben düşündümde, galiba ben üveyim. Benim salı günü doğumgünümse, hep haftasonları kutladi ailem
Deme ya(( bu gerçeği bu konudan mı ogrenecektin gel sana bı sarılayım ama bak şöyle düşün yalnız kutladiysaniz şimdiye kadar üvey değilsin.

Üşenmedim eski konularınıza bir göz attım.

Çocuğunuzla kurduğunuz bağ hiç normal değil. Anne olmayı yanlış anlamışsınız siz. Sağlıklı düşünmüyorsunuz çocuğunuzla ilgili bir çok konuda.

Bir önceki mesajımda yazdım, yine yazacağım kızmayın bana. Profosyenel yardım alın.

bende abartılı buldum.
ben çalışıyorum bana emirvaki yapılsa belki kızardım.
ama evdeysem uyar yani her türlüsü.
onların da torunları sonuçta.
kutlamak istemeleri hoşuma giderdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…