Kayınbabam

yalnız bu ufak bebelerin doğum günü meselesi bana her zaman komik gelmiştir..
sanki hatırlayacak sırf kendiniz için mi yalnız kutlamak istiyorsunuz?

Ne var bunda buradan takıcak ki git misafir gibi kutla gel bu kadar abartacak bişe yok sakin ol :)

Bir yazılanları okudum. Bir durdum. Bir dusundum. Bir güzel ülkemi, bir de dünyayı ve bir de insanların başına neler neler neler geldiğini.....
Herkesin derdi kendine büyüktür bilirim de, demeden geçemedim.
Ne kadar sanslisiniz. Ama ne kadar bilemezsiniz. Bilemezsiniz zira bilseniz bu konuyu belki dert diye yazmaya imtina ederdiniz.
İki gözünüzden öpüyorum. Rabbim gönül ferahligi, evladinizla geçirecek daha nice güzel doğum günleri, ilerleyen yıllar için de size basiret versin çünkü kanımca bu tür şeyleri gercekten dert diye bagriniza basacaksaniz bu ömür geçer ama inanın zor geçer.

Vuracak kırbacı vuracak kırbacı.. Ama ben senden yanayım : (Çocuğun olunca gel sen ne anlarsın kayınbaba beraber kutlamak istemiş,halbuki başbaşa kutlanilmasi gereken dogum gunlerinden
Evet her ufak çocuğun hayali. Mum üfleme. Pasta kesilip yenilme. 5 dk sonra baba kumandayı eline alıp tv izlicek annede tabakları kaldırırken çocuk yerde hediyesiyle oynayacak. Bitti dogumgunu.
Birde bu üvey takıntısı nedir. Üveyler bile kalabalık kutluyorlar bunun kadar takilmiyorlar

Çok abartmışsınız durumu. Büyütecek bir şey göremedim ben. Ortada hiç bir kötü niyet yok. Üstelik eşiniz istersen biz gidelim, istersen onlar gelsin demiş yani daha ne desin ki... Ailenizle 3 kişi olarak kutlamak istiyorsanız başka bir gün yine dediğiniz gibi kutlayabilirsiniz...

Hayır,tam aksine baba halay başı olacak başlayacaklar halaya..

konu sahibinin esi dugunde akrabalarimi kardeslerimi vs gorurum demis kabul etmemis.dogum gunun de biraraya geliriz bahane olur gorusuruz demis kavga cikarmis.ya zaten bikac yil heves oluyor ailelerde sonra hep anne baba cocuk kutluyor hep.

Kusura bakmayın yazım için farkında değilim gergindim. Kayinbabam bu çocuk sana anne demicek yüzüne bakmicak seni unutcak hep bana ge
Sohbet yoktu ortada oğlum bana emekleyip geldi, kayinbabam da bu çocuk niye hep sana geliyor bu çocuk sana anne demicek deyip arka arka konuşmaya başladı oğlumu benden kiskandı, hala beni suçluyorsun pes

konu sahibinin esi dugunde akrabalarimi kardeslerimi vs gorurum demis kabul etmemis.dogum gunun de biraraya geliriz bahane olur gorusuruz demis kavga cikarmis.ya zaten bikac yil heves oluyor ailelerde sonra hep anne baba cocuk kutluyor hep.
Ya canım biz zaten yarın normal oturmaya gitcektik onlara, perşembe toplanmaya gerek yoktu

Ya canım biz zaten yarın normal oturmaya gitcektik onlara, perşembe toplanmaya gerek yoktu
canim benim iste olmuyor baba kutlayalim deyince ama baba denmiyor bu seferlik al pastani git koye kutla onlarin da gonulleri olsun esinin de inan degmez bir pasta iki muma esinle arani bozmaya.biz de cok seyi istemiyoruz ama es hatri var.surat da asma arani bozma ama birdahaki durumlarda esinle konus planini yap ona gore yol al.

Çocuğun doğum gününün aileyle kutlanması çok normal değil mi. Niye kastınız kendinizi o kadar. Madem öyle siz de düğün konusunda mesela eşinize başka seçenek sunmamışsınız. Bu kadar bencil olmayın sonunda emin olun size patlar.

Aynen,çocuğundan sebep değer görüyor eşinin ailesi tarafından konu sahibi de havalarda triplerde çocuğun olmasa yüzüne bakmazlar eyy..bu arada sen bana aktar benim çocuğum var bugüne bugün hey yavrum hey..
Çocuklu insanlar bu konuyu daha çok anlayıp empati yaparlar diye düşündüm hepsi bu. Ayrıca onların yüzlerine hasret değilim ben bakmasınlar daha iyi, cocugum yokken de herseyimize karisiyorlardı yeter ya. Ben oğlumu onlara mı doguruverdim kendimize doğurdum, ben doğurmasam nasıl torun sahibi olcaklardi, eşim benden ayrılmak istemiyor sonuçta

Öööf çocuğunun doğum gününde kadın kimseye hizmet etmek zorunda değil. Kutlamak istemiyor kalabalıkla zorla mı yahu? Bencil olan konu sahibi değil, onu adam yerine koymadan plan yapan eşi ve eşinin ailesi. Hizmet edecek olan onlar değil tabi, kadının sırtından planlar planlar.
Konu sahibi pastayı, böreği her şeyi dışardan alın misafir gibi gidip gelin. Böyle saçmalık olmaz.

Düğün çok uzak akrabanin düğünü doğru dürüst gorusmuyorlar bile ne gerek var gitmeye, anne babası kendi gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…