- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.717
- 198
- Konu Sahibi Yokgibiyim
ama siz herseyi kontrolum altinda olsun istiyorsunuz bu sizi cok yipratir..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkesin duası kabul olsa ohooOnunda yigeni var benim cocugum var ben cevap yazayım madem.Hep birlikte kutlanincada siz de kutlamış oluyorsunuz zaten siz dışarda beklemiyosunuz sanırım onlar doğum gününü kutlarken. Umarım bütün doğum günleri cocugunuzun hep birlikte kutlanır..:)
Eşim kayinbabamin düşüncesini bana söylüyor, kayinbabam ya orda toplanalım ya burda toplanalım diye baskı yaptığı için, yoksa biz normalde toplanmayi düşünmüyordukÇok abartmışsınız durumu. Büyütecek bir şey göremedim ben. Ortada hiç bir kötü niyet yok. Üstelik eşiniz istersen biz gidelim, istersen onlar gelsin demiş yani daha ne desin ki... Ailenizle 3 kişi olarak kutlamak istiyorsanız başka bir gün yine dediğiniz gibi kutlayabilirsiniz...
Eşimin ailesi olmasa keşkeama siz herseyi kontrolum altinda olsun istiyorsunuz bu sizi cok yipratir..
Senin çocuğun senin kucagindan inmemiş ne güzel, Ama benim oglumu herkes kucağimdan zorla çekiştirip alıyor herkes annelik yapmaya kalkıyor. Oh valla çocuğu doğuran ben, kendinin sahip sahiplenen onlar, bu yüzden dedim bir daha çocuk dogurmayim diye yoksa mutfak işiyle aram iyidir, sevmediğim insana hizmet sevmemEn güzelini yaparsınız benim çocuğum kucaktan inmedi hep beraber kutladık her zaman. Hiç biyerim eksilmedi hala iki kolum iki bacağım var
Hay Allah razı olsun senden beni anlayan bir kişi çıktı sonunda çok sağolÖööf çocuğunun doğum gününde kadın kimseye hizmet etmek zorunda değil. Kutlamak istemiyor kalabalıkla zorla mı yahu? Bencil olan konu sahibi değil, onu adam yerine koymadan plan yapan eşi ve eşinin ailesi. Hizmet edecek olan onlar değil tabi, kadının sırtından planlar planlar.
Konu sahibi pastayı, böreği her şeyi dışardan alın misafir gibi gidip gelin. Böyle saçmalık olmaz.
Çeşitli söylentiler var bu gidişle doğum günü olayı gidecekleri düğünde olcakParagrafsız uzun yazıları anlayanlara hayranım.
Şimdi tüm aile hangi gün nerede olacak
O zaman siz esinizi kirim ,cocuk durmuyor aciktiysaniz mutfak orada buyrun diyin hanimlar pidirsin servis etsin ,yuzlemeyin gidip gelmeyin ,Konuştum eşimle tartıştık, hep konusuyom eşimle asla babasını kiramiyor
Hay Allah razı olsun senden beni anlayan bir kişi çıktı sonunda çok sağol
Ya dalga geçmeyin artık yaÇeşitli söylentiler var bu gidişle doğum günü olayı gidecekleri düğünde olcak
iste ben de bunu diyorum esin hadi gidelim demese hic gitmek aklina gelmicek bi omur gormesen de olur diyeceksin.ben mesela dogumumda kv kizim kuvezde ben hastane de yatmama ragmen gunlerce kalmama ragmen bir gecmis olsun torun nasil diye arayip sormadi gorumce de gelmedi benle bir sorun yok birsey yok esimle kavga etmisler bana da torununa da kin tuttu yani.ben sade esime bunlari da gor diye soyledim.gordu de.ee simdi uzun sure gitmesek kv ye ben vicdanen rahatsiz oluyorum gidelim diyorum ya da teklif ettiginde olabilir diyorum gidiyoruz bayilmiyorum acikcasi.ama esimle arami da bu yuzden bozmak istemem onun da ailesi var diye dusunur giderim.Eşimin ailesi olmasa keşke
Ya dalga geçmeyin artık ya[/QUOTE
Millet sayfa dolusu yazıyor ben bi kere yazıorum bütün ihale bana kalıyor
Bu kadar kasma kendini orda yüzün gülmüyor burda gülsün bari :)
Eşimle tartistim canım aramiz bozuk şu anda. Ha birde kayınbabam iyi bir insan olsa neyse dicem. 5 dakka da 50 laf sokar bana. Oğlum daha emekliyordu emekledi bana geldi, sırf oğlum bana geldi diye başladı laf söylemeye, bu çocuk niye devamlı sana geliyor, bu çocuk sana anne demicek bu çocuk senin yüzüne bakmicak seni unutcak hep bana gelcek, sende arkasından öyle bakcan kalcan dedi bana yüksek sesle beni çok ağlattı daha neler neler, bu insanlara bırak hizmet etmeyi aynı ortama girmek bile çok geriyor beni canımBoşver bacım millet huzuru itaat etmekte bulmuş, saygıyı hizmet sanıyorlar. Sen doğru yoldasın. Yalnız eşinin kulağını çek.
Yok hayır eşimin ailesi benim aile artık kim denk geldiyse onun kucagindaydi,hiç gocunmadim.Hizmet etmek zorunda değilsiniz evet gidin kayinbabaniz hem ziyaret hem çocuğun doğum günü bahanesiyle bol bol eglenin fotoğraf çekilin,huzursuz olmayın unutun gitsin geçmişi mutlu olmaya bakın.Allah huzurunuzu daim etsin,çocuğunuzun yaşı uzun olsun inşallah:)Senin çocuğun senin kucagindan inmemiş ne güzel, Ama benim oglumu herkes kucağimdan zorla çekiştirip alıyor herkes annelik yapmaya kalkıyor. Oh valla çocuğu doğuran ben, kendinin sahip sahiplenen onlar, bu yüzden dedim bir daha çocuk dogurmayim diye yoksa mutfak işiyle aram iyidir, sevmediğim insana hizmet sevmem
Valla su an konu acsam oturur ağlarsın derdime ama az önce parktaki kadın enerjine hayranım hiç mi derdin yok dedi. Tabii ki gulecen kendin için mutlu olacan.Bu moralle nasıl gülüyim
Bende belli bir eğitim aldım okudum. Tek işim çocuk doğurmak değil merak etme. Ama çocuk dogurdum diyede 10 kişinin annelik yapmaya kalkmasına gerek yok oğluma. Babannende annene karışıyor demek kiSenin şu yaşına kadar tek yapabildiğin en iyi şey bir çocuk doğurmuş olmanmı bunu ben cok merak ettim. Yok cocugu ben dogurdumda ben dogurdum, zaten bende kayinbaban dogurdu demedim. Insanlar cocugunu seviyorlar alıp sevmeleri ölmeleri suçmu. Sen annesin diye tek senin kucagindami duracak. Ben geldim kaç yaşıma babannem anneme hala şunu şöyle yapsaydın keşke der. Niye sana HERŞEY ters geliyor. Sen kendi hayatini kendi düşüncelerinle zehir ediyorsun
Bence burada insanlar ustune geldi diye bunu soyluyorsun yoksa sen unutmaz en basinda yazardinEşimle tartistim canım aramiz bozuk şu anda. Ha birde kayınbabam iyi bir insan olsa neyse dicem. 5 dakka da 50 laf sokar bana. Oğlum daha emekliyordu emekledi bana geldi, sırf oğlum bana geldi diye başladı laf söylemeye, bu çocuk niye devamlı sana geliyor, bu çocuk sana anne demicek bu çocuk senin yüzüne bakmicak seni unutcak hep bana gelcek, sende arkasından öyle bakcan kalcan dedi bana yüksek sesle beni çok ağlattı daha neler neler, bu insanlara bırak hizmet etmeyi aynı ortama girmek bile çok geriyor beni canım