Kayınbabam

İnan'ın ağlayarak okudum yazdıklarınızı
Kayınbabam yok, 20 yıl önce vefat etmiş.
Oğlumun 3 doğumgünü geçti 4.sü 3hafta sonra eşimin annesi kutlamayı, gelmeyi, hediyeyi geçtim aramadı bile. Ben çoçuğum babaanne dede bilmeden büyüyor diye üzülüyorum. Siz hayatta olan ve torununa değer veren babaanne dedeyi bulmuşta bunuyorsunuz. Yazık o çocuğa şimdi küçük anlamıyor gibi geliyor ama büyüdükçe anlıycak sizin nefretinizi ve o da tepki gösterecek. Neden başbaşayız kutlamak istediğinizi de hiç anlamadım doğumgünü kalabalık kutlanır , başbaşa değil. Eşinizin hatırı yoksa oğlunuzun hatrına ve hayrına dede torun, babaanne torun, hala yiyen ilişkilerine zarar vermeyin. Merak etmeyin kimse annenin yerini alamaz. Bir çocuk için hepsi ihtiyaç hepsinden farklı şeyler görüp öğrenir gelişir. Bu şekilde devam ederseniz en başta oğlunuzun duygusal ve sosyal gelişimi geri kalır ki biz bunu yaşıyoruz hiç bir akrabamız olmadığı için . Yapmayın sizin gelin kayınbaba ilişkinizde sorun var diye ( ki çözümü imkansız şeyler de değil) oğlunuzun hayatını kötü etkilemeyin.

+ 1000000000

Söylediklerinizin hepsine katılmakla birlikte kayınbaba başka gun kutlayalım deseydi Eminim ki o sorun olurdu .dogum günü zamanında kutlanır vs vs şeklinde devam ederdi

Ay oglun sanki sana yapışık.
Sırf hizmet edecem diye lafın başı sonu oglumamı bakacam hizmetmi edecem diye gidiyor.
Kvler erken geliolarsa oglunla ilgilenirler sende hazırlıgını yaparsın önlerinede 2 kap yemek indirirsin bitti gitti..
Yok yalnız kutlayacaktık falan hep bahane gibi geldi.

Düğün çok uzak akrabanin düğünü doğru dürüst gorusmuyorlar bile ne gerek var gitmeye, anne babası kendi gitsin
Ne fark eder ki. Sonuç olarak gitmek istemiş ama sizin için vazgeçmiş. Hem sizin o insanları sevmiyor oluşunuz onların eşinizin ailesi ve çocuğunuzun babaannesi ve dedesi olduğu gerçeğini değiştirmez. Bence biraz daha ılımlı ve uyumlu olun. Dediğim gibi önünde sonunda bedelini yine siz ödersiniz.

Eşinize üzüldüm. Adam ağaç kovuğundan çıkmadı ya. Elbette ailesi gelip gidecek, düğünlere katılacak. Çok abartmışsınız. Yardım etmeyen cinstenseler her birne bir iş verin. Mesela anne senin böreklerin çok güzel oluyor. Doğum günü için yapar mısın de. Veya abla sende geçen gün yediğiniz bilmem ne salatası çok güzeldi. Sen de onu yap bari. Böyle rica ederseniz kimse geri çevirmez. Yanına bir iki hazır birşeyler katarsınız. Alın size doğum günü menüsü. Çocuğunuzu bu kadar kıskanmayın herkesten.

İşte en büyük sorun burda başlıyor zaten.

Konu sahibi kucağından indirdiğinde çocuğuna kötü bir şey olacağını , herkesin onun çocuğunu kıskandığını, tüm dünyanın onun doğurduğu çocuk etrafında döndüğünü sanıyor.

Doğum gününe gitse de gelse de fark etmiyor. Kafasında bir sürü kötü senaryo kuruyor.

tatlım burdaki haytunlar hizmete sevmedigi halde he he demeye alısmıs degen insana deger verilir degmeyene verilmez helal olsun kendi dogrularından vazgecmiyosun zaten kaynanan kaynatan iyi olsa isterdin istemiyosan vardrı bi problem davanda haklısın bana göre bosver burayı hem kaynana istemezler hemde yapamadıkları icin senin benim yaptıgımı burda taslarlar cokta tın bana göre kimis gene yazmıs koca bosar pehhhhhhhh

bosarsa bosasın anası icin bosayana yol orda

Calisiyor musunuz yoksa genel olarak tembelmisiniz ? Ayrica o kadar nefret ve hirs dolusunuz ki dikkat edin fazlasi zarar verir
ne bicim bi cümle kuruyosunuz ya haddinizi bilin calısmayan kadınlara ne demek istiyosunuz siz

baskalarına mana bulucagına basbelası olucagına nikin gibi o resmini degistirrr

Kayınbabam pideye bir ton laf eder ne gerek vardı masrafa diye. Ayrıntılı anlattım çünkü sonra şu konuda yazmıyor diyorsunuz napiyim. Ayrıca ben ailecek kutlamak istemiştim ne var ki bunda
valla ben olsa zaten sevmiyorum söylerim lahmacın ne yaparsa yapsınlar zaten istemiyosun yeter o kadar cok bile sonrada pasta kesersin tamam ama bazen görmek bile istemiyo insna o insanların varlıgı bile bana nefret getiriyo sahsen senin icinde öyleyse bence sen git kaynanana hicte hizmet etme bak cocuguna kes pastanı ye kalk kocanıda tembihle arada sana soru sorsun iyimisin rahatmısın diye ilgilensin onların yanında

işte böyle seyler daha önceden konuscan ayarlıcan 3 ay önceden mesela kaynanana oturmayamı gittin biz basbaya kutlucaz diye söylicen ki 3 ay sonra gelelim mi demesinler esinide ona göre tembihlicen aryıca esim kavga cıakrdı diye cocugumun dpgum gununu kutlamamazlık yapmazdım evini süsle pastanı yaptır resimli selfi ceker gene resim cekersin yani

ne bicim bi cümle kuruyosunuz ya haddinizi bilin calısmayan kadınlara ne demek istiyosunuz siz

Sanıyorum çalışmayan kadınlar tembel degilde; konu sahibi yemek yapamam hizmet edemem dediği için söyledi yorum sahibi.

oooo o kayınbaba bırak sevilmiyo ne lafları hakediyo bence kimse beni cocıumdan ayıramaz epatı yapın biraz size bu lafları söyleyen insanı tepenizemi cıkrdıgınız esimin babasıyla babası yani o zamn yerini konusmasını bilcek bence sen gene iyisin torununu gösteriyosun ben göstermezdin bile

Sanıyorum çalışmayan kadınlar tembel degilde; konu sahibi yemek yapamam hizmet edemem dediği için söyledi yorum sahibi.
valla kız haklı sevmedigim insana ölüm döseginde su bile vermek istmeme bu kadar net esimin babası annesi olması bisey degismirmez kimse kimseden durduk yere nefret etmez bu kıza kim bilir ne dediler ki nefrete diyo

Bence saldirmadan once okuyun ben calismayan kadinlara ne demisim acaba ? Ama dogru sen surekli kavga modundasin limoncu boyle devam et beni anlayabilen insanlar var

valla kız haklı sevmedigim insana ölüm döseginde su bile vermek istmeme bu kadar net esimin babası annesi olması bisey degismirmez kimse kimseden durduk yere nefret etmez bu kıza kim bilir ne dediler ki nefrete diyo
Bende kayinpederi hiç sevmem haz etmem varlığı rahatsız eder beni fakat çocuğumun doğum gününü birlikte kutlamak istemislersede bu aileye gelin gelmissem çok absürt durumlar hariç göz yumarim ben neticede benim babamın ne kadar sevmeye görmeye hakkı var ise o adamında var. Hizmet konusunda haklı ben hizmet etmiyorum kayinpedere gelini hizmetçi gibi gören zihniyeti var bundan sebep etmiyorum.

Kayınpeder torununu düşündüğü kadar sizide düşünmüş gelin burada toplanalım demiş . Ne var ki bunda. Ertesi günde ailece beraber kutlayın . Ertesi gün pastaniz balkabagina donusmez korkmayın. Iki gün iki gece kutlama yaptık diye düşünün gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…